حق با توئه ! چی بگم...
در دهاتی هم که ما هستیم فقط شاتل ( اصلاااااااااااااااااااا ) داتک و پارس و فن آوا سرویس می دن.
حق با توئه ! چی بگم...
در دهاتی هم که ما هستیم فقط شاتل ( اصلاااااااااااااااااااا ) داتک و پارس و فن آوا سرویس می دن.
اره کلا یک سال خوب سرویس میدند بعدش دیگه تعطیله می خواهم برم شاتل فکر کنم از چا بیافتم تو دریا![]()
با نمایندگی پارس حرفیدم میگفتن سرویسای ما share هستن و روزا بین 70 تا 80 سرعت دان میده و شبا هم 20 کیلو
27 ام سرویس شاتلم تموم میشه نظری ندارین ؟
دانلود شبانم زیاده این شاتل راه به راه محدود میکنه![]()
من پنجمین ساله که از پارس سرویس دارم، همیشه هم خوب بوده، مخصوصا از مهر ماه امسال که سرویس ها رو روی 4 مگ بستن
سلام
سرعت دانلود سرویس 128u+چند هست؟
ابوالفضل جان فقط همین رو بهت بگم که اتل با اون قیمت های نجومی و اون نا محدود الکی فقط دزدی می کنه.
اول ...به عنوان مثال شما یک 128 یا 256 آرت ازش بخری سرعت رو خیلی جر بدن **نشون رو رو 60-70-80 کیلوبایت می بندند.
و محدوثانیه یا همون 6 کیلوبایت می کنند شما رو ! گاهی تا 1 1.5 ماه جریمه سرعتتون رو رو 48 کیلوبیت بر ثانیه یا همون 6 کیلوبایت خودمون می بندند.
حداقلش اینه که..پارس آنلاین نا محدود واقعی می ده. می گه ببین عزیزم ! شما 256 خریدی ؟ من بهت حال میدم و تا 33 گیگ حجم.. سرعتت رو رو 1.5 مگ می بندم ( برای 512 67 گیگ و برست 2 مگ و 1 مگ و 2 مگ هم ندارند و آی پی استاتیک )گ
اگر از 33 گیگ گذشتی مشکلی نیست ! محدود نمیکنیم ! اما حال نمیدیم. همون 32 خودت رو داری. نه جریمه می کنیمت نه رو 6 کیلو می بندیمت. یعنی این کار رو می کنه که نسبت به نامحدود مخابرات یک برتری داشته باشه..
اما شاتل ؟ خدا به دادش برسه با این دزدیا. این سیاست جایزه پارس آنلاین رو من خیلی می پسندم.
ممنون کوشا خان
الان 128 محدود تو شب چقدر میشه دان کرد؟ و نامحدودش چی؟
یه اشتباهی که کردم همین دیروز 6 ماه تمدیدش کردم دوره جدیدمو که خوشبختانه میشه ازش پس گرفت
اینکه نمایندگی پارس گفت share هست و ممکنه سرعت بالا پایین بشه یکم دل سردم کرده
شما همچین مشکلی دارین؟
تا 20 گیگ روی 1 مگ هست بعد از اون میشه 10 الی 16 کیلوبایت نامحدود
تعرفه های نامحدود از ساعت 2 تا 7 هم روی سرعت اسمی هستند این رو هم در جریان باشید!
سرعت سرویسم( 20 گیگ تموم نشده) بعضی مواقع بین 16 تا 40 متغیره طبیعی هست؟
برای دانلود زیاد شبانه چه سرویسی رو پیشنهاد میکنین محدود خوبه یا نا محدود سرعت بالا داشته باشه
و اینکه 128 محدود تو روز چقدر سرعت دان داره و تو شبانه رایگان چطور؟
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)