ببین کلا روزا پینگ خوبه ولی شبا 11 12 به اونور یکم خراب میشه!
ولی برایه من مهم نیست چون از ساعته 1:05 تا 6.55 دیقه یه کله دانلود سنگین میزارم
تویه این 13 روز دورم 40 گیگ دان کردم فعلا!!!!
راجبه سرویس هم من کرجم نمیدونم تهران داره یا نه ! بپرس
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ببین کلا روزا پینگ خوبه ولی شبا 11 12 به اونور یکم خراب میشه!
ولی برایه من مهم نیست چون از ساعته 1:05 تا 6.55 دیقه یه کله دانلود سنگین میزارم
تویه این 13 روز دورم 40 گیگ دان کردم فعلا!!!!
راجبه سرویس هم من کرجم نمیدونم تهران داره یا نه ! بپرس
پارس انلاین 2 مگ نامحدود میده 395000 تومن بعد شاتل 1 مگشو میده 400000
شاتل نمیخواد این قیمتای ضایشو درست کنه![]()
شما که دو مگگرفتی ماهی 20900 چرا دیگه گله میکنه برو خوشحال باش.
![]()
بله مطمئنم
شما داری کیفیت خطوط اونجا رو با اینجا مقایسه می کنید؟
مشکل اینجاست سرویس 2 مگ هم آپش رو 256 بسته میشه.
دوستان به من بازم 1 گیگ اضافه شده، به چه مناسبتیه؟ یعنی الان شده 6 گیگ + 4 گیگ، کلا 10 گیگ. خدا بده برکت، ما هی دانلود میکنیم هی اضافه میشه!![]()
سلام
توی قسمت پیش فاکتور چیزی ننوشته؟!
احتمالا به این مناسبت: یک گیگ پروموشن میلاد حضرت علی (ع)
به دانلود کردن ادامه بده همشهری![]()
جالبه فقط از سایت Kernel میتونه 60KBS/Sec دانلود کنه !
تقریبا تا ۲ هفته پیش شبها از حدود ساعت ۱۰-۱۱ سرعت افت شدیدی می کرد و پینگ تا سرور شاتل هم تا ۴۰۰ بالا می رفت در صورتی که در روز مابین ۲۰-۲۵ بود ... بعد از تماس های مکرر گفتند که بررسی می کنیم و ...
بعد از اون اولین اتفاقی که افتاد پینگ تا شاتل از ۲۰ به ۴۰-۴۵ افزایش پیدا کرد حتی در زمان هایی که خلوت هست !
مورد دوم که پیش اومده از ساعت ۱ دقیقا سرعت به ۱/۵ کاهش پیدا می کنه ! اول فکر کردم ترافیک منطفه باز پر شده که این طور نبود ! و تقریبا همان ۴۰-۵۰ تا بود بعد فکر کردم شاید پهنای باند اصلی پر شده ! ولی بعدش یه لینک داخلی (ایران ) تست کردم و همان نتیجه بود ! سرعت مابین ۱۰ تا ۲۰-۲۵ در نوسان بود ! در صورتی که معمولا خط اینترنت داخلی برای ISP ها از خط اینترنت خارجی جداگانه هست (برای کاهش هزینه و مثلا سرعت بیشتر برای یوزرها )...
تنها نتیجه ای که میشه گرفت اینه که شاتل به جای اینکه پهنای باند منطقه رو افزایش بده سرعت رو محدود کرده تا اینطوری بتونه تا مدت بیشتری از گرفتن خط جدید برای منطقه تفره بره ! ... :\
البته یه سری سایتها و لینک ها گویا از محدودیت خارح هستند ! مثل firefox / opera و حتی سرورهای speedtest !
خلاصه اگر شما هم پینگتون در ساعات خلوت همین قدر هست و دقیقا بعد از ساعت ۱ (تقریبا ۱:۰۵ ) سرعت افت شدیدی می کنه بگید که بشه یه نتیجه گیری دقیق کرد ...
خلاصه اگر شما هم پینگتون در ساعات خلوت همین قدر هست و دقیقا بعد از ساعت ۱ (تقریبا ۱:۰۵ ) سرعت افت شدیدی می کنه بگید که بشه یه نتیجه گیری دقیق کرد ...
نه دوست عزیز برای من شب و روز یکیه اما با این تفاوت که شبها از بعضی سایت ها دانلود میکنم سرعت زیر 30 هست و اینم فکر کنم به اون مطلبی که گفتین ربط داره!
هم اکنون 93 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 93 مهمان)