سرويس ١ مگ ٥گيگ و ٨ گيگ و همينطوره ٢ مگ،مودم رايگان دارن.من ٢ مگ ٥ گيگ گرفتم كه حدود ٢٢٥٠٠ در ماه رو قبض تلفن مياد.
Sent from my iPhone using Tapatalk
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سرويس ١ مگ ٥گيگ و ٨ گيگ و همينطوره ٢ مگ،مودم رايگان دارن.من ٢ مگ ٥ گيگ گرفتم كه حدود ٢٢٥٠٠ در ماه رو قبض تلفن مياد.
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
دوستان اندیشه سبز خزر ، الان براتون آپلود رایگانه؟
روی همه سرویس ها ؟
ممنون
شبا سرعتتون چنده؟
منم دیشب شارژ کردم.
دوستان یه سوال خیلی مهم دارم من از یوتیوب زیاد با مرورگر مکستون دانلود میکنم و همیشه تو ساعت رایگان سرعتم روی 90 بود ولی الان تو ساعت رایگان رو 10 هست !! و تو همین ساعت از هر سات دانلود کنم بازم سرعت رو 90تا 100 هست ولی از یوتیوب نه ! ولی وقتی ساعت رایگان تموم میشه سرعت دانلودم با مکستون از یوتیوب میره رو 100!!
سوالم اینه آیا خود مخابرات میتونه بفهمه که من دارم با هیتلر شکن دانلود می کنم ؟ و یا میدونه که با مکستون از یوتیوب زیاد دانلود می کنم و سرعتمو تو اون پایین بیاره؟؟؟ خیلی جوابش برام واجبه که بدونم لطفا راهنمایی کنید
Last edited by altair; 10-01-2015 at 07:14.
اندیشه 1 مگ سرعت شبانه 130
کلا سرور خارجی ک اونم با فیلترشکن باشه خیلی افت میکنه و طبیعی هست
مخابرات یکساله چجوری میشه ؟ یعنی مثلا 2مگ 5گیگ ، 1ساله 60 گیگ میدن ؟
2مگ که گرفتید سرعتش چطوره؟
مثل 2مگ معمولیه یا کمتره؟
این مودمی که می دن رو چند می شه فروخت؟
چون من امروز پرسیدم گفتند اگه مودم نخواین ماهی دو گیگ اضافه می کنن یعنی 5گیگ بگیرم می شه 7 گیگ
کلا می شه 24 گیگ که هزینه ی خرید ترافیک اضافه 25 گبگ هست 55 تومان
مودمش بیشتر می ارزه یا حجم بگیرم؟
من واسه 1مگ رو پرسیدم
واسه 2مگ هم اگه مودم نخوایم ماهی 2گیگ می دن یا بیشتر می دن
و یه سوال دیگه اینکه پول رو یه جا پرداخت کردید یا ماهانه میاد رو قبض؟
سلام
شما قرارداد کمپین میبندین و حجم ماهانه میریزن به حسابتون ، مثلا 1 مگ ماهی 5 گیگ.یجا نمیدن ، بعد اینکه سرویس های بالای 1 مگ 5 گیگ ، مودم رایگان داره که میتونید بجای مودم ، 2 گیگ حجم اضافه هر ماه دریافت کنید.هزینشم هر 2 ماه میاد رو قبض.اینم بگم سرویس های کمپین نسبت به سرویس های معمولی ارزونتره
آره من 2 مگ گرفتم ، سرعتش که همونه ولی شبا کم میشه ، البته نوسان داره
مودم هم آره راحت میشه فروختبستگی داره چه مودمی بهتون بدن ، مودم من که خوب نبود ، تو پست های قبلیم هم گفتم معلوم نیست ساخت کجای دنیاس
اگه مودم نخواین هم بجاش 2 گیگ حجم بهتون میدن ( البته برای سرویس هایی که مودم داره ها ) ، برای 1 مگ و 2 مگ هم فرق نمیکنه ، کلا اگه مودم نگیرید 2 گیگ بهتون میدن
اینکه کدومو انتخاب کنید به پای شماست ، اگه مصرفتون خیلی زیاده میتونید حجم اضافه بگیرید ، اگه نه میتونید مودم بگیرید ( هر مودمی هم بدن میتونید حداقل 50 تومن بفروشید که میشه قیمت همون حجم اضافه )
البته اینم بگم ، موقعی که میخوان مودم رو بهتون تحویل بدن تمام مشخصات مودم رو مثل سریال و .... توی سایت مخابرات به اسمتون ثبت میکنن ولی فک نمیکنم مشکلی داشته باشه.
پول هم هر 2 ماه میاد روی قبض تلفن![]()
یکی از خصایص مودمهای دی اس ال ثابت نگه داشتن ارتباط در شرایط مختلف نویز هست و اینکار رو به قیمت پایین آوردن سرعت ارتباط تا جایی انجام میدن که ارتباط فیزیکی برقرار بمونه و در شرایط خیلی بد ارتباط قطع میشه و مودم دوباره شروع به اتصال میکنه به امید یه ارتباط بهتر , ممکنه در لحظه اتصال یا در ساعات اول اتصال که ممکنه ساعتها (روزها) ادامه داشته باشه سرعت برقراری اتصال سرعت ایده آل باشه و از حداکثر ظرفیت ارتباطی استفاده بشه ولی با تغییر شرایط فیزیکی خط این ارتباط ضعیف و ضعیفتر میشه تا جایی که یا در حد بسیار پایین باقی میمونه یا خودبخود قطع و دوباره متصل میشه , خاموش و روشن کردن مودم هر از چندگاهی (پیشنهاد میکنم هر روز یا هر 12 ساعت) باعث میشه اگر عملیات کاهش سرعت ارتباط اتفاق افتاده باشه شما رو دوباره به سرعت ایده آل برگردونه , البته قضیه آی پی که فرمودین هم صدق میکنه که احتمالش بسیار کم هست.
امیدوارم این مساله کمکی به حل مشکلات سرعتتون بکنه
بله ممنون
البته این مشکل بنده نبود و این چیزی هم که بالا عرض کردم ، چیزی بود که کارشناس مخابرات ( بخاطر مشکلاتی که قبلا برای پیش اومده بود ) بهم گفت.این چیزی هم که شما گفتید درسته ، در واقع منظور بنده هم همین بود ( خودم به شخصه هر وقت کارم با نت تموم میشه ، مودم رو خاموش میکنم )
واقعا اینا گندشو در اوردن. اول میگفتن نامحدود شبا سرعتش باید دیال اپ شه تا محدود ها حقشون خورده نشه. الان که نامحدودی وجود نداره دارن از خود محدود ها میزن به بهانه ی جن و پری ها که می خوان ساعت یک تا 7 صبح تحقیقات کنن
2 مگ محدود بعد از ساعت یک تا 4 صبح سرعت 30 تا 35 کیلوبایته و بعد اون به حالت نرمال که 200 کیلوبایته بر می گرده . اخه دزدی و حق مردم رو خوردن تا چه حد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)