کسی اطلاعاتی از نیرو انتظامی بیرجند (محمد رسول الله ) داره؟
کسی اطلاعاتی از نیرو انتظامی بیرجند (محمد رسول الله ) داره؟
بازم منظورت مشخص نبود!
یعنی تا آخر خدمت یارو موشو نزنه گیس بزاره![]()
سلام دوستان من دفترچه رو برای کفالت پدرم پست کردم
شرح حال من
1: دوستان من پدری بالای 65 سال دارم و به علت بیماری دیابت یکی از پاهاش نقص عضو شده و عمل قلب باز و پیوند کلیه هم شدن و نیاز به مراقبت در طول شب داره چون تعادل زیادی تو راه رفتن نداره
2: من دارای برادری نزدیک 35 سال سن دارم که ایشون ازدواج کردن و دارای معافیت پزشکی از نوع چشمی میباشد و ایشون اصلن حضوری ندارن که بخوان از پدرم مراقبت کنن
***** من دفترچه رو فرستادم و کلی درگیره مدارکش بودم از مدارک پزشکی پدرم گرفته تا شهادت سه نفر که من کفیل پدرم هستن و محضری کردن این امر و کارت معافیت چشمی برادرم هم ضمیمه دفترچه کردن****
حالا کی برای من دمه منزل نامه ارجاع به کمیسیون پزشکی میاد و چقدر این پروسه زمان بره
باتشکر
ای بابا بعضیا موشون همیشه بلنده همین دیگه ملتفت شدی؟خخخخخخخخ
دوست عزیز نیازی نیست که سوالتون رو دوباره تکرار کنید.
جواب سوال شما مشخصه و مثل زمان لازم برای همه پروسه های اداری از 10 روز تا 2 ماه میتونه زمان ببره.
شما این مورد ساده آمدن کارت پایان خدمت تو تاپیک رو ببینی برا هرکسی متفاوته. چه برسه فرایند معافی
من تا 31 شهریور امسال معافیت دارم ! یعنی تمدید سنواته !!
واسه اقدام به این کار قبلش باید دفترچه آماده به خدمت بگیرم ؟! اگر معافیت رو قبول نکنن اونوقت دیگه اون یک سالی که فرصت میدن واسه اینکه طرف دفترچه بگیره یا اینکه ادامه تحصیلی تغییر رشته ای چیزی بده از بین میره ؟!
اونا تو همون هتلایی خدمت میکنن که ما خدمت نکردیم.
البته منم تو خدمت هیچ وقت موهامو از نمره 20 کمتر نزدم.
باید قبلش دفترچه بگیرید چون اون فرما هم تو همون دفترچه هست . البته قبلا بود الان نمیدونم
اگه قبول نکنن باید بری خدمت چون یکسال فرصت دادن تا شما تکلیف خدمتت رو مشخص کنی میخوای الان اقدام کنی میخوای یکسال دیگه
سلام
اعزام به خدمت گروهی و انفرادی رو انجام میدن یا فقط صرفا نوشتن؟
اینجوری نوشته:
1.اعزام به خدمت مربع.2.تمایل اعزام به صورت گروهی مربع.3.تمایل اعزام به صورت انفرادی مربع
حالا کدومو باید زد؟
اولی؟![]()
اینو من تحقیق کردم
خیلی مشخص نیس ولی در کل اینجوریه
آموزشی برا همه نمره4
یگان:
ارتش: بالا 16 بغل 8
ناجا: بالا 20 بغل 10
سپاه: بالا25 بغل 20
ولی بعضی جاها (به قول دوستمون هتل ها!!!) میتونه بیشتر از این هم باشه.
سلام دوستان
من اموزشیم رو نیروی انتظامی شهید باهنر کرمان بودم، الان هم تموم شده، بعد امریم اومده تهران معاونت نیروی انسانی ناجا-اداره امور وظیفه (طرح) کسی میدونه یعنی چی؟ چجور جاییه؟ اداریه یا باز هم از اونجا تقسیم میکنن؟
با تشکر از دوستان
در ضمن کسی اگر سوال داشت از باهنر کرمان در خدمتم
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)