تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2157 از 4428 اولاول ... 1157165720572107214721532154215521562157215821592160216121672207225726573157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,561 به 21,570 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

حقیقتش من سرعت دانلود رو با لینک دانلود آی تیونز تست می کنم از 60 بالاتر نمیره
    اما با تورنت 300 تا میگیرم و با لینک های فایل هاستینگ همینطور.
    همین امروز که داشتم اپیزود جدید How i Met your Mother رو دانلود می کردم

تو 16 دقیقه گرفتمش فک کنم 170-180 مگ بود.

امروز رو 4 مگ بستمش. WoW رو لیو دادیم رفتیم تو دوتا 2 ! دیگه پینگ 220 باشه یا 100 فرقی نداره البته الا 140 هست.

سرعت روزانه بستگی داره. اما خب خیلی دراپ نمیکنه. اما این رو بگم که 128 خیلی آشغاله. شما حداقل 256 بگیر. چون 128 کمترین کشش دانلود رو داره و کلا مزخرفه : دی

شبانه که پریشب ( پریشب برست 2 بود ) از ساعت 2 تا 4 رو 10 کیلوبایت بود بعد 4 تا 7 رفت رو 250!. نمیدونم مشکل بود یا نه. ! با 512 خوب دانلود می کردم. فعلا که پول ندارم تمدید کنم.

اگر می تونی یه 2 مگ مخابرات بگیر اگر بهت نمیدن کلی خرج کن 2 مگ نامحدود پارس بگیر. 512 30 گیگ ماهیانه هم هست.
    تو این کشور اگر می خوای Hardcore دانلود کنی باید بری سایت دانشگاه لول.

من نه پیشنهاد می کنم پارس رو نه چیزه دیگه. گاهی من رو هم خیلی اذیت می کنه. سرویس ها همه شیر هست ! سرویس ددیکیت پیدا کرده به ما هم بگو
    فقط این توصیه رو بهت می کنم که سریع از شاتل بکشی بیرون پشت سرت رو هم نگاه نکنی !
    به به شمام اومدی Dota 2

تو استیم دیگه؟ منم اد کن دادا: navid_messi

پینگم نو دوتا 250 به بالا قبلنا 150 بود.

2. این کاربر از Navid_Messi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ehsan Fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

1

آقا من میخوام یه سری تست نشون شماها بدم که خدا رو شکر کنید که تو شهر ما زندگی نمیکنید.
    1. تست 4.2.2.4

2. تست با یک سایت با سرورهای موجود در تهران:

3. اینم از خوده speedtest:

خوب بنده در همینجا رسما به کاشونی بودن خودم افتخار میکنم و اعلام میکنم خیلی خوشحالم که ننه م منو اینجا زایید!!
    بازی انلاین با سرورهای روسیه و ... بخوره توی سرم... با سرورهای ایرانی هم نمیتونم بازی کنم...
    ولی از این خوشحال هستم که در اینجا آب و برق و گاز داریم!!! به هر حال زندگی میکنیم دیگه... شماها هم خواستید
    طعم زندگی واقعی رو بچشید به شهر ما یه سر بزنید!
    دوست عزیز شما با پشتیبانی صحبت کردید در این مورد؟...کدوم منطقه هستید؟شاید مخابرات منطقتون اخلال داشته باشه؟..پینگتون با سرورهای ایرانی کاملا مشکل داره...حتما با پشتیبانی در میون بزارید اگه تاحالا اینکارو نکردید...یه عکس هم از صفحه مودم بزارید..شاید نویزی اختلالی چیزی بین شما تا لینک مخابرات وجود داره....پینگمن باسرور ایرانی 8 هست...خارجی هم تا 250 300.....اگه میشه بگید چه سرویسی هم دارید.
    موفق باشید.
    Last edited by Ehsan Fire; 26-01-2013 at 20:19.

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستانی که سرویس 128 نامحدود دارن میشه یه تست از تهران بذارن . هم با CMD هم speedtest . ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه Koosha_Raisi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستان برای من مشکلی چند روزه پیش اومده بود که الان با پیگیری رفع کردم گفتم شما هم بدونید :

اولا که من سرویس 128 /4گیگ دارم . برست رو 4096 ست شده و Non-Interleaved هست برای پینگ پایین تر.

اما این چند وقته سرعت از 16 و 20 بالاتر نمیاومد...من هم شاکی شدم که چطور ممکنه! درسته که شرکت موظف نیست با 128 به من 500 کیلو دانلود بده اما من احساس کردم یه کندی خاصی وجود داره.
    شاید بپرسید سرویس شیر هست و این حرفا ! اما با این پنل های کم حجم مزخرف 2 گیگ و 3 گیگ ...کسی Real-Time دانلود نمیکنه که به طور متمادی من کندی شدید پیدا کنم اونم رو 4 مگ جاده صاف !

خلاصه زنگ زدم آقای اکبری برداشت. اولا 2 ساعت توضیح دادم که همه پارامتر ها اوکی هست ( از لینک آی تیونز دانلود رو چک کردم تا با کرنل..قایرفاکس......!!! ) بعد ام تی یو رو به اعداد ایشون تغییر دادم که خیالش رو راحت کنم
    بعد اومد IDM رو چک کرد که ببینه لیمیت نشده باشه

بعد گفت که می دونید که ما موضف نیستیم بالای 16 بدیم و این حرفا. باز کلی توضیح دادم که من برادرانه از شما می خوام پیگیری کنید چون من برام دانلود 300 مهم نیست و حرف شما رو قبول دارم. اما احساس می کنم یک پارامتری باعث کندی خاصی شده.
    خلاصه کلی مارو رو خط هولد کرد تا یعو بدون هیچ ریبوت و تغییری رو خط من سرعت اومد رو 150 کیلو + . گفت تغییر دادم و این حرفا اما پروفایل ثابت موند . چون ریبوت نشد.

اینم تجربه من

6. این کاربر از Koosha_Raisi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام یک نفر میتونه این پینگ را برای من مفصل حالا مختصر هم شد شد توضیح بده ؟؟؟

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

دوستان کسی میدونه که چرا من اینقدر قطعی دارم ؟ سرعت هم واسم مهم نیست، الان حدود 1 هفتس که هی قطع و وصلی دارم.هم تایم اوت و هم قطع و وصلی !

داره خودمونی میشه ParsiKade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان این گزارش مصرف دانلود دقیقاً چجوری آپدیت می‌شه؟ از من دو روزه آپدیت نمیشه مودم هم خاموش روشن می‌کنم ولی خبری نیست.

Last edited by ParsiKade; 27-01-2013 at 00:40.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

دوستامن کسی نیمدونه برای هفته وحدت و تولد پیامبرهدیه اعیاد میدن یا نه؟
    یک گیگ رایگان دادن پارسال؟

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

از ساعت یک بامداد به اینور همش قطعی و وصلی داره و سرعت هم افتضاح، یکی نیست بهشون بگه که انگولکش نکنید، عجبا

12. این کاربر از fishdilo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ehsan Fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

از ساعت یک بامداد به اینور همش قطعی و وصلی داره و سرعت هم افتضاح، یکی نیست بهشون بگه که انگولکش نکنید، عجبا
    اره ماله منم الان افتضاح شده...ولی چند روز پیش خوب بود

14. 2 کاربر از Ehsan Fire بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •