تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2157 از 2550 اولاول ... 11571657205721072147215321542155215621572158215921602161216722072257 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,561 به 21,570 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

پروفشنال malek911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

جسارتا باید بلد باشید چجوری باید صحبت کنید
    اپراتورهای این شرکتها کافیه متوجه شن طرف پشت خط زیاد سردرنمیاره
    اون موقعس که طوری میپیچونن که یه هفته باید گره های خودتو باز کنی

شما باید میگفتی "سرویس 2 مگ اصولا باید رو 8 مگ بسته شه و خط من هم باید رو همین 8 مگ بسته شه . وگرنه میرفتم سرویس 2 مگ نامحدود میگرفتم که روز و شب سرعت ثابت 250 داشته باشم .
    و در ضمن سرویس 2 مگ کف سرعتی که واسه دانلود میده باید همون 250 باشه"

سرعت هم جزو کیفیت سرویس حساب میشه !
    چون شما دنبال پینگ مناسب هستید دلیل نمیشه که همه مثل شما باشند !
    در مورد قسمت اول که حق با مخابرات هستش و 2 مگ رو باید رو 2 مگ ببندن و سرعت سرویس 1 مگ هم باید 128 باشه و به دوست عزیزمون 122 تا اضافی میدن.
    سرعت تو بحث نت و بایت و بیت جزو کیفیت حساب نمیشه بلکه مقوله کمیتی هستش و عددی ثابت هستش . سرویسی که 2 مگ خریداری شده و سرعت یه سرویس 4 مگی رو میده به هیچ وجه نمیشه گفت سرویس با کیفیت هستش.
    کیفیت عدد ثابت نیست مثل پینگ و تایم اوت و پایداری شبکه.من الان راحت میتونم با 1.2 مگابایت در ثانیه دانلود کنم ولی پشیزی نمیرزه چون نت درست نشده فقط دانلود کنیم بلکه باید بتونیم از سرویسهای آنلاینش هم به راحتی استفاده کنیم.
    هیچ ماشینی رو به خاطر سرعت بالاش نمیگن با کیفیت

2. 4 کاربر از malek911 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

داشتم مودمم رو دستکاری میکردم ببنم چرا پینگ داخلیم از 35 پایین تر نمیاد که به جای داخل خارج کم شد !!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته 2 تا مسیر هست و روی آلمان پینگ بالای 300 هست ولی با ترکیه تا این حد اومد پایین

4. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mahdi1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

اگر مشکل از طرف شما نباشه ، ایراد از خودشونه و برای من هم همچین اتفاقی میفته هرز چند گاهی!!

در ضمن 2 تا نویز گیر رو به صورت متوالی به مودم وصل کن ببین بهتر میشه وضعیت یا نه !! برا من عالی جواب میده !!
    من تمام خونه رو چک کردم قرار کارشناس بفرستن مال شما کی درست شد

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

من تمام خونه رو چک کردم قرار کارشناس بفرستن مال شما کی درست شد
    من زیاد حساس نیستم و زیاد بهش اهمیت نمیدم چون خط من کاراییش همینقدره ولی خودش یکی دو روز بعدش درست شد

7. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

من الان سه روزه این مشکل رو دارم هی قطع و وصل میشه 2 ماه بود مشکل نداشتم کارشناس بیاد چیکار میخواد بکنه نمیدونم الان باید چیکار کنم

داره خودمونی میشه Moh3nsiz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    کأنّه تبریزٌ

پيش فرض

من الان سه روزه این مشکل رو دارم هی قطع و وصل میشه 2 ماه بود مشکل نداشتم کارشناس بیاد چیکار میخواد بکنه نمیدونم الان باید چیکار کنم
    آره این قطع و وصلی رو منم داشتم که بعد یه هفته درست شده بحمدالله

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

مشکل فقط قطع و وصل نیست دیتا ریت خط خود به خود کم و زیاد میشه

پروفشنال rezarrrr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

در مورد قسمت اول که حق با مخابرات هستش و 2 مگ رو باید رو 2 مگ ببندن و سرعت سرویس 1 مگ هم باید 128 باشه و به دوست عزیزمون 122 تا اضافی میدن.
    سرعت تو بحث نت و بایت و بیت جزو کیفیت حساب نمیشه بلکه مقوله کمیتی هستش و عددی ثابت هستش . سرویسی که 2 مگ خریداری شده و سرعت یه سرویس 4 مگی رو میده به هیچ وجه نمیشه گفت سرویس با کیفیت هستش.
    کیفیت عدد ثابت نیست مثل پینگ و تایم اوت و پایداری شبکه.من الان راحت میتونم با 1.2 مگابایت در ثانیه دانلود کنم ولی پشیزی نمیرزه چون نت درست نشده فقط دانلود کنیم بلکه باید بتونیم از سرویسهای آنلاینش هم به راحتی استفاده کنیم.
    هیچ ماشینی رو به خاطر سرعت بالاش نمیگن با کیفیت
    دوستان وقتی همه دارن با سرویس های پایینتر از مال من سرعت بالاتری می
    گیرن حالا چرا من نباید بگیرم؟ تو بازی های انلاین مثل کالاف و مدرن پینگی که بهم میده بالای 200 هست!!!
    دوست دیوار به دیوارم با 512 حدود 300 دان میکنه و پینگش معمولا پایینتر از 200 هست مال من با سرویس 2 مگ با 250 دان میکنه
    قبلا دانلود شبانه زیاد داشتم الان هر از گاهی . حالا من چرا باید قانع باشم؟؟؟ اگه این قانونه که باید رو 2 مگ ببندن چرا فقط مال من اینجوریه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

آره سرعت من همون 400 تاس !!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من به جز چند مقطع یادم نمیاد مخابرات شبا سرعتش کم بشه !! شاید تک کانکشن سرعت کم باشه ولی نهایت با 16 تا 32 تا میتونی نهایت سرعتت رو با یه لینک حتی با سرور های خارجی بگیری!! با همین سرویس 1 مگ میتونی هر شب 8 گیگ دانلود بکنی

در ضمن 2 مگابیت میشه همون 256 کیلوبایت بر ثانیه و با سرعت 250 تا ، ساعتی میشه 900 مگ و هر شب میشه 5.5 گیگ ( هر شب 6 ساعت شبانه از 1 تا 7)

===========
    آقا واقعا ساغول

متاسفانه ما کاربر قدیمی همارا بودیم (سال 89) و ما منتقل نشدیم مخابرات، الان میبینم چه کلاهی سرم رفته.

طر دو ماه قبل می گفت نویز داره خطت، 2 بیشتر ساپورت نمیکنه، بعد روزانه 480 سرعت میده شب میشه 135، الان هم که با سرویس مگا شده 105-110.

فردا اولین کار میرم این نمایندگی فروش جنب مخابرات رجایی قیمت ها و اینکه چند روز معطل بشم را بپرسم، شاید فرجی حاصل شد و خط من را منتقل کردن.

مجددا تشکر

13. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال malek911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

حالا من چرا باید قانع باشم؟؟؟ اگه این قانونه که باید رو 2 مگ ببندن چرا فقط مال من اینجوریه
    خوب این کارا رو میکنن که کیفیت میاد پایین.طوری فرهنگسازی کردن که از هر کسی میپرسی وضعیت اینترنتت چه جوریه میگه با idm فلان سرعت دانلود دارم در صورتی ملاک سرعت و کیفیت تک لینک هستش(البته اگه مبدا مشکل نداشته باشه)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •