تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2154 از 4428 اولاول ... 1154165420542104214421502151215221532154215521562157215821642204225426543154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,531 به 21,540 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها یکم پینگ بالا نرفته از دیروز؟

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان یک نکته رو متوجه شدم و اون هم اینه که با پار‌س‌آنلاین به خیلی از vp-n ها نمی‌شه وصل شد در حالی که همون موقع با صبانت تست می‌کنم و به همه‌شون وصل می‌شه. چرا اینطوریه؟ بقیه دوستان هم چنین مشکلی دارن؟ به اون‌هایی هم که وصل می‌شه هیچ دیتایی رد و بدل نمی‌کنه.
    من در طول روز مشکلی با v p n ندارم ولی دقیقا از ساعت 2 تا 7 شب از کار میافته و بعد از 7 صبح دوباره درست میشه !!!!
    این چند وقته اینجور شده و قبلا مشکل خاصی نداشت !!!

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان تو این یکی دو صفحه نوشته اند که سرعت اومده پائین، برای ما که فرقی نکرده و سرعت خوبه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوست عزیز من قبل از این از شاتل هم سرویس داشتم. سرویس 128 نامحدودشون رو گرفتم و گریه مو در آوردن. به جز سرعت خیلی پایین همه ش تایم اوت داشتم. البته همین الان دوستم 128 حجمی ازشون داره و میگه راضیه. من بدترین تجربه رو با شاتل داشتم، غیر از اون با صبانت، داتک و الان هم پارس آنلاین اینترنت داشتم ولی برای من هیچ کدوم به بدی شاتل نبود...
    ولی بازم میگم، هر منطقه یه جوره شاید واسه شما وضعیت کاملا متفاوت باشه.

مشکل vp/n امروز حل شد خوشبختانه. در جواب دوستمون هم که میگن کلا تایم اوت ندارم باید بگم چرا دارم ولی کمه.
    الان پینگ 8.8.8.8 هست حدود 220
    پینگ 4.2.2.4 هم حدود 250

شرایط من هم مثل دوستمون هست وقتی LOL بازی می کنم بعضی وقتها پینگ بالاس (مثلاً بدترین حالتش 350 بود) ولی هیچی لگ ندارم و خیلی راحت بازی می کنم در صورتی که با صبانت گاهی اوقات پینگ 250 بود و دایم لگ داشتم. (البته این رو بگم توی این بازی LOL پینگ 150 واسه ایران یعنی یه پینگ رویایی )

البته همه این تجربیات که دارم میگم مربوط به 4 روزه... ولی در این 4 روز نسبت به سرویسهای قبلیم بهتر بوده.
    والا نمیدونم همه اینجا میگن شاتل خوبه ... ماندم چه کنم ولی اگر دانلود شبانگاهی 512 خوب باشه میمانم همینجا وگرنه بیخیالش باید بشم

با دوست قبلی در مورد دزد حجمی کاملا قبول دارم .... واقعا دزد حجمه

داره خودمونی میشه ParsiKade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

والا نمیدونم همه اینجا میگن شاتل خوبه ... ماندم چه کنم ولی اگر دانلود شبانگاهی 512 خوب باشه میمانم همینجا وگرنه بیخیالش باید بشم

با دوست قبلی در مورد دزد حجمی کاملا قبول دارم .... واقعا دزد حجمه
    همونطور که گفتم شرایط در هر منطقه ممکنه تفاوت داشته باشه. من الان 512 دارم و شبها 2.5 گیگ میگیرم (با صبانت 1 گیگ میگرفتم - تازه سرویس صبانت 1 مگ بود.)

در مورد دزدی حجم من هم شنیدم و دارم بررسی میکنم ببینم واقعاً همچین اتفاقی می افته یا نه... اگه اینطور باشه واقعا زشته واسه همچین شرکتی این کار...

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی PSYCHO_MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام داداش گلم چطوری شما

به به مبارکه

چطور انجا؟

چه سرویسی گرفتی؟

تک کانکشن 24 ساعته چطور که فقط همین مهمه برام

ممنون
    تو این 2 3 سالی که adsl داشتم و از 4 5 تا شرکت سرویس گرفتم بدون شک بهترین سرعت تک لینک و مرورگر رو پارس آنلاین داشت. بی دردسر میشد فیلم 720p تو یوتیوب تماشا کرد.
    البته الان هم یه چندروزیه موقتی دارم از سرویسشون استفاده میکنم تو ساعت رایگان این مورد یکم بگیر نگیر داره . یکی دو شب خوب بوده یک دوشب هم تعریفی نداشت.
    ساعات عادی هم یکی دوبار تست کردم خوب بود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان تو این یکی دو صفحه نوشته اند که سرعت اومده پائین، برای ما که فرقی نکرده و سرعت خوبه
    تو این سه سالی که من از پارس آفلاین سرویس می گیریم تا به حال سابقه نداشته سرعت روزانه زیر 150 بیاد (بخاطر Brust)
    سرعت شبانه هم متغیر بوده اما حداقل 1 گیگ رو در بدترین حالت دانلود می کردم، از 128 تا 1 مگ داشتم، الان هم 256 دارم
    سرعت روزانم نزدیک 380 بود شابانه هم حدود 70 ، الان چند روزی هست که سرعتم به زور به 50 میرسه چه شبانه چه روزانه
    حجم دانلود شبانه به 600 مگ هم نمی رسه هم به پشتیبانی شهرم زنگ زدم هم تهران جواب درستی هم نمی دن
    اگه همینطور بمونه ترجیح میدم برم از مخابرات بگیریم سرعت واقعی با ترافیک مثلا نامحدود!
    از دوستان هم دارم میشنوم که اونها هم همین مشکل براشون بوجود اومده پس احتمالا مشکل سراسریه و قاعدتا باید برای بقیه هم
    این مشکل دیر یا زود بوجود بیاد

8. این کاربر از M€HRAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Koosha_Raisi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

تو این سه سالی که من از پارس آفلاین سرویس می گیریم تا به حال سابقه نداشته سرعت روزانه زیر 150 بیاد (بخاطر Brust)
    سرعت شبانه هم متغیر بوده اما حداقل 1 گیگ رو در بدترین حالت دانلود می کردم، از 128 تا 1 مگ داشتم، الان هم 256 دارم
    سرعت روزانم نزدیک 380 بود شابانه هم حدود 70 ، الان چند روزی هست که سرعتم به زور به 50 میرسه چه شبانه چه روزانه
    حجم دانلود شبانه به 600 مگ هم نمی رسه هم به پشتیبانی شهرم زنگ زدم هم تهران جواب درستی هم نمی دن
    اگه همینطور بمونه ترجیح میدم برم از مخابرات بگیریم سرعت واقعی با ترافیک مثلا نامحدود!
    از دوستان هم دارم میشنوم که اونها هم همین مشکل براشون بوجود اومده پس احتمالا مشکل سراسریه و قاعدتا باید برای بقیه هم
    این مشکل دیر یا زود بوجود بیاد
    بش نگو پارس آفلاین.
    سگش به بقیه شرف داره.

اما من هم به شدت کندی سرعت دارم. مال من از 25 بالاتر نمیره رو 2 مگ نواینترلیو هم بستم :9 کلاتو بنداز هوا.

10. این کاربر از Koosha_Raisi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه personal_68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که خیلی راضیم یه سال و خورده ای دارم از بقیه شرکت ها بهتره ، سرعت دانلود هم بستگی به سروریه که می گیرید من سایت های فارسی مثلا 60 تا می داد چون شبا همه برای دانلود می زارن سرورها شلوغ میشه سرعت نمیده

ولی برید از سایت های rapidbaz.com و mul.ir دانلود کنید ببینید چه سرعتی میده من دیشب 250 تا پایین تر نمیداد شبانه این سرورها

12. این کاربر از personal_68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

بش نگو پارس آفلاین.
    سگش به بقیه شرف داره.

اما من هم به شدت کندی سرعت دارم. مال من از 25 بالاتر نمیره رو 2 مگ نواینترلیو هم بستم :9 کلاتو بنداز هوا.

اینکه همچین مسئله ای بوجود اومده و خودمون رو بزنیم به بی خیالی چون که وضعیت همه سرویس دهنده ها خرابه مشکلی رو رفع نمی کنه دوست عزیز!
    شما داری پول پرداخت میکنی! شرکت هم حاضر نیست حتی 1 ریال از حق خودش رو ببخشه اونوقت شما چرا باید از حق خودت بگذری!!
    تو هر جای سایتشون میری درباره رعایت حقوق مشتری شعار دادن خوب کو؟! حداقل کاری که میتونید بکنید اینه که پیگیر باشید

من که خیلی راضیم یه سال و خورده ای دارم از بقیه شرکت ها بهتره ، سرعت دانلود هم بستگی به سروریه که می گیرید من سایت های فارسی مثلا 60 تا می داد چون شبا همه برای دانلود می زارن سرورها شلوغ میشه سرعت نمیده

ولی برید از سایت های rapidbaz.com و mul.ir دانلود کنید ببینید چه سرعتی میده من دیشب 250 تا پایین تر نمیداد شبانه این سرورها
    دوست عزیز یعنی فکر می کنید من و کسانی که مثل من این مشکل رو دارند عقلشون نمیرسه که بفهمند مشکل از سروری که دانلود میکنند نیست؟!!
    مشکل پایین بودن سرعت دانلود فقط یک قسمتی از مشکل هست شما عکس زیر رو نگاه کنید، تعداد Time out ها رو خودتون بشمارید!

البته مطمئنا وضعیت دانلود شهر به شهر، منطقه با منطقه، حتی کوچه با کوچه هم میتونه فرق داشته باشه
    وضعیت شما هم مثل وضعیت دو سال قبل من هست دوستانی بودند که از وضعیت اینترنتشون ناراضی بودند (صفحات خیلی قبل تر تو همین تاپیک)
    اما من حجم دانلود شبانه ام که معمولا بالای 4 گیگ بود رو به رخ میکشیدم، حالا هم وضعیتم اینی هست که می ببنید

14. 2 کاربر از M€HRAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •