تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2158 از 2376 اولاول ... 11581658205821082148215421552156215721582159216021612162216822082258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,571 به 21,580 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

چرا عصباني ميشين!! اين بدشانسي نبود ، بي دقتي بود! يه نفر نيست به اين آقايون بگه كه قدر موقعيتا رو بدونين!! هي نكشين زيرش ، اين بازي يعني اينكه ما در حد تيم ششم قطر هم نبوديم! هر چند كه حرفه اي بودن، تو بازي قبلشون تو ليگ 8 تا خوردن ، حالا ما... هي نگيد بدشانسي اورديم !! 4 تا ...خر تا توپ مياد ميكشن زيرش ، از موقعيت استفاده نميكنن ، نتيجش هم اين ميشه كه به جاي اينكه 3،4 تا بچپونيم بايد باهاشون تو آزادي مساوي كنيم!!

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مقصر کی بود!سرمربی؟نه ایشون یک میلیون دلار رو ول کرده موند بازیکنا یه کم!تماشاگرا نه!اصلا بی خیال فوتبال یه طرفش برد مال تیم قویه یه طرفش باخت مال تیم ضعیف.

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

عصبي نشيد !! گور پدرش ! تا چند هزار نفر طرفدار قلعه نوعين ما نميتونيم حرف بزنيم!!من حتي اواسط فصلم مي گفتم قلعه نوعي مربي نيست!! هنوز هم ميگم !!

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

پس از تساوي برابر ام صلال
    قلعه نويي: من بايد حاشيه‌هاي استقلال را جمع مي‌كردم

به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه‌نويي پس از تساوي امروز مقابل ام‌‌صلال، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اعتقاد دارم حتي بعد از بازي پرسپوليس در دور برگشت، ديدارهاي خوبي انجام داديم. استقلال با روزهاي اوجش فاصله داشت و دقيقا به همان شكلي كه به بازيكنانم گفته بودم، گل خورديم. بازيكنان حريف از عمق دفاع و از پشت سر حسين كاظمي استفاده كرده و به تيم ما گل زدند.

وي درباره حاشيه‌هاي به وجود آمده در اطراف تيم، گفت: اين مسائل هميشه در اطراف دو تيم استقلال و پرسپوليس وجود دارد. بايد اين حاشيه‌ها را جمع مي‌كردم و مسئوليت اين شكست را برعهده گرفته و خودم را مقصر مي‌دانم.

وي در خصوص اتفاقاتي كه در چند گذشته در فوتبالمان رخ داد و اينكه راهكاري براي نجات فوتبال ما در اين روزها وجود دارد، گفت: بنده كه راهكاري ندارم. اگر داشتم، تيم خود را جمع و جور مي‌كردم؛ اما معتقدم براي فوتبال ما اين مسائل اصلاً خوب نيست. با توجه به اينكه يك كشور اسلامي هستيم، نبايد اين مسائل در فوتبالمان به وجود بي‌آيد. اين اتفاقات امسال در فوتبال ما خيلي حاد شد؛ تا جايي كه اگر سكوت كنم، مي‌گويند چرا سكوت كردي و اگر جواب بدهم، مي‌گويند چرا احترام پيشكسوت را نگه نداشته ام.

قلعه نويي در پاسخ‌ به سوال خبرنگاري كه از او پرسيده بود بركناري علي دايي به سود فوتبال ما بود، اظهار داشت: در همان مقطع هم گفتم بايد به دايي فرصت داده مي‌شد. او مي‌تواند به كارش ادامه دهد؛ اما مديران اين تصميم را گرفتند. نمي‌توانم در اين خصوص صحبت كنم.

سرمربي استقلال در خصوص اينكه تيمش در اين بازي به غير از ارسال‌هاي خسرو حيدري چه برنامه‌اي داشت، گفت: نقطه قوتمان جناح راست بود؛ اما روي عمق دفاع حريف هم كار كرده بوديم چون خسرو حيدري در آن جناح روان‌تر حركت مي‌كند. به خاطر همين، جناح راست استقلال بيشتر به چشم مي‌آيد.

امير قلعه نويي در مورد مشكلات فوتبال ايران و عدم نتيجه‌گيري نمايندگان آن در آسيا، عنوان كرد:‌ با توجه به اينكه سال اولي است كه چهار نماينده به صورت همزمان در مسابقات حضور پيدا مي‌كنند، اندكي زمان‌ها را از دست داديم. درست است كه استقلال پر افتخارترين تيم آسياست؛ اما دوري از اين مسابقات و برنامه‌ريزي نامناسب ضربه زد. عزيز محمدي در اين بين زحمات زيادي را كشيد؛ اما اعتقاد دارم زمان‌هايي از دست داده شد كه به چهار نماينده فوتبال ما در اين روزها فشار مضاعفي وارد كرد.

وي در خصوص اينكه چرا تيم‌هاي قطري اينقدر ساده مي‌توانند نمايندگان ايران را شكست دهند، گفت: آنها هيچ وقت بيكار نمي‌نشينند. قطري‌ها بازي‌هاي آسيايي را برگزار كرده‌اند و هنگامي كه در سال 1987 در ليگ اين كشور بازي مي‌كردم، حتي به مسابقات زير 12 ساله‌ هم بها مي‌دادند. در اين بين، براي بازيكنان خارجي پاسپورت وطني مي‌گيرند و اينها به فوتبال قطر كمك مي‌كنند.

سرمربي تيم استقلال درباره شكست سنگين پرسپوليس و اتفاقاتي كه در دو روزه گذشته در فوتبال ايران افتاد، گفت: وقتي برخي مسائل را مطرح مي‌كنيم و به راحتي به ديگران اتهام مي‌زنيم، همين‌گونه مي‌شود. اكنون چهار روز است كه فوتبال ما تحت تأثير بيانيه‌ شماره 1 و شماره 2 قرار دارد. معتقدم شخص رئيس سازمان ‌تربيت بدني و مسولان قضايي بايد راه حلي بينديشند كه اين مشكلات به وجود نيايد؛ حتي در خصوص تيم‌هاي ديگر.

سرمربي استقلال درخصوص حضورش در فصل آينده در استقلال، گفت: ماندن و رفتن من به آخر فصل بر مي‌گردد. زود است در اين مورد اظهار نظر كنم. بايد ليگ برتر، جام حذفي و ليگ قهرمانان به اتمام برسد تا در اين خصوص صحبت كنيم.

وي درباره واكنش طرفداران پس از مسابقه نسبت به دروازه بان ام‌صلال، گفت: اعتقاد دارم آنها تيم خود را خوب حمايت كردند؛ ولي او حركاتي انجام داد كه موجب ناراحتي طرفداران شد.

آخر فروم باز vahid_vaezinia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

پيش فرض

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

بهتر قلع نویی قبل از اینکه هوادران عله اش شعار بدهند برود

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

قلعه نوعی بره یکی دیگه بیاد زمین و زمان عالم و ادم بر علیهش باشن تا دوباره امیر برگرده!اخه ایراد فوتبال ما از کجاست!که باید از یه تیم ششم قطر هم ببازه حیف شد اگه یه برد دیگه ام صلال بیار قطعی میشه صعودش.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فایده نداره
    تیمای ایران توی لیگ قهرمانان اسیا کاری نمیتونن بکنن با این وضع
    من نمیدونم قربانی چه فکری پیش خودش کرد اون توپ رو زد بیرون
    طالب لو رو بگو،وقتی مدافع تیمت داره به مهاجم فشار میاره نیا اونقدر بیرون که چیپ بخوری.
    هممون جلوی عربا کم آوردیم.سرمایه گذاری که اونا میکنن باهاش میتونن خیلی کارا بکنن.

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

اي خدا من دردمو به كي بگم دارم سكته ميكنم خدا لعنت كنه باعثو بانيشو .واي واي خداااااااا

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بهتر قلع نویی قبل از اینکه هوادران عله اش شعار بدهند برود
    شعار که هميشه بر عليه همه هست

اگه بره ترسويه : تنها کسي هست که به درد اس اس ميخوره

الکي از اين حرفا نزنيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •