اصلا هم اینطور نیست! شاید از هر 500 نفر یه نفر اینجور باشه (یعنی محدودیت نداشته باشه).اینجا تو شیراز که من هرکی میبینم شبانش داغونه.فقط جاهایی شبانه خوبی دارن که مرکز مخابراتشون خیلی خلوت باشه
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
اصلا هم اینطور نیست! شاید از هر 500 نفر یه نفر اینجور باشه (یعنی محدودیت نداشته باشه).اینجا تو شیراز که من هرکی میبینم شبانش داغونه.فقط جاهایی شبانه خوبی دارن که مرکز مخابراتشون خیلی خلوت باشه
سرعت شبانه چه سرور داخل چه خارج محدوده . کسی به امید اینکه سرور داخل محدود نیست اسیاتک نگیره. من و 5 نفر از دوستام شهاب 10 مگ داریم همه محدود شده(از مراکز مختلف). ربطیم به مرکز مخابراتی نداره مرکز ما خلوته. اون دوستانیم که سرور داخلشون محدود نیس از دو حالت خارج نیس یا به علت اشکال فنی محدود نشدن (که تعداد محدودی اینطور میشن) یا دارن از باگی چیزی استفاده میکنن!!!!
دقیقا
![]()
دوست عزیز یکسری شماره آیپی بودن که خودم ازشون استفاده میکردم اما الان دیگه سرعتشون محدود شده : اینم نمودار دانلود هام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ باگی در کار نیست الکی بزرگنمایی نکنین خواهشا.....
باگ اونه که اراده کنی سرعتت و بچسبونی به سقف....
شرکت اراده کنه همرو با خاک یکسان میکنه.....
دوستان 2 تا سوال فوری!
1- آیا سرویس ساعت 11:59 قطع میشه؟ یا دقیقا سر ساعتی که 1 ماه پیش شارژ کردی؟
2- آیا حجم منفی شه، از حجم دوره بعد کم میکنن یا نه؟
تست سرعت دانلود از سرور داخلی در ساعت رایگان :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن من از هیچ باگی استفاده نمی کنم در کل آسیاتک از نظر دانلود خیلی خوبه و میشه گفت
فعلا بهترین شرکت برای دانلود در ساعت رایگان آسیاتک هست ولی پینگش اصلا تعریفی نداره و به شدت نوسان داره
مثلا پینگ 8.8.8.8 یکبار روی 70 هست چند دقیقه بعد میاد روی 1200 ...
الان متوجه شدم آسیاتک داره تک تک سرورای داخلی که سرعتش بالاست و محدود میکنه الان یکیش واسه من محدود شده
بدبخت شدیم رفت!!!!!!!!
من که با باگ کلا روزانه شبانم 1مگ هست بغیر اون چه داخلی چه خارجی 250 تا 300ه!میزان دانلودمم زیاد نیست ولی خب بازم خوبه.
من نمیدونم حالا مال بقیه چجوریاس یا چیکار میکنن ولی باگ منو خود شرکت آسیاتک هم تا نگم عمرا نمیفهمه!
الان یعنی سرور خارجی هم شبانه 1 مگ هست؟
یه تست از یوتیوب بزار ببینیم!!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)