تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2155 از 4428 اولاول ... 1155165520552105214521512152215321542155215621572158215921652205225526553155 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,541 به 21,550 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه Koosha_Raisi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

اینکه همچین مسئله ای بوجود اومده و خودمون رو بزنیم به بی خیالی چون که وضعیت همه سرویس دهنده ها خرابه مشکلی رو رفع نمی کنه دوست عزیز!
    شما داری پول پرداخت میکنی! شرکت هم حاضر نیست حتی 1 ریال از حق خودش رو ببخشه اونوقت شما چرا باید از حق خودت بگذری!!
    تو هر جای سایتشون میری درباره رعایت حقوق مشتری شعار دادن خوب کو؟! حداقل کاری که میتونید بکنید اینه که پیگیر باشید

دوست عزیز یعنی فکر می کنید من و کسانی که مثل من این مشکل رو دارند عقلشون نمیرسه که بفهمند مشکل از سروری که دانلود میکنند نیست؟!!
    مشکل پایین بودن سرعت دانلود فقط یک قسمتی از مشکل هست شما عکس زیر رو نگاه کنید، تعداد Time out ها رو خودتون بشمارید!

البته مطمئنا وضعیت دانلود شهر به شهر، منطقه با منطقه، حتی کوچه با کوچه هم میتونه فرق داشته باشه
    وضعیت شما هم مثل وضعیت دو سال قبل من هست دوستانی بودند که از وضعیت اینترنتشون ناراضی بودند (صفحات خیلی قبل تر تو همین تاپیک)
    اما من حجم دانلود شبانه ام که معمولا بالای 4 گیگ بود رو به رخ میکشیدم، حالا هم وضعیتم اینی هست که می ببنید

حق با توئه ! چی بگم...
    در دهاتی هم که ما هستیم فقط شاتل ( اصلاااااااااااااااااااا ) داتک و پارس و فن آوا سرویس می دن.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اره کلا یک سال خوب سرویس میدند بعدش دیگه تعطیله می خواهم برم شاتل فکر کنم از چا بیافتم تو دریا

3. این کاربر از alaydyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

با نمایندگی پارس حرفیدم میگفتن سرویسای ما share هستن و روزا بین 70 تا 80 سرعت دان میده و شبا هم 20 کیلو

27 ام سرویس شاتلم تموم میشه نظری ندارین ؟

دانلود شبانم زیاده این شاتل راه به راه محدود میکنه

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اره کلا یک سال خوب سرویس میدند بعدش دیگه تعطیله می خواهم برم شاتل فکر کنم از چا بیافتم تو دریا
    من پنجمین ساله که از پارس سرویس دارم، همیشه هم خوب بوده، مخصوصا از مهر ماه امسال که سرویس ها رو روی 4 مگ بستن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام
    سرعت دانلود سرویس 128u+چند هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Koosha_Raisi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

با نمایندگی پارس حرفیدم میگفتن سرویسای ما share هستن و روزا بین 70 تا 80 سرعت دان میده و شبا هم 20 کیلو

27 ام سرویس شاتلم تموم میشه نظری ندارین ؟

دانلود شبانم زیاده این شاتل راه به راه محدود میکنه
    ابوالفضل جان فقط همین رو بهت بگم که اتل با اون قیمت های نجومی و اون نا محدود الکی فقط دزدی می کنه.

اول ...به عنوان مثال شما یک 128 یا 256 آرت ازش بخری سرعت رو خیلی جر بدن **نشون رو رو 60-70-80 کیلوبایت می بندند.
    و محدوثانیه یا همون 6 کیلوبایت می کنند شما رو ! گاهی تا 1 1.5 ماه جریمه سرعتتون رو رو 48 کیلوبیت بر ثانیه یا همون 6 کیلوبایت خودمون می بندند.

حداقلش اینه که..پارس آنلاین نا محدود واقعی می ده. می گه ببین عزیزم ! شما 256 خریدی ؟ من بهت حال میدم و تا 33 گیگ حجم.. سرعتت رو رو 1.5 مگ می بندم ( برای 512 67 گیگ و برست 2 مگ و 1 مگ و 2 مگ هم ندارند و آی پی استاتیک )گ

اگر از 33 گیگ گذشتی مشکلی نیست ! محدود نمیکنیم ! اما حال نمیدیم. همون 32 خودت رو داری. نه جریمه می کنیمت نه رو 6 کیلو می بندیمت. یعنی این کار رو می کنه که نسبت به نامحدود مخابرات یک برتری داشته باشه..
    اما شاتل ؟ خدا به دادش برسه با این دزدیا. این سیاست جایزه پارس آنلاین رو من خیلی می پسندم.

8. 2 کاربر از Koosha_Raisi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

ابوالفضل جان فقط همین رو بهت بگم که اتل با اون قیمت های نجومی و اون نا محدود الکی فقط دزدی می کنه.

اول ...به عنوان مثال شما یک 128 یا 256 آرت ازش بخری سرعت رو خیلی جر بدن **نشون رو رو 60-70-80 کیلوبایت می بندند.
    و محدوثانیه یا همون 6 کیلوبایت می کنند شما رو ! گاهی تا 1 1.5 ماه جریمه سرعتتون رو رو 48 کیلوبیت بر ثانیه یا همون 6 کیلوبایت خودمون می بندند.

حداقلش اینه که..پارس آنلاین نا محدود واقعی می ده. می گه ببین عزیزم ! شما 256 خریدی ؟ من بهت حال میدم و تا 33 گیگ حجم.. سرعتت رو رو 1.5 مگ می بندم ( برای 512 67 گیگ و برست 2 مگ و 1 مگ و 2 مگ هم ندارند و آی پی استاتیک )گ

اگر از 33 گیگ گذشتی مشکلی نیست ! محدود نمیکنیم ! اما حال نمیدیم. همون 32 خودت رو داری. نه جریمه می کنیمت نه رو 6 کیلو می بندیمت. یعنی این کار رو می کنه که نسبت به نامحدود مخابرات یک برتری داشته باشه..
    اما شاتل ؟ خدا به دادش برسه با این دزدیا. این سیاست جایزه پارس آنلاین رو من خیلی می پسندم.

ممنون کوشا خان

الان 128 محدود تو شب چقدر میشه دان کرد؟ و نامحدودش چی؟

یه اشتباهی که کردم همین دیروز 6 ماه تمدیدش کردم دوره جدیدمو که خوشبختانه میشه ازش پس گرفت

اینکه نمایندگی پارس گفت share هست و ممکنه سرعت بالا پایین بشه یکم دل سردم کرده

شما همچین مشکلی دارین؟

10. این کاربر از Abolfazl-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

سلام
    سرعت دانلود سرویس 128u+چند هست؟
    تا 20 گیگ روی 1 مگ هست بعد از اون میشه 10 الی 16 کیلوبایت نامحدود

تعرفه های نامحدود از ساعت 2 تا 7 هم روی سرعت اسمی هستند این رو هم در جریان باشید!

12. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

تا 20 گیگ روی 1 مگ هست بعد از اون میشه 10 الی 16 کیلوبایت نامحدود

تعرفه های نامحدود از ساعت 2 تا 7 هم روی سرعت اسمی هستند این رو هم در جریان باشید!
    سرعت سرویسم( 20 گیگ تموم نشده) بعضی مواقع بین 16 تا 40 متغیره طبیعی هست؟

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

برای دانلود زیاد شبانه چه سرویسی رو پیشنهاد میکنین محدود خوبه یا نا محدود سرعت بالا داشته باشه

و اینکه 128 محدود تو روز چقدر سرعت دان داره و تو شبانه رایگان چطور؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •