حالا باز شد سایت
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان برای من توی هیچ سایتی نمی ره فقط بعضی ها که قبلا می رفتم رو اونم به سختی باز می کنه برای شما هم اینطوریه؟
اون سایت شاتل هم متاسفانه از کار افتاده امکار اصلا باز نمی شه در ضمن نگفتید بهترین زمان برای وبگردی با سرعت بالا کی هست ساعت 1به بعد که رایگانه اصلا نمی تونه هیچ سایتی رو باز کنه روز هم که فعلا اینطوره البته سرعت دانلود من60تا هست ولی هیچ سایتی رو باز نمی کنه سرویس من 128 6ماهه هست
نذاشتن حداقل یه روز از نصب بگذره بعد اذیت کنن
خودشون که میگن داریم نرم افزارامونو اپدیت میکنیم!!!!![]()
خدا کنه که اینطور باشه
مال من سرعتم یه کم بهتر شد
ولی هنوز شاتل باز نمی شه
سلام...لینک تاپیک لطفا!![]()
امروز شاتل مشکل پیدا کرده.
به زور وصل میشم و سایت شاتل و اشتراکم هم اصلا باز نمیشه.
چرا؟
از هیلتر شکن استفاده کنید!!!
در مورد اول من برنامه مربوطه را هم دانلود کردم
نصب کردم
باز هم روی 2 مرورگرم دکمه مربوطه نیامد که نیامد
شما که در امضایتان این را قرار دادید
لطفا راهنمایی کنید
مطلب دیگر که قبلا گفتم : شما میخواهید از دزد به شاه دزد شکایت کنی؟
مطلب دیگر شاتل خودش اعلام کرده (در فرم قرارداد) مشکلات مربوط به مخابرات ارتباطی به آن ندارد
راهنمایی کنید شما چطور ثابت میکنید که این موارد مربوط به مخابرات نیست و به شاتل مربوط است؟
البته اول اجازه بدید اون دوستمون که 80% را ثابت کردند بیان کنند ، 20% بقیه را ما از شما کمک میگیریم
مطلب دیگر مساله Fair Use Policy است
شاتل خودش این راه فرار را در مواردی که بگویید مشکل از شاتل است قرار داده
البته در آنجا اعلام کرده زمان دانلود را به روزهای تعطیل یا ساعتی غیر از اوج مصرف (8 صبح تا 5 بعد از ظهر) منتقل کنید چون این نوشته مربوط به گذشته است شما متناسب با زمان حال اونرا عوض کنید.
مطلب دیگر در مورد آخرین پست دومین مورد امضای شما که نوشته :
با عرض احترام
تاپیک به درخواست سازنده و بخاطر نرسیدن به اهدافش و همچنین جلوگیری از درگیری بین دوستان بسته می شود.
لطفا از زدن تاپیک جدید فعلا خود داری کنید.
من با اعتراض و شکایت مخالف نیستم
من 2 یا سه سال پیش هم مواردی را در مورد اینترنت آسیاتک و بعد پارس آنلاین مطرح کردم
ولی من راه موثر را در خویشتن داری و سرویس نگرفتن از این دزدها میدانم نه شکایت از دزد به شاه دزد.
که به دلایلی که عرض کردم عملی نیست.
شاید گروهی از مشترکان حقیقی که نیاز چندانی به اینترنت ندارند و مانند بعضی ها معتاد این موارد نشدند و کار ضروری ندارند بتوانند این اقدام را انجام دهند که آن هم نمیتوانند.
شرکتها و موسسات و خیل کثیری از مصرف کننده ها را نمیتوان بر این امر واداشت.
این موثر ترین راه است چون مستقیما درآمد شرکت را تحت تاثیر میگذارد ولی متاسفانه عملی نیست.
شما این تاپیک را ملاحظه کنید 2هزار خورده ای صفحه دارد و در هرصفحه چندین پست
چند درصد آن ارزش خواندن دارند؟و میتوان مطلبی را از آن برداشت کرد؟
شما از روی این آمار به وضعیت کاربران اینترنت پی ببر.
متاسفانه برای سرویس دهندگان هم کیفیت کاربرانشان اهمیت ندارد بلکه کمیت آنها مهم است که شکر خدا از این نظر بسیار پر بار است.
باید سطح آگاهی کاربران در هر زمینه ای افزایش یابد تا شاهد برخورد موثر با نارسایی های مختلف باشیم در هر موردی
موفق باشید
Last edited by smartee; 04-07-2010 at 16:59.
از ظهر تا الان کانکت نمیشد واسه من.
ولی الان دیگه اوکیه !
تهران-حکمت شعار
بله منم قطع بودم.الان درست شد.
یه سوال :
وقتی وارد یه سایت ف-ی-ل-ت-ر شده میشیم صفحه عدم دسترسی نمایش داده میشه.
کسی با نمایش این صفحه مشکلی نداره؟ یعنی باز میشه؟
آخه برای من باز نمیشه!
هم اکنون 96 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 96 مهمان)