سلام دوستان
من قصد خرید مودم همراه هوآوی E8372 رو دارم فقط یه سوال در موردش داشتم,میخواستم بپرسم آیا برای خرید بسته های اینترنتی راهی جز خارج کردن سیم کارت از مودم و قرار دادنش در گوشی هست یا نه؟ اگه هست ممنون میشم بفرمایید.
سلام دوستان
من قصد خرید مودم همراه هوآوی E8372 رو دارم فقط یه سوال در موردش داشتم,میخواستم بپرسم آیا برای خرید بسته های اینترنتی راهی جز خارج کردن سیم کارت از مودم و قرار دادنش در گوشی هست یا نه؟ اگه هست ممنون میشم بفرمایید.
برنامه ایرانسل من .
سلام دوستان
تو سایت ایرانسل نوشته ترافیکسایت فیلیمو تا اخر ماه رمضون رایگانه.
کسی امتحان کرده ببینه از بسته کممیکنه یا نه؟
مگه اين برنامه فقط مخصوص نصب در گوشي نيست؟ من نميخوام هيچ وابستگي به گوشي داشته باشم براي شارژ سيم كارتي كه در مودم قرار ميدم،ميشه لطفا بيشتر توضيح بدين؟
راستي احيانا نميشه از طريق سايت ايرانسل من سيم كارت رو مديريت كرد؟
Sent from my iPad using Tapatalk
سلام
از این شبیه ساز استفاده کنید ، ایرانسل من رو نصب کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم تا الان فقط از ایرانسل من استفاده کردم...ولی ببین میتونی از این آدرس بسته بخری...
ecare.irancell.ir
با کاربری ـت که وارد بشی، یه بخشی داره به اسم upc_page از اونجا میتونی بگیری
شما نرم افزار "ایرانسل من" رو روی گوشیتون نصب کنید ضرر نمیکنید قابلیتهای زیادی داره که خرید بسته اینترنت یکیشه.فقط کافیه با شماره سیمکارتی که توی مودمتون میذارید ثبت نام کنید با خود سیمکارت کاری نداریدسلام دوستان
Last edited by Royce; 14-06-2016 at 21:27.
این بسته های ساعتی نامحدود خیلی خوبن. من توی هرساعت در بدترین حالت 3 گیگ میتونم دانلود کنم ( 900تومن ) که فکر میکنم واسه دانلود های مهم خیلی خوبه. یک سروبس هم داره که از 6 صبح تا 12 ظهر هست . اما گویا فعلا غیر فعاله.
دمش گرم ایرانسل یوتیوب رو ازاد گزاشته...خخخخ
آدم میره تو یوتیوب زرت صفحش باز میشه زرت فیلما پخش میشه،فکر میکنه تو اروپایه...![]()
من بازی ها رو روی استیم و یوپلی و اوریجین رو همین جوری آپدیت میکنم دیگه البته اگر آپدیت روز بیاد نمیتونم صبر کنم و میرم با اینترنت خودم آپدیت میکنم تا زودتر بتونم ببینم تو آپدیت چی داره بتونم بازی کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)