تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2154 از 2199 اولاول ... 115416542054210421442150215121522153215421552156215721582164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,531 به 21,540 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

آخه این جه سرویسیه
    وجدان هم خوب چیزیه ۸۵ تومن اوم ۶۰ تومن این میگیرن سرجمع نمیشه ماهی راحت ۵۰ گیگ دانلود کرد

Sent from my A1-810 using Tapatalk

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من یک مشکلی دارم .من در قسمت خرید سرویس سایت که میخوام گیگ اضافه بخرم.وقتی واردش میشم.میزنه در انتظار فعالسازی.!!!!!
    الان 24 ساعته که همین ارور را میده .چیکار کنم؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

ببینین یه طرف معادله خود ما هستیم. یعنی کلا مردمی هستیم که هر چقدر بهمون فشار بیاد, عکس العملی نشون نمی دیم و فقط غر می زنیم.
    من خودم تا وقتی که مبین نت دانلود شبانه رو محدود نکرده بود, هر شب با همون سرعت روزانه دانلود داشتم ( 2 مگ داشتم سرعت دانلود شبانه من 240 بود ). یعنی برای من صرفه داشت که از مبین نت سرویس بگیرم, در حد 4 - 5 تومن از ADSL برام گرونتر در میومد که قابل اغماض بود بخاطر قابلیت جا به جا شدن مودمش.
    از وقتی دیدم که باید ماهی 45 تومن پول بدم و عملا فقط 12 گیگ دانلود داشته باشم, بلافاصله یه خط تلفن خریدم, ظرف 5 روز نصب شد, ظرف 3 روز هم رانژه و ADSL من وصل شد. بعدم مودمم رو جمع کردم گذاشتم کنار تا وقتی بفروشمش.
    اگه فقط 40% مشترکین مبین نت از این شرکت میکندن و میرفتن, اطمینان داشته باشید که بلافاصله به خودشون میومدن و قوانین رو تغییر می دادن. ولی بر خلاف گفتگو های آنلاین بسیار مبنی بر رفتن و تمدید نکردن و ... فقط 3 تا از دوستان خود من که کلی صحبت از رفتن و پول ندادن میکردن, با مبین نت تمدید کردن. اطمینان هم دارم که کمتر از 5% مشترکینش ریزش کردن و در عوض طی برگزاری نمایشگاه هم اون تعداد رو جبران کردن, هم بسیاری مودم مفت گرون رو به مردم انداختن.
    باور کنین حتی اگه شرایط ADSL نداشتم, حاضر بودم از اینترنت رسیو آفلاین با سند دایل آپ استفاده کنم, اما به مبین نت پول بیخود ندم.

4. 2 کاربر از هومن_ح بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

ببینین یه طرف معادله خود ما هستیم. یعنی کلا مردمی هستیم که هر چقدر بهمون فشار بیاد, عکس العملی نشون نمی دیم و فقط غر می زنیم.
    من خودم تا وقتی که مبین نت دانلود شبانه رو محدود نکرده بود, هر شب با همون سرعت روزانه دانلود داشتم ( 2 مگ داشتم سرعت دانلود شبانه من 240 بود ). یعنی برای من صرفه داشت که از مبین نت سرویس بگیرم, در حد 4 - 5 تومن از ADSL برام گرونتر در میومد که قابل اغماض بود بخاطر قابلیت جا به جا شدن مودمش.
    از وقتی دیدم که باید ماهی 45 تومن پول بدم و عملا فقط 12 گیگ دانلود داشته باشم, بلافاصله یه خط تلفن خریدم, ظرف 5 روز نصب شد, ظرف 3 روز هم رانژه و ADSL من وصل شد. بعدم مودمم رو جمع کردم گذاشتم کنار تا وقتی بفروشمش.
    اگه فقط 40% مشترکین مبین نت از این شرکت میکندن و میرفتن, اطمینان داشته باشید که بلافاصله به خودشون میومدن و قوانین رو تغییر می دادن. ولی بر خلاف گفتگو های آنلاین بسیار مبنی بر رفتن و تمدید نکردن و ... فقط 3 تا از دوستان خود من که کلی صحبت از رفتن و پول ندادن میکردن, با مبین نت تمدید کردن. اطمینان هم دارم که کمتر از 5% مشترکینش ریزش کردن و در عوض طی برگزاری نمایشگاه هم اون تعداد رو جبران کردن, هم بسیاری مودم مفت گرون رو به مردم انداختن.
    باور کنین حتی اگه شرایط ADSL نداشتم, حاضر بودم از اینترنت رسیو آفلاین با سند دایل آپ استفاده کنم, اما به مبین نت پول بیخود ندم.
    من تا حالا adsl نداشتم واسه همین یکم میترسم

خداییش هم مبین نت خوب به من سرویس داده ولی خب قیمت حجم اضافش گرونه ولی امروزدیگه میرم با شرکت های وب صحبت میکنم adsl رو میگیرم

راستی مودمتو چند میدی؟

پروفشنال jahangir1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

من تا حالا adsl نداشتم واسه همین یکم میترسم

خداییش هم مبین نت خوب به من سرویس داده ولی خب قیمت حجم اضافش گرونه ولی امروزدیگه میرم با شرکت های وب صحبت میکنم adsl رو میگیرم

راستی مودمتو چند میدی؟

برعکس، استفاده از وایمکس ترس داره، سرویس گرون، حجم اضافه گرون، پینگ داغون، کیفیت پایین، اگه کسی امکان گرفتن ADSL داشته باشه استفاده از وایمکس بزرگترین اشتباهه

7. 2 کاربر از jahangir1400 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

برعکس، استفاده از وایمکس ترس داره، سرویس گرون، حجم اضافه گرون، پینگ داغون، کیفیت پایین، اگه کسی امکان گرفتن ADSL داشته باشه استفاده از وایمکس بزرگترین اشتباهه
    به نظرتون adsl بین های وب و پارس آنلاین کدوم بهتره
    امروز هماهنگ کنم بگیرم بعد ما یک خط تلفن داریم
    خط تلفنو اشغال میکنه یا نه

پروفشنال jahangir1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

هر شهری متفاوته، های وب رو نمیدونم اما چند نفری از دوستان که پارس داشتن رازی بودن بعضی جاها هم میگن جالب نیست، خودم به شخصه تحقیق نکردم تا حالا ببینم کسایی که دارن چجوره، اگه خودت از دوست و آشنا یا اونایی که دور رو برت دارن تحقیق بکنی بهترین راهه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اگه اهل دانلود هستین حتماً در مورد دانلود شبانه یا اکانتهای نامحدودش تحقیق کنید و بعد بگیرید که مثل من گیر نیافتید. نکته مهم اینجاست که شرایط شرکتها ثابت نیست و امکان داره تا برید جایی وضعیت اونجا خراب یا حتی بهتر بشه. برای مثال توی همین چند روز اخیر بعد از مدتها اعتراض کاربرها شاتل بالاخره قبول کرده که یه حداقل سقفی رو برای دانلود شبانه معلوم کنه و همچین هم دیمی کار نکنه. چیزی که قبلتر از اون مبین‌نت گفته بود و البته به نظر که هنوزم اجرایی نکردنش. توی شرکتهای دیگه هم این وضعیت فرق داره. سعی هم کنید نظرات مردم رو از جاهایی مثل این فوروم و مشابه جویا بشید. نمایندگی‌ها و بخش فروش شرکتها همیشه از خودشون تعریف می‌کنن و عیبها رو علنی به مشتری اعلام نمی‌کنن.

11. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه karimz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    فعال انجمن حقوق بشر

پيش فرض

آقا یکی توضیع بده این چشمک زدن منظم چراغای مودم جریانش چیه تا ده دیقه چشمک میزنه بعدش درس میشه

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

سلام دوستان بنده 5 سال سرویس Adsl از شرکت صبانت داشتم و 2 سال 128 و 2 سال 1 مگابایت و 1 سال 2 مگابایت ولی بدلیل دزدیدن کابل پی در پی و نویز دار شدن خط و عدم موفقیت در رفع اشکال از طرف صبانت و مخابرات 1 ماه هست جمع آوری کردم . و الان وایمکس ایرانسل گرفته ام ولی نامه ندارم و فارغ التحصیل شده ام و کارت دانشجویی ندارم و با کارت دیگری داده نمیشود .........
    لطفآ یکی معرفی نامه بهم بدهد و جبران می کنم شده 512 بگیرم کافیه ................... هزینه نامه پرداخت می شود .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •