من 1 ماه پیش از اشنای اول به اندیشه اومدم کلا 4 روز بیشتر طول نکشید هم جمع اوری و رانژه
هر روز زنگ بزنید پیگیری کنید زود تر جابه جا میشه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من 1 ماه پیش از اشنای اول به اندیشه اومدم کلا 4 روز بیشتر طول نکشید هم جمع اوری و رانژه
هر روز زنگ بزنید پیگیری کنید زود تر جابه جا میشه
یه سوال کسی میدونه مخابرات تو یکساله حجم به ماه بعد انتقال پیدا میکنه یا نه ؟
آره کمپین های یک ساله یا کلا 3 ماهه ، حجم به ماه بعد منتقل میشه ولی بعد از مدت قرار داد ( 3 ماهه یا 1 ساله ) اگه مصرف نکنید میسوزه
والا من موندم با این حساب دقیق
من از هر 2 شرکت اینترنت دارم هم اندیشه هم آشنای اول خونه آشنای اول دارم محل کارم اندیشه
هر دوتا رو 512 دارم این چیزی که من دارم می بینم من بعضی شبا با اندیشهبین 2.5 تا 3.5 گیگ هم دانلود می کنم اونم البته بستگی به شبش داره
ولی با آشنای اول خودشو بکشه بین 1 تا 1.5 گیگ البته تو لیست آشنای اولم بالای 512 نیست نمی دونم سرعت اونا چنده
من الان فهمیدم که آشنای اول تا یک ساله نگیری شبانه رایگان نیست، به خشکی شانس، آخه چرا باید واسه این اینترنت آشغالی این همه پول بدیم!!!
هزينه نگهداري پورت چقدر گرون شده
محدود روزي 250 - نامحدود 100تومان
يه ماه نگيري ميوفته 7500
128 دو گيگ هست 9600 !![]()
من 3 ماه پیش که 1 مگ داشتم یه سی ثانیه مونده بود به ساعت یک دانلود رو شروع میکردم ، تا صبح با همون سرعت تشویقی که بین 280 تا 300 بود میرفت، والا الان رو دیگه خبر ندارم. یکی دو بار هم بعد از ساعت 4 صبح سرعت میومد رو 120
نه دیگه از این خبرها نیست 3.5 تازه سرعت از 50 میشه 200
واسه از 1 تا 7 ثابت 130 هست
خط 6
دوستان اندیشه ای که سرعت تشویقی براتون پریده هر چند وقت یک بار مودم رو خاموش روشن کنید خدا رو چی دیدید شاید سرعت دوباره مثل قبل شد. من ماه پیش 256 16 گیگ رو گرفتم بعد از 25 گیگ دانلود که سرعتم ثابت رو 122 بود سرعتم اومد رو 37 بعد از سه روز برق خونمون رفت و طبیعتا مودم هم خاموش شد، بعد که برق اومد دیدم دوباره سرعتم شده 122! خلاصه اگه اشتباه نکنم تا 5 ، 6 گیگ دوباره با این سرعت دانلود کردم که بعد دوباره شد 37 ! اخرش ما سر از کار این اندیشه در نیاوردیم.
راستی اگه 256 16 گیگ دارید حتما دانلودها رو بزارید واسه 1 شب به بعد ، اینجوری بیشتر از اون 16 گیگی که بهتون میدن میتونید دانلود کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)