دوستان به امید خدا من فردا اعزام 01 تهرانم(کسی هم دوره است پیام بده همدیگه رو بشناسیم)
من یه سوال دارم ممنون میشم کسی جواب بده
فردا که برم احتمال داره کجاها تقسیم کنن ماها رو؟؟؟؟مبنایی واسه تقسیم دارن یا همینجوریه
ممنون
دوستان به امید خدا من فردا اعزام 01 تهرانم(کسی هم دوره است پیام بده همدیگه رو بشناسیم)
من یه سوال دارم ممنون میشم کسی جواب بده
فردا که برم احتمال داره کجاها تقسیم کنن ماها رو؟؟؟؟مبنایی واسه تقسیم دارن یا همینجوریه
ممنون
دوستان این مدارک تک پسری چیه رو روز اول پادگان باید ببریم(توی پستای قبلی خوندم)
اخه یه سری ها میگن توی اموزشی خودشون یه نامه میدن باید ببری ثبت احوال تایید کن
حالا من چی کار کنم؟
توی 01 کسی میدونه توی چه گردانی بهتره برم؟؟بازم ممنونم
سلام
چرا که نه راه داره
ولی
بزار اموزشیت تموم بشه بری تو یگان 1 ماه بعدش خودت میفهمی هنوزم میخوای جذب بشی یا نه![]()
شما تا 2 روز مونده به موعد اعزامت (30 خرداد) مهلت داری درخواست تمدید کنی (قانونیش اینه، من تعجیل زدم، روز چهارم جوابش اومد؛ شما هم زودتر اقدام کنی خیلی بهتره)
باید یکی از دلایلی که موجب میشه با درخواست تمدیدت موافقت رو باید داشته باشی (امریه دار بودن یا نبودن جزو شرایط و دلایل تمدید نیست)
توی سایت نظام وظیفه و دفترچه شرایط رو نوشته.
شما فردا میری به مدت 56 روز در پادگان 01 تهران میمونی
بعدش که به یگان تقسیم میشی، هیچ کس از الان نمیتونه بگه کجا خواهی افتاد.
شما همین اول کاری مدارک مربوطه رو ببر (شناسنامه و کارت ملی و .... نامه از ثبت احوال)
اگه بعدا توی آموزشی نامه دادن، اونم میبری
اگه ندادن، تو از اول قدمتو محکم برداشتی، دیگه نگرانی نخواهی داشت
ولی معمولا توی آموزشی اونایی که شرایط دار هستن رو جمع میکنن و ........
ممنون که جواب دادی
ok
احتمال دادم جای دیگه ایی بندازن
اخه الان که دیگه نامه ثبت احوال نمیشه گیر اورد
توی چند صفحه ی قبلی خوندم که یکی از بچه ها تایید کرده بود نامه ایی که پادگان میده اصله نه نامه ایی که ثبت احوال میده
دوستان فردا که میرم برگه سبز کدومه و برگ سفیده کدومه که باید ببرم؟
من یه برگه دارم زده تایید دریافت مدارک
یکی دیگه زده معرفی نامه به یگان اموزشی( 01)
-------------------------------
کارت مترو میشه ببرم؟؟؟؟؟![]()
بچه ها من تاریخ اعزامم یک تیر است/به نظرتون آموزشی در ماه رمضان و وسط تابستان چگونه است؟(کسای که شرایطش را داشتند یا از کسی فهمیدن)ممنون میشم جوابم را بدید
بچه ها من امریه ثبت نام کردم /تحقیقات محلی و مصاحبه ام هم اجام شده و دادم/به نظرتون وقتی در امریه میان واسه تحقیقات محلی و بعد مصاحبه/یعنی پذیرفته شدنمان ok است؟/(واسه امریه دادگستری یزد)(12 نفر هستیم حدودای 3 نفر میخوان-4 نفرمون متاهل و من مجردم)//منتظر جوابتون هستم بخصوص کسایی که امریه گرفتن و قطعی شده(به خصوص امریه بگیر های دادگستری)
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)