من ۱۲۸ محدود رو استفاده میکنم که سرعتش دقیقا ۱۲۸ ـه
اولای تابستون سرعت ۴۶۰ میداد ولی الان شده همین ۱۲۸
من که زاضیم هر شب ساعت دانلود رایگان ۲.۵ گیگ دانلود میکنم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من ۱۲۸ محدود رو استفاده میکنم که سرعتش دقیقا ۱۲۸ ـه
اولای تابستون سرعت ۴۶۰ میداد ولی الان شده همین ۱۲۸
من که زاضیم هر شب ساعت دانلود رایگان ۲.۵ گیگ دانلود میکنم
دوستان سرعت ۵۱۲ محدود مخابرات الان دقیقا چقدره؟
الان جشنواره ای چیزی هس؟
512 سرعت دانلودش 250 هست. جشنواره تابستانه که الان میگن پاییزه هست.
کسی یه خراب شده ای سراغ نداره پینگش تو تبریز خوب باشه ؟ این مخابرات تبریز دهن ما رو سرویس کرد با پینگ نجومیش دیشب زنگ زدم می گم پینگم 420 شده می گه پینگ من 101 هست! میگم آخه به من چه که پینگ تو چقدره مشکل من رو حل کن برگشته جواب داده این سرویس ما رو (منظورش اونی که توی بخش پشتیبانی استفاده میکنن) به شما نمیدن! شما باید با این پینگ بسازی! گیر عجب آدم های نفهمی افتادیم انگار اینا پول می گیرن که کاربر رو حرص بدن فقط.
هر کسی جایی سراغ داره که پینگش زیر 150 باشه با گوگل اینجا اعلام کنه که ما هم خلاص بشیم از مخابرات خسته شدم دیگه.![]()
کسی یه خراب شده ای سراغ نداره پینگش تو تبریز خوب باشه ؟ این مخابرات تبریز دهن ما رو سرویس کرد با پینگ نجومیش دیشب زنگ زدم می گم پینگم 420 شده می گه پینگ من 101 هست! میگم آخه به من چه که پینگ تو چقدره مشکل من رو حل کن برگشته جواب داده این سرویس ما رو (منظورش اونی که توی بخش پشتیبانی استفاده میکنن) به شما نمیدن! شما باید با این پینگ بسازی! گیر عجب آدم های نفهمی افتادیم انگار اینا پول می گیرن که کاربر رو حرص بدن فقط.
هر کسی جایی سراغ داره که پینگش زیر 150 باشه با گوگل اینجا اعلام کنه که ما هم خلاص بشیم از مخابرات خسته شدم دیگه.![]()
الان بخوام سرعت حدود ۴۵۰ داشته باشم باید کدوم سرعت رو از مخابرات بگیرم؟
برای من با 1 مگ روزانه این سرعت رو میداد.
البته الان خطم رو با 2 مگ بستن بالاتر از 250 سرعت با هیچ سرویسی حتی 2 مگ هم نمیگیرم
زنگ زدم به پشتیبانی میگم لطفا سرعت خطم رو بیشتر کنید میگه یعنی چی؟؟؟ میگم خطم رو ببرید رو 10 مگ میگه مگه دلبخواه هست که ببریم رو 10 مگ
میگم با 2 مگ سرعت بالاتر از 250 بهم نمیده.....بعد کلی شعر گفتن اخرش گفت تازه باید با 200 دان کنی 50 تا هم بیشتر از 2 مگ داری میگیری
با آرپی جی بزنی خونم در نمیاد![]()
واقعا اینطوره دوستان؟
خوب ۱۲۸ من که همین ۱۲۸ رو میده چهاربرابرش نباید چهار برابر بشه؟
آیا این یک تناقض نیست؟
همه چرا چسبیدید به سرعت اخه؟؟؟بجای اینکه که دنبال کیفیت خوب و پینگ و...... باشید فقط سرعت!!!!الا 1 هفته است که پینگ این وضعش خرابه انگار نه انگار!!ولی تا یکمی سرعت پایین میاد همه تاپیک رو می برن رو سرشون!!!اول بدنبال کیفیت و... باشیم بعد سرعت وگرنه من سرعت1.5مگ واسه سرور ها ایرانی می خوام چرا تا زمانی که نتونم یه ویدیو درست حسابی بعده ساعت 1 شب ببینم ویا هی بیان حجم بدن تا سریع نت رو تو روز تموم کنیم و هی حجم بخریم که نصفش رو میدزدن که ادم خبر نداره!!!!!
نمیدونم شما چرا چسبیدین به پینگ
فقط همینو میتونم بگم![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)