به به شمام اومدی Dota 2
تو استیم دیگه؟ منم اد کن دادا: navid_messi
پینگم نو دوتا 250 به بالا قبلنا 150 بود.
به به شمام اومدی Dota 2
تو استیم دیگه؟ منم اد کن دادا: navid_messi
پینگم نو دوتا 250 به بالا قبلنا 150 بود.
دوست عزیز شما با پشتیبانی صحبت کردید در این مورد؟...کدوم منطقه هستید؟شاید مخابرات منطقتون اخلال داشته باشه؟..پینگتون با سرورهای ایرانی کاملا مشکل داره...حتما با پشتیبانی در میون بزارید اگه تاحالا اینکارو نکردید...یه عکس هم از صفحه مودم بزارید..شاید نویزی اختلالی چیزی بین شما تا لینک مخابرات وجود داره....پینگمن باسرور ایرانی 8 هست...خارجی هم تا 250 300.....اگه میشه بگید چه سرویسی هم دارید.
موفق باشید.
Last edited by Ehsan Fire; 26-01-2013 at 20:19.
دوستانی که سرویس 128 نامحدود دارن میشه یه تست از تهران بذارن . هم با CMD هم speedtest . ممنون![]()
دوستان برای من مشکلی چند روزه پیش اومده بود که الان با پیگیری رفع کردم گفتم شما هم بدونید :
اولا که من سرویس 128 /4گیگ دارم . برست رو 4096 ست شده و Non-Interleaved هست برای پینگ پایین تر.
اما این چند وقته سرعت از 16 و 20 بالاتر نمیاومد...من هم شاکی شدم که چطور ممکنه! درسته که شرکت موظف نیست با 128 به من 500 کیلو دانلود بده اما من احساس کردم یه کندی خاصی وجود داره.
شاید بپرسید سرویس شیر هست و این حرفا ! اما با این پنل های کم حجم مزخرف 2 گیگ و 3 گیگ ...کسی Real-Time دانلود نمیکنه که به طور متمادی من کندی شدید پیدا کنم اونم رو 4 مگ جاده صاف !
خلاصه زنگ زدم آقای اکبری برداشت. اولا 2 ساعت توضیح دادم که همه پارامتر ها اوکی هست ( از لینک آی تیونز دانلود رو چک کردم تا با کرنل..قایرفاکس......!!! ) بعد ام تی یو رو به اعداد ایشون تغییر دادم که خیالش رو راحت کنم
بعد اومد IDM رو چک کرد که ببینه لیمیت نشده باشه![]()
بعد گفت که می دونید که ما موضف نیستیم بالای 16 بدیم و این حرفا. باز کلی توضیح دادم که من برادرانه از شما می خوام پیگیری کنید چون من برام دانلود 300 مهم نیست و حرف شما رو قبول دارم. اما احساس می کنم یک پارامتری باعث کندی خاصی شده.
خلاصه کلی مارو رو خط هولد کرد تا یعو بدون هیچ ریبوت و تغییری رو خط من سرعت اومد رو 150 کیلو + . گفت تغییر دادم و این حرفا اما پروفایل ثابت موند . چون ریبوت نشد.
اینم تجربه من![]()
سلام یک نفر میتونه این پینگ را برای من مفصل حالا مختصر هم شد شد توضیح بده ؟؟؟
دوستان کسی میدونه که چرا من اینقدر قطعی دارم ؟ سرعت هم واسم مهم نیست، الان حدود 1 هفتس که هی قطع و وصلی دارم.هم تایم اوت و هم قطع و وصلی !
دوستان این گزارش مصرف دانلود دقیقاً چجوری آپدیت میشه؟ از من دو روزه آپدیت نمیشه مودم هم خاموش روشن میکنم ولی خبری نیست.
Last edited by ParsiKade; 27-01-2013 at 00:40.
دوستامن کسی نیمدونه برای هفته وحدت و تولد پیامبرهدیه اعیاد میدن یا نه؟
یک گیگ رایگان دادن پارسال؟
از ساعت یک بامداد به اینور همش قطعی و وصلی داره و سرعت هم افتضاح، یکی نیست بهشون بگه که انگولکش نکنید، عجبا![]()
اره ماله منم الان افتضاح شده...ولی چند روز پیش خوب بود![]()
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)