تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2155 از 4751 اولاول ... 1155165520552105214521512152215321542155215621572158215921652205225526553155 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,541 به 21,550 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

جالبه فقط از سایت Kernel میتونه 60KBS/Sec دانلود کنه !

کجاش جالبه ؟ این کثیفترین سیاستشونه که به مشتری بگن که سرویس ما مشکل نداره بلکه سروری که شما ازش دانلود می کنید مشکل داره دو احتمال وجود داره:
    1-فایلهای موحود روی سایتهای پیشنهادی کش شده هستند.
    2-سرعت روی اون سرورها رو محدود نکردن.
    در این 2 صورت شما می تونید از ترفنذهای تو تاپیک زیر استفاده کنید همونطور که برای خیلیها جواب کیده ممکنه برای شما هم جواب بده.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

تقریبا تا ۲ هفته پیش شبها از حدود ساعت ۱۰-۱۱ سرعت افت شدیدی می کرد و پینگ تا سرور شاتل هم تا ۴۰۰ بالا می رفت در صورتی که در روز مابین ۲۰-۲۵ بود ... بعد از تماس های مکرر گفتند که بررسی می کنیم و ...
    بعد از اون اولین اتفاقی که افتاد پینگ تا شاتل از ۲۰ به ۴۰-۴۵ افزایش پیدا کرد حتی در زمان هایی که خلوت هست !
    مورد دوم که پیش اومده از ساعت ۱ دقیقا سرعت به ۱/۵ کاهش پیدا می کنه ! اول فکر کردم ترافیک منطفه باز پر شده که این طور نبود ! و تقریبا همان ۴۰-۵۰ تا بود بعد فکر کردم شاید پهنای باند اصلی پر شده ! ولی بعدش یه لینک داخلی (‌ایران )‌ تست کردم و همان نتیجه بود ! سرعت مابین ۱۰ تا ۲۰-۲۵ در نوسان بود ! در صورتی که معمولا خط اینترنت داخلی برای ISP ها از خط اینترنت خارجی جداگانه هست (برای کاهش هزینه و مثلا سرعت بیشتر برای یوزرها )...

تنها نتیجه ای که میشه گرفت اینه که شاتل به جای اینکه پهنای باند منطقه رو افزایش بده سرعت رو محدود کرده تا اینطوری بتونه تا مدت بیشتری از گرفتن خط جدید برای منطقه تفره بره ! ... :\

البته یه سری سایتها و لینک ها گویا از محدودیت خارح هستند ! مثل firefox / opera و حتی سرورهای speedtest !

خلاصه اگر شما هم پینگتون در ساعات خلوت همین قدر هست و دقیقا بعد از ساعت ۱ (‌تقریبا ۱:۰۵ ) سرعت افت شدیدی می کنه بگید که بشه یه نتیجه گیری دقیق کرد ...

پستتون رو الان دیدم که مدیریت تایید کرده . خوب جواب شما هم تو پست قبلی من هست اگر به اون تاپیک برید و ببینید روش DC جواب میده متوحه خواهید شد که همه چیز از عمد هست.

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

ببخشید دوستان یه سوال الان برام پیشاومده
    بهترین زمان برای دانلود کی هست که سرعت خوب باشه (دیشب از ساعت 1گذاشتم تو دانلود دیدم سرعتش نصف دیال آپه قطع کرم از ساعت 7گذاشتم تا الان سرعت خیلی بهتر شده)
    روش تست سرعت با speedtest.netچه جوریه؟ من یه کم ور رفتم نفهمیدم

آخر فروم باز parsa205's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ببخشید دوستان یه سوال الان برام پیشاومده
    بهترین زمان برای دانلود کی هست که سرعت خوب باشه (دیشب از ساعت 1گذاشتم تو دانلود دیدم سرعتش نصف دیال آپه قطع کرم از ساعت 7گذاشتم تا الان سرعت خیلی بهتر شده)
    روش تست سرعت با speedtest.netچه جوریه؟ من یه کم ور رفتم نفهمیدم
    اگه سرویس حجمی دارید بهترین زمان همون از ساعت 1به بعد هستش و لی اگه سرویستون نامحدود هستش خودتون باید این زمان رو پیدا کنید....

آخر فروم باز mefmef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

مورد دوم که پیش اومده از ساعت ۱ دقیقا سرعت به ۱/۵ کاهش پیدا می کنه ! اول فکر کردم ترافیک منطفه باز پر شده که این طور نبود ! و تقریبا همان ۴۰-۵۰ تا بود بعد فکر کردم شاید پهنای باند اصلی پر شده ! ولی بعدش یه لینک داخلی (‌ایران )‌ تست کردم و همان نتیجه بود !
    شما چطوری اینکارو انجام دادی ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=537ms TTL=234
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=543ms TTL=234
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=534ms TTL=234
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=540ms TTL=234

Ping statistics for 4.2.2.4:
    Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
    Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 534ms, Maximum = 543ms, Average = 538ms

این پینگ سان
    از اول همین حدود بوده
    تو ایران سان رو پینگ کنی خیلی خوب بده 400 کمتر نمیشه
    همین شرکتا هم اینترنت میدن شما می تونید برید از یه جای بکیرید که پینگ بهتر بده
    پسر جان صحبت من سر اینکه پینگ کی کم است یا کی زیاد نیست
    من نوشتم پستم رو بخون
    گفتم همه جا همین افتضاحه

این اعداد مال زمان خوبشه
    دو روزه مال من روی 1000 تا 1200 است.
    در زمان ترافیک گاهی به 2500 هم میرسه
    میدونی این یعنی چی؟
    فکر میکنی من با پشتیبانی در این مورد صحبت نکردم
    از اون گذشته به نظر شما این زمان خوبی است که نوشتی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز چرا شما حرف الکی میزنی ؟
    کی گفته نمیشه شکایت کرد ؟
    من الان با کمک تنظیم مقررت بهشون دارم ثابت میکنم 80% مواقع که میگن از مخابراته دارن الکی میگن . افردای مثل شما که فقط بلدن بگن نمیشه بهتر از اینم نباید بهشون سرویس بدن .
    دوست عزیز
    شما که راستکی حرف میزنی میشه بفرمایید چه کردید و ما را در جریان مراحلی که طی کردید بگذارید تا ما هم اقدام کنیم.دقیقا چطوری دارید ثابت میکنید : 80% مواقع که میگن از مخابراته دارن الکی میگن

بنده عرض کردم شکایت فایده ای نداره چون دست همه اینها تو یه کاسه است.
    راه مناسب سرویس نگرفتن از اینها است که بدلایلی که عرض کردم و ماهیت کاربران و عدم وجود رقابت و شرکتهای مستقل و وضعیت حکومتی کشور و موارد دیگه در ایران امکانپذیر نیست.

من چیزهای دیگه ای هم بلدم.لااقل اینجانب اینقدر بهشون گیر دادم که وقتی در مورد مشکل اینترنت بهشون زنگ میزنم مثل 89.675% افراد بهم نمیگن مودمت رو خاموش روشن کن ، کامپیوترت رو خاموش روشن کن ، ویروسیاب داری؟ تلفنت چه رنگیه ؟ و ...

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوست عزیز
    شما که راستکی حرف میزنی میشه بفرمایید چه کردید و ما را در جریان مراحلی که طی کردید بگذارید تا ما هم اقدام کنیم.دقیقا چطوری دارید ثابت میکنید : 80% مواقع که میگن از مخابراته دارن الکی میگن

بنده عرض کردم شکایت فایده ای نداره چون دست همه اینها تو یه کاسه است.
    راه مناسب سرویس نگرفتن از اینها است که بدلایلی که عرض کردم و ماهیت کاربران و عدم وجود رقابت و شرکتهای مستقل و وضعیت حکومتی کشور و موارد دیگه در ایران امکانپذیر نیست.

من چیزهای دیگه ای هم بلدم.لااقل اینجانب اینقدر بهشون گیر دادم که وقتی در مورد مشکل اینترنت بهشون زنگ میزنم مثل 89.675% افراد بهم نمیگن مودمت رو خاموش روشن کن ، کامپیوترت رو خاموش روشن کن ، ویروسیاب داری؟ تلفنت چه رنگیه ؟ و ...
    داری اشتباه می کنید. شکایت فایده داره ولی چند دلیل داره هر کسی نمیره دنبالش:
    1-وقت می خواد
    2-باید بدونی از چه کانالی عمل کنی تا به نتیجه برسی.
    3-احتمال داره یک هزینه ای برای ابطال تمبر پرداخت کنی.
    4-از همه مهتر مدرک می خواد که راحت نمی تونی ثابت کنید نه که تهدید به شکایت نکنید و وارد عمل بشید چون ممکنه حتی حساب کاربری شما رو هم دستکاری کنند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

شبا تمام سرورای خوب رو محدود میکنن کلاهبردارا...نمونش mediafire .

از ساعت یک به بعد لینکایی که قبلا آماده کردم کار نمیکنه..حتی وقتی میخوام لینک جدید از مدیافایر بگیرم نمیشه! اما الان همون لینکا رو resume زدم با حداکثر سرعت میگیره!!

دوستان این راهی نداره؟!..مثلا اگه از ده دقیقه قبل از ساعت یک بذارم فرقی میکنه؟...این روش DC(دیسکانکت) که میگن بدرد دانلود شبانه میخوره چی؟

ممنون میشم راهنمایی کنید...بدجور موندم!
    Last edited by Rastin.; 04-07-2010 at 11:54.

10. این کاربر از Rastin. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

جالبه من از 1 شب به بعد تنها سروری که خوب ازش دان میکنم mediafire هست
    دیشب ساعت 3 صبح چند تا لینک 100 مگی گذاشتم بین 60 تا 88 بود سرعت دان
    بقیه سرور ها حتی به 2 هم نمیرسید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 75 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 75 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •