تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2154 از 4105 اولاول ... 1154165420542104214421502151215221532154215521562157215821642204225426543154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,531 به 21,540 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

میشه بگین چه زمانی بود؟ یعنی تازگیا بود یا سال های پیش؟
    نیمه اول سال 91 بود، این مشکل چون حاد هست معاف دایم داره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه prance666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام دوستان من دفترچه رو برای کفالت پدرم پست کردم
    شرح حال من
    1: دوستان من پدری بالای 65 سال دارم و به علت بیماری دیابت یکی از پاهاش نقص عضو شده و عمل قلب باز و پیوند کلیه هم شدن و نیاز به مراقبت در طول شب داره چون تعادل زیادی تو راه رفتن نداره
    2: من دارای برادری نزدیک 35 سال سن دارم که ایشون ازدواج کردن و دارای معافیت پزشکی از نوع چشمی میباشد و ایشون اصلن حضوری ندارن که بخوان از پدرم مراقبت کنن
    ***** من دفترچه رو فرستادم و کلی درگیره مدارکش بودم از مدارک پزشکی پدرم گرفته تا شهادت سه نفر که من کفیل پدرم هستن و محضری کردن این امر و کارت معافیت چشمی برادرم هم ضمیمه دفترچه کردن****
    حالا کی برای من دمه منزل نامه کمیسیون پزشکی میاد و چقدر این پروسه زمان بره
    باتشکر

داره خودمونی میشه usiiiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    من 2 روز دیگه اعزامم / متاسفانه امروز مادرم رو بردیم دکتر و گفت غدده داره و باید ببرینش تهران یا مشهد ( من شمالم ) واسه عمل /
    از اونجایی که پدرم کمی سالخورده ست و نمیتونه به تنهایی مادرم رو ببره بیمارستان یه شهر دیگه سوالم اینه : میشه الان درخواست داد که خدمتم رو بندازن برج 4 ؟
    به چه طریقی ؟ باید رفت نطام وظیفه مرکز استان ؟ اصلا دست مرکز استانه که بندازن عقب یا از تهران باید تایید بشه ؟
    مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه holyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

سلام
    من 2 روز دیگه اعزامم / متاسفانه امروز مادرم رو بردیم دکتر و گفت غدده داره و باید ببرینش تهران یا مشهد ( من شمالم ) واسه عمل /
    از اونجایی که پدرم کمی سالخورده ست و نمیتونه به تنهایی مادرم رو ببره بیمارستان یه شهر دیگه سوالم اینه : میشه الان درخواست داد که خدمتم رو بندازن برج 4 ؟
    به چه طریقی ؟ باید رفت نطام وظیفه مرکز استان ؟ اصلا دست مرکز استانه که بندازن عقب یا از تهران باید تایید بشه ؟
    مرسی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    امیدوارم کمک کنه

5. این کاربر از holyboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من این مورد رو اصلاح کنم که برای معافیت کفالت ازکارافتادگی پدر ، نیاز نیست که تک پسر خانواده باشی و همچنین حتی اگر پدر 40 سالشم باشه ولی از کار افتاده باشه یکی از پسرا میتونه کفیلش بشه و معاف اون مورد فقط برای پدر بالای 65 سال دارای تک پسر هست که مستقیم و بدون دوندگی معاف میشه.

این مورد شما مثل مورد دوستمون بود و تقریبا بالا دوستان توضیح دادن.
    من درست متوجه نشدم ! بابای من حدود 3ماهه که سر کار نرفته، و از طرفی دوتا سرطان داره و همچنین مشکل نچندن جدی کلیوی ! رفته بهزیستی و اونجا واسش پرونده ی بیماری های خاص تشکیل شده واسه همین توی داروهاش تخفیف های زیادی خورده که مطمئن شدم پرونده ی بیماری خاص تو بهزیستی تشکیل شده !
    چند تا دکتر رفته تو تهران و شهر خودمون که همه نسخه ها و تشخیص ها عکسا و اینا موجوده !
    عکس معدش هم موجوده که توی زخم بدترین حالت ممکن بود طوری که نقطه ی سالم توش پیدا نمیشد و اینا همه به همراه تشخیص دکتر ها مدارکش موجوده ! اینا میتونه کمکی بکنه یا اینکه بازم پزشک نظام وظیفه باید آزمایش بگیره ؟! آخه آزمایشاش با بی هوشی انجام میشه و نمونه برداری از لوزالمعدش رو گفتن کار هرکسی نیست و فقط یه نفر میتونه اونم با ریسک انجام بده !
    فکر میکنید این مدارک رو قبول کنن ؟! از خود نظام وظیفه بپرسم جواب سربالا نمیدن بگن نمیشه ؟! یا اینکه اگه واقعا شدنی باشه قطعا راهنمایی میکنن ؟!
    چون شندیم یه وقتایی چون دنبال معافی ندادنن هی سر میدوئونن و میگن نمیشه !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    آموزشی هم تموم شد .
    کسایی که نیروی انتظامی تهران افتادن (فرماندهی تهران بزرگ ) برای معرفی خودشون باید کجا برن ادرسش خیابان پلیس،خیابان سروش هست؟
    تو تقسیم برای راهور و کلانتری و ... ابتدا کدوم پر میشه درجه چقدر تاثیر داره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام داداش آموزشيت كجا بودي افتادي تهران؟ منم اموزشي افتادم ناجا باهنر كرمان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

یهو امروز محل اعزام عوض شد،تهران آشنا داشتیم زنگ زدم پرسیدم،با یکی از دوستام از مرزن آباد افتادم نیرو انتطامی بیرجند!
    Last edited by Ho3ein A; 19-04-2014 at 21:11.

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

عاقا این بعضیا که موشون رو میزنن بعضیا هم نمیزنن جریانش چطوریاس؟! منظورم تا اخر سربازی بود

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

من درست متوجه نشدم ! بابای من حدود 3ماهه که سر کار نرفته، و از طرفی دوتا سرطان داره و همچنین مشکل نچندن جدی کلیوی ! رفته بهزیستی و اونجا واسش پرونده ی بیماری های خاص تشکیل شده واسه همین توی داروهاش تخفیف های زیادی خورده که مطمئن شدم پرونده ی بیماری خاص تو بهزیستی تشکیل شده !
    چند تا دکتر رفته تو تهران و شهر خودمون که همه نسخه ها و تشخیص ها عکسا و اینا موجوده !
    عکس معدش هم موجوده که توی زخم بدترین حالت ممکن بود طوری که نقطه ی سالم توش پیدا نمیشد و اینا همه به همراه تشخیص دکتر ها مدارکش موجوده ! اینا میتونه کمکی بکنه یا اینکه بازم پزشک نظام وظیفه باید آزمایش بگیره ؟! آخه آزمایشاش با بی هوشی انجام میشه و نمونه برداری از لوزالمعدش رو گفتن کار هرکسی نیست و فقط یه نفر میتونه اونم با ریسک انجام بده !
    فکر میکنید این مدارک رو قبول کنن ؟! از خود نظام وظیفه بپرسم جواب سربالا نمیدن بگن نمیشه ؟! یا اینکه اگه واقعا شدنی باشه قطعا راهنمایی میکنن ؟!
    چون شندیم یه وقتایی چون دنبال معافی ندادنن هی سر میدوئونن و میگن نمیشه !
    منظور اینه که پدر شما طی مراحل اقدام برا معافی با این مدارک میتونه از کار افتادگی بگیره که شما به استناد به این از کار افتادگی معاف میشی.

اینطور هم که شما میگی احتمالا معافی .

ولی اونا هم خودشون باید بررسی کنن.

اگه مدارکت از بیمارستانایی باشه که مورد تایید اوناست که مشکل نداره .

فقط شما باید یه کاری کنی . اونم اینه که بری پیش دکترای پدرت و بگی که یه نامه بنویسه و توش ذکر کنه که پدر شما فلان مشکل رو داره و اگه شد یه کم گندش کنه و بگه مثلا لاعلاجه یا... . این خیلی میتونه کمک کنه و کارت رو جلو بندازه.

معافیت کفالت هم زیاد گیر نمیدن . بیشتر برا اونی که میخواد معافیت پزشکی برا خودش بگیره چون ممکنه تمارض کنه سخت میگیرن.

12. این کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 25 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 25 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •