تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2158 از 2365 اولاول ... 11581658205821082148215421552156215721582159216021612162216822082258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,571 به 21,580 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید آقا منظور از حساسیت باندچیه ؟مثلا تفاوت دوباند هم توان ولی یکی با92 دسیبل ویکی با89دسیبل چه فرقی میتونه با هم داشته باشن .
    واینکه از روی بازه فرکانسی میشه فهمید که صدای چه باندی بم تر یا تیزتره یاکدوم با کیفیت تره مثلا بازه فرکانسی ساب1260 از 23hzشروع میشه تا400hzولی سابW311s از20hz هست تا125hz طبیعتا صدای 1260باید یه کم کیفیتی تر و وبیس ملایم تری نسبت به w311داشته باشه ولی اینکه از کجا میشه فهمید ویبره کدوم بیشتر میشه رو نمیدونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

سلام
    من اومدم پخش 300 کنوودمو آپدیت کنم
    دقیقا درست انجام دادم
    فلشو فت32 فرمت کردم
    خود فایل به نام te1512k.krm رو داخل همون روت فلش ریختم وقتی خوالستم آپدیت کنم رو No File میمونه هر کاری هم میکنم نمیره اصلا !!!
    نه اسمی تغییر دادم نه چیز دیگه ای تو فلش هست . به جلو هم زدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام دوستان یه پخش تصویری از اینایی که مانیتور از روی پخش بیرون میاد میخوام بخرم جنس عالی باشه و تلویزیون دیجیتال داشته باشه قیمت مهم نیست ممنون میشم کمکم کنید

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید آقاشما 1260اینفینیتی روبه w311پایونیر ترجیح میدین ؟اگه نه من تا رنج 250چه سابی میتونم بگیرم صدای مطلوبی داشته باشه وهمچنین پخش 2950
    سلام
    هیچ کدوم جالب نیستن.1260 که فقط ویبره میزنه.پایونرهم خشکه.تو صداهائی که من شنیدم و رنج قیمت پائین M12 واقعا فوق العاده هست.حدود 260-70 فکر کنم تو این بار جدید قیمت بخوره.
    سلام...
    حمید اقا این پخش را داشتید یعنی الان ندارید این پخش را؟؟؟الان پس چی دارید؟؟
    این پخش نسبت به پخشهای الپاین سری قدیم مثل سری 98 در چه سطحی هست؟؟
    اگر این پخش اگر مشکل فنی یا قطعه اش معیوب شود لوازم یدکی اش گیر می اید؟؟
    تشکر.....
    سلام
    بله فروختمش.الان P99 دارم.
    به نظر من صداخی خیلی خوبی داره از 9887 هم بهتره.الپاین کلا صدای یخی داره و اصلا با سلیقه من جور نیست.
    بله تعمیراتش انجام میشه.
    حمید آقا منظور از حساسیت باندچیه ؟مثلا تفاوت دوباند هم توان ولی یکی با92 دسیبل ویکی با89دسیبل چه فرقی میتونه با هم داشته باشن .
    واینکه از روی بازه فرکانسی میشه فهمید که صدای چه باندی بم تر یا تیزتره یاکدوم با کیفیت تره مثلا بازه فرکانسی ساب1260 از 23hzشروع میشه تا400hzولی سابW311s از20hz هست تا125hz طبیعتا صدای 1260باید یه کم کیفیتی تر و وبیس ملایم تری نسبت به w311داشته باشه ولی اینکه از کجا میشه فهمید ویبره کدوم بیشتر میشه رو نمیدونم
    سلام.
    حساسیت ورودی 1 وات و میزان صدائی که تولید میکنه هست.در شرایط آزمایشگاهی.پس اسپیکری که میزان db بالاتری داره صدای بیشتری تولید میکنه.
    اکثر پاسخهای فرکانسی که کارخانه ها مینویسند غیر واقعی عست.نه نمیشه از اون نتیجه خاصی گرفت. فقط با گوش دادن و تست کردن هست که میتونیم به کیفیت دقت و قدرت واقعی یک درایور پی برد.البته از پارامترهای یک درایور هم میشه به دقت و دمپینگ و... پی ببریم.
    خلاصه تجربیات عملی خیلی موثر تر از تئوری و روی کاغذ هست.

5. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان یه پخش تصویری از اینایی که مانیتور از روی پخش بیرون میاد میخوام بخرم جنس عالی باشه و تلویزیون دیجیتال داشته باشه قیمت مهم نیست ممنون میشم کمکم کنید
    سلام
    بهترین مدل موجود ایندش پایونیر مدل X7850TV هست.حدود 1650 اگر مایل هستین بفرمائید براتون تهیه کنم.ضمنا TV دیجیتال رو باید جدا بگیرید که فکر کنم جنس مرغوبش بالای 500 باشه.باید براتون سوال کنم.

7. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

شرمنده اینجا میپرسم برای دوستان تهیه جی پی اس ماشین صرفا مدل جدیدای مارشال مقدوره؟چون اینجا گیر نمیاد

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    هیچ کدوم جالب نیستن.1260 که فقط ویبره میزنه.پایونرهم خشکه.تو صداهائی که من شنیدم و رنج قیمت پائین M12 واقعا فوق العاده هست.حدود 260-70 فکر کنم تو این بار جدید قیمت بخوره.

سلام
    بله فروختمش.الان P99 دارم.
    به نظر من صداخی خیلی خوبی داره از 9887 هم بهتره.الپاین کلا صدای یخی داره و اصلا با سلیقه من جور نیست.
    بله تعمیراتش انجام میشه.

سلام.
    حساسیت ورودی 1 وات و میزان صدائی که تولید میکنه هست.در شرایط آزمایشگاهی.پس اسپیکری که میزان db بالاتری داره صدای بیشتری تولید میکنه.
    اکثر پاسخهای فرکانسی که کارخانه ها مینویسند غیر واقعی عست.نه نمیشه از اون نتیجه خاصی گرفت. فقط با گوش دادن و تست کردن هست که میتونیم به کیفیت دقت و قدرت واقعی یک درایور پی برد.البته از پارامترهای یک درایور هم میشه به دقت و دمپینگ و... پی ببریم.
    خلاصه تجربیات عملی خیلی موثر تر از تئوری و روی کاغذ هست.

حمید آقا چجوری برند گلیدن خیلی تو بازار سخت پیدا مشه اصلا نیست.از این قیمت پایین تر گزینه ای نداری وضع بودجه خرابه این ساب 10اینچه یا12 با باکسش چقدر آب میخوره؟

آخر فروم باز parsa5564's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    هرجا که هوا هست

پيش فرض

سلام دوستان
    یه راهنمایی عجله ای میخواستم بگیرم.
    قصد دارم باند JBL GT7-96E رو بگیرم.
    برای پراید نیاز دارم. دسنگاه پخش هم Pioneer هست پدرم 2 سال پیش خریده بود ازش گرفتم. مدل دقیقشو نمیدونم چیه.
    قصد نصب آمپلی و ... هم ندارم.

به نظرتون توی همین رنج قیمت باند JBL GT7-96E خوبه؟ یا گزینه ی بهتری هم هست؟

پیشاپیش سپاس

داره خودمونی میشه mahdiplayer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام یه راهنمایی ار دوستان میخواستم ممنون میشم جواب بدین.
    من در نظر دارم یه کواک کاپا 11 برای عقب تاقچه پراید(صبا) و یک کامپوننت audio system MX 130 plus برای جلو در نظر بگیرم. به نظرتون ترکیب این دوتا خوب از آب در میاد؟لازم به ذکره که سـاب ووفر و آمپلی فایر مونو هم دارم و این دوتارو به آمپلی فایر 4 کانال وصل میکنم.ممنون

Sent from my Optimus G using Tapatalk

پروفشنال Alijo0on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران کثیفـــ

پيش فرض

سلام حمید خان گل
    بار جدید گلیدن و ماسکونی رسید ؟
    منتظر خبر شما هستم
    درباره رنج سیستم پیشنهادیتون ...
    Last edited by Alijo0on; 23-02-2017 at 01:50.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •