آخه این جه سرویسیه
وجدان هم خوب چیزیه ۸۵ تومن اوم ۶۰ تومن این میگیرن سرجمع نمیشه ماهی راحت ۵۰ گیگ دانلود کرد
Sent from my A1-810 using Tapatalk
آخه این جه سرویسیه
وجدان هم خوب چیزیه ۸۵ تومن اوم ۶۰ تومن این میگیرن سرجمع نمیشه ماهی راحت ۵۰ گیگ دانلود کرد
من یک مشکلی دارم .من در قسمت خرید سرویس سایت که میخوام گیگ اضافه بخرم.وقتی واردش میشم.میزنه در انتظار فعالسازی.!!!!!
الان 24 ساعته که همین ارور را میده .چیکار کنم؟؟
ببینین یه طرف معادله خود ما هستیم. یعنی کلا مردمی هستیم که هر چقدر بهمون فشار بیاد, عکس العملی نشون نمی دیم و فقط غر می زنیم.
من خودم تا وقتی که مبین نت دانلود شبانه رو محدود نکرده بود, هر شب با همون سرعت روزانه دانلود داشتم ( 2 مگ داشتم سرعت دانلود شبانه من 240 بود ). یعنی برای من صرفه داشت که از مبین نت سرویس بگیرم, در حد 4 - 5 تومن از ADSL برام گرونتر در میومد که قابل اغماض بود بخاطر قابلیت جا به جا شدن مودمش.
از وقتی دیدم که باید ماهی 45 تومن پول بدم و عملا فقط 12 گیگ دانلود داشته باشم, بلافاصله یه خط تلفن خریدم, ظرف 5 روز نصب شد, ظرف 3 روز هم رانژه و ADSL من وصل شد. بعدم مودمم رو جمع کردم گذاشتم کنار تا وقتی بفروشمش.
اگه فقط 40% مشترکین مبین نت از این شرکت میکندن و میرفتن, اطمینان داشته باشید که بلافاصله به خودشون میومدن و قوانین رو تغییر می دادن. ولی بر خلاف گفتگو های آنلاین بسیار مبنی بر رفتن و تمدید نکردن و ... فقط 3 تا از دوستان خود من که کلی صحبت از رفتن و پول ندادن میکردن, با مبین نت تمدید کردن. اطمینان هم دارم که کمتر از 5% مشترکینش ریزش کردن و در عوض طی برگزاری نمایشگاه هم اون تعداد رو جبران کردن, هم بسیاری مودم مفت گرون رو به مردم انداختن.
باور کنین حتی اگه شرایط ADSL نداشتم, حاضر بودم از اینترنت رسیو آفلاین با سند دایل آپ استفاده کنم, اما به مبین نت پول بیخود ندم.
من تا حالا adsl نداشتم واسه همین یکم میترسم
خداییش هم مبین نت خوب به من سرویس داده ولی خب قیمت حجم اضافش گرونه ولی امروزدیگه میرم با شرکت های وب صحبت میکنم adsl رو میگیرم
راستی مودمتو چند میدی؟
برعکس، استفاده از وایمکس ترس داره، سرویس گرون، حجم اضافه گرون، پینگ داغون، کیفیت پایین، اگه کسی امکان گرفتن ADSL داشته باشه استفاده از وایمکس بزرگترین اشتباهه
به نظرتون adsl بین های وب و پارس آنلاین کدوم بهتره
امروز هماهنگ کنم بگیرم بعد ما یک خط تلفن داریم
خط تلفنو اشغال میکنه یا نه
هر شهری متفاوته، های وب رو نمیدونم اما چند نفری از دوستان که پارس داشتن رازی بودن بعضی جاها هم میگن جالب نیست، خودم به شخصه تحقیق نکردم تا حالا ببینم کسایی که دارن چجوره، اگه خودت از دوست و آشنا یا اونایی که دور رو برت دارن تحقیق بکنی بهترین راهه
اگه اهل دانلود هستین حتماً در مورد دانلود شبانه یا اکانتهای نامحدودش تحقیق کنید و بعد بگیرید که مثل من گیر نیافتید. نکته مهم اینجاست که شرایط شرکتها ثابت نیست و امکان داره تا برید جایی وضعیت اونجا خراب یا حتی بهتر بشه. برای مثال توی همین چند روز اخیر بعد از مدتها اعتراض کاربرها شاتل بالاخره قبول کرده که یه حداقل سقفی رو برای دانلود شبانه معلوم کنه و همچین هم دیمی کار نکنه. چیزی که قبلتر از اون مبیننت گفته بود و البته به نظر که هنوزم اجرایی نکردنش. توی شرکتهای دیگه هم این وضعیت فرق داره. سعی هم کنید نظرات مردم رو از جاهایی مثل این فوروم و مشابه جویا بشید. نمایندگیها و بخش فروش شرکتها همیشه از خودشون تعریف میکنن و عیبها رو علنی به مشتری اعلام نمیکنن.
آقا یکی توضیع بده این چشمک زدن منظم چراغای مودم جریانش چیه تا ده دیقه چشمک میزنه بعدش درس میشه
سلام دوستان بنده 5 سال سرویس Adsl از شرکت صبانت داشتم و 2 سال 128 و 2 سال 1 مگابایت و 1 سال 2 مگابایت ولی بدلیل دزدیدن کابل پی در پی و نویز دار شدن خط و عدم موفقیت در رفع اشکال از طرف صبانت و مخابرات 1 ماه هست جمع آوری کردم . و الان وایمکس ایرانسل گرفته ام ولی نامه ندارم و فارغ التحصیل شده ام و کارت دانشجویی ندارم و با کارت دیگری داده نمیشود .........
لطفآ یکی معرفی نامه بهم بدهد و جبران می کنم شده 512 بگیرم کافیه ................... هزینه نامه پرداخت می شود .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)