????????????????????????????????????/
با احترام
تیم مدیریت انجمن
????????????????????????????????????/
سلام بهترین mtu مخابرات واسه پینگ چیه؟
ممنون
عالیه اگه بهتر خواستی 2740u
مخابرات هم گندشو در آورد . دو ماه اول سرعت شب و روزش یکی بود .الان که پنج ماه از ثبت نامم میگذره سرعت دانلودم گاها روزها 390 میشه و حتی با لینکهای مستدل مخابرات یعنی سایت دانلودها بعضا سرعت دانلود مابین 15 الی 75 در نوسانه و بندرت 390 تا 410 میشه . و بعد 2 ماه که کلا سرعت شبانه تا ساعت 4 بامداد از 20 لغایت 70-86 و در نوسان شدیده و بعد ساعت حدودا 4 بامداد سرعت بطور محسوس بالا میره . زنگ هم میزنم پشتیبانی بعد از انتظاری طولانی ، میفرمایند ما هیچ تضمینی در مورد سرعت شبانه نداریم و در مورد روزانه نیز بعد از گزارش مشکل و تقاضای نصب برنامه TeamViewer از جانب اپراتور و تست دانلود از سایت دانلودها ، آقای اپراتور شیر اینترنت رو شل میکنند تا ثابت کنند که سرعت اینترنت مشکلی نداره ولی بعد از مدت زمانی کوتاه دوباره همان آش و همان کاسه ... من بعد از شش سال عضویت در همارا به علت قطعی و سرعت کم و ناملایمات و دزدیهای اینترنتش ، ازش بریدم اومدم مخابرات که لااقل با شرکت دولتی و متعهد قرارداد بسته و سر قول و تعهدش وایسته که متاسفانه بعد از دو ماه عکسش برام ثابت شد لازم بذکره که اکانت 1 مگ بهمراه مودم رایگان و پیش پرداختی جشنواره رو ثبت نام کردم . دیگه موندم از چه شرکت به ظاهر صادق که دیگه عمرا اگه تو این کشور باشه اینترنت تهیه کنم .هم پول میدیم هم منت میکشیم و تازه طلبکار هم میشند ازمون . از ساعت 1:10 دقیقه یه فیلم 348 مگ رو زدم رو دانلود الان که ساعت 3:15 بامداده 30 دقیقه و 20 ثانیه زمان داده تا تموم شدنش تازه همین زمان هم مدام کم و زیاد میشه بنظرم ساعت 4 تموم بشه . ولی با همارا لااقل شبانه با سرعت 90 -100 دانلود میکردم . حیف از شرکت دولتی که علنا به مردمش دروغ بگه ...![]()
خط تون وضعیتش متوسط هست ، نه عالی هست نه بد ، ولی یه کم روی خطتون نویز دارید![]()
دوستان سلام
خط من رو 2 مگ بستن و همین باعث شده سرعت دانلودم از 250 به بالا نره . عملا سرویس 512 با 2 مگ برام هیچ تفاوتی از لحاظ دانلود نمیکنه
به نظرتون اگه با 2020 تماس بگیرم و بگم مثلا خطم رو با 10 مگ ببندن قبول میکنن؟
قبلا خطم رو 8 مگ بود بعد کردن 4 مگ الانم شده 2 مگ .و از لحاظ این که خطم میکشه اطمینان دارم چون همسایه کناری خطش رو 10 مگ هست
سلام
کلی با اپراتور کلنجار رغفتم که سرعتتو ببره رو هشت مگ.بخاطر نویز قبول نکرد.
قبلا روی هشت مگ بود(انتقالی از همارا) 2 ماه 128 تمدید کردم.الالنم هم جشنواره که 2 مگ رو تقریبا 6 مگ بستن.
مودم رو مستقیم زدم به خط تلفن.داون استریم شد 8135
چکارش کنم؟ نویز گیر رو عوض کنم؟
جالب اینجاست که downstream snr شد 11.5 (کمتر شد) ولی downstream rate شد 8135(بالاتر رفت)
Last edited by reza_pa48; 24-12-2014 at 12:42.
یکبار نویز گیر رو عوض کنید و یکبار هم تلفن یا فکس به اون نویز گیر هست رو وصل نکنید یعنی نویز گیر بذارید بزنید به مودم ولی به تلفن نزنید ببینید بازم دان استریم 8 هست یا خیر![]()
بچه ها کسی میدونه چطور از مودم TD-W8901N بک آپ میشه گرفت؟ توی تنظیمات
چیزی به اسم بک آپ نداره !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)