منظورش حجم رایگان نیست
بعضی فیلمها تو این سایت پولیه . اونا رو مهمون ایرانسلی (اگه با IP ایرانسل وارد سایت بشی)
ولی پول اینترنت رو باید پیاده شی
نتیجه اختلال موقته . برای ما که باز نمیشه
فیلتر هم دست شرکت ها نیست
منظورش حجم رایگان نیست
بعضی فیلمها تو این سایت پولیه . اونا رو مهمون ایرانسلی (اگه با IP ایرانسل وارد سایت بشی)
ولی پول اینترنت رو باید پیاده شی
نتیجه اختلال موقته . برای ما که باز نمیشه
فیلتر هم دست شرکت ها نیست
Last edited by pic4you; 15-06-2016 at 00:14.
پیروی پست های قبلی که اگه خواننده این تاپیک پاشید...آنتن دستساز رو که نمونه اولیه درست کرده بودم...تو تاپیک قرار داده بودم...
بالاخره مودم E3372ـم رسید....سریع مودم رو به آنتن وصل کردم و سوار ماشین 400متر از خونه دور شدم..(نقطه ای که با گوشی با یه BTS مشخص تا 3MB/s دانلود میکنم)...و شروع به تست کردم...
مودم روی فرمون ماشین....این وضعیت رو داشت.
تو همون حالت بهش آنتن رو به مودم وصل کردم و آنتن رو با دست از شیشه ماشین بیرون آوردم...وضعیت شد این
برگشتم خوبه یه بسته اینترنتی خریدم....همینطوری مودم رو تو حیاط راه انداختم، به BTS وصل شدم که تا الان تست سرعت ازش نگرفته بودم (برام تقریباً جدید بودش).......آنتن بین صفر خونه تا 1 خونه بازی میکرد......با آنتن دستساز، آنتن بین 1خونه و 2خونه بازی میکرد....
تست سرعت با سرور داخلی زدم زدم....این شد
بدون آنتن
با آنتن
البته یاگی آنتن به اصطلاح باید point to point باشه که خوب عمل کنه.....موانع دیواری و ساختمونی روش تاثیر منفی زیادی داره.....برای همین باید توی راتفاع نصبش کرد....
تست بعدی، بالای پشت بام ـه![]()
دوست عزیز کاش یه عکس از مودم که وصلش کردی به آنتن میزاشتی
من یه مودم e8231 از ایرانسل خریدم حدودا نزدیکترین دکل تری جی 30 کیلومتر باهامون فاصله داره مودم رو بالای پشت بام نصب کردم و با کابل افزایش طول یو اس بی 10 متری وصلش کردم به رایانه دو انتن میشه -97 گاهی میشه سه انتن -85 راهی هست آنتن دهیشو بیشتر کنم
کسی نبود راهنمایی کنه
سلام
برای من دیشب سرعت دانلود خیلی افت کرد.تقریبا یک شیشم شد.ایا برای شما هم اینطوری بود؟
یا اینکه ممکنه من رو محدود کرده باشند ؟
کسی نبود راهنمایی کنه؟
دوستان قبض دائمی ایرانسل آبونمان داره؟ چقدره؟ اقتصادی ترین روش پرداخت قبضش چیه؟
باشگاه مشتریان بانک ملت با 57 امتیاز یه سیم کارت آی سیم میده.
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
سلام شاید توی محدوده ای که گذاشتی 4g نباشه
جاش رو عوض کن یا لبه پنجره بزار
لبه پنجره من گذاشتم بقیه جاها برای من انتن نمیده
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
کنار پنجره هست
از 4 تا انتن 3 تاش پره و آنتن داره
فکر کنم ماهی 750 تومنه. بهترین روش پرداخت از خود سایت ایرانسل هست که 2% هم هدیه میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)