تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2153 از 4105 اولاول ... 1153165320532103214321492150215121522153215421552156215721632203225326533153 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,521 به 21,530 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

سلام
    پدر من دو سال پیش با ماشین تصادف کرد و الان دو سالی هستش که پدرم نمی تونه کار کنه
    یعنی از لحاظ فیزیکی مشکلی نداره ولی چون دو هفته تو کما بود، از لحاظ مغزی و اعصابی بهم ریخته... خلاصه این که اصلا نمی تونه کار کنه...

از اونورم چون نمی تونه خرجی بده همسایه مون پیشنهاد داده بریم تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره).
    .
    حالا اگه بریم تحت پوشش کمیته امداد، من از سربازی معاف میشم؟؟؟
    در حال حاضر چون دانشجوام، فعلا تا 31 شهریور 94 معافیت تحصیلی دارم ولی بعدش چی؟
    .
    لطفا مطلعان کمک کنن.
    ممنون
    امیدوارم پدرت سلامتیش رو بدست بیاره هرچه زودتر.
    اما اگه شما تک پسر خانواده هستین میتونه کفیل پدرت بشی. کافیه یه نامه از وضعیت فعلی پدرت تهیه کنی. البته باید ثابت کنی که پدرت فعلا در وضعیتی هست که نمیتونه کار بکنه و خانه نشین هست.
    مدارک رو جمع کن. از همین الان اقدام کن چون کار یک روز دو روز نیست.
    بعد مدارک رو با مدارک خودت ببر نظام وظیفه. تا بررسی کنن و نتیجه رو اعلام کنن طول میکشه.
    ولی احتمالش خیلی زیاد هست که معافیت کفالت بهت بدن!
    ولی حتماً پیگیری کن و دنبالش باش!

پ ن : دوست من ترم اخر دانشگاه معافیت کفالتش رو گرفت!!!
    من این مورد رو اصلاح کنم که برای معافیت کفالت ازکارافتادگی پدر ، نیاز نیست که تک پسر خانواده باشی و همچنین حتی اگر پدر 40 سالشم باشه ولی از کار افتاده باشه یکی از پسرا میتونه کفیلش بشه و معاف اون مورد فقط برای پدر بالای 65 سال دارای تک پسر هست که مستقیم و بدون دوندگی معاف میشه.

سلام.
    پدر من مبتلا به سرطان لوزالمعده شده و همزمان با اون سرطان کولون (روده ی بزرگ) هم تشخیص داده شده !
    مدتیه که به خاطر درد و ناتوانی ناشی از همین بیماری توانایی سر کار رفتن رو نداره!
    نتیجه ی شیمی درمانی و دارو های گرانقیمت خوب و مثبت بوده و امید به بهبودی فوق العاده زیاده و البته بعد از این دوره های شیمی درمانی احتمال جراحی لوزالمعده برای خارج کردن غده زیاده ! و بعد از اون باید به مساله ی سرطان روده پرداخته بشه و علاوه بر اون مشکل کلیوی نچندان جدی هم پیدا کرده ! البته حقوق بازنشستگی هم داره ولی به خاطر این مریضی سر کار آزادش نمیره. حدود 60 سال سن داره و من هم 24 سالمه و تک پسر هستم ! سوالم اینه که این شامل از کار افتادگی میشه ؟! من میتونم برای معافیت کفالت و از کار افتادگی اقدام کنم ؟!
    ممنون.
    این مورد شما مثل مورد دوستمون بود و تقریبا بالا دوستان توضیح دادن.

2. این کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت ghasemuut's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام به تمام دوستان
    من هم دیشب از باهنر کرمان برگشتم و آموزشیم تموم شد
    اگر کسی راجع به اونجا سوالی داشت پیام بده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام به تمام دوستان که با پاسخ هایشان به من وسایرین حال دادند.

یکم اردیبهشت دارم میروم سربازی. حالا توی این فکر مونده ام که آیا در حین خدمت می تونم در ارتش جذب شوم؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام اقا من ٢/١ اعزامم با هنر كرمان... ميخواستم بدونم چند روز بعد اعزام ميشيم از تهرانم؟ بعد تقسيماتش معمولاً چه جوريه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

سلام به تمام دوستان که با پاسخ هایشان به من وسایرین حال دادند.

یکم اردیبهشت دارم میروم سربازی. حالا توی این فکر مونده ام که آیا در حین خدمت می تونم در ارتش جذب شوم؟؟
    اگه سرباز ارتش باشی میشه جذب بشی.

سلام اقا من ٢/١ اعزامم با هنر كرمان... ميخواستم بدونم چند روز بعد اعزام ميشيم از تهرانم؟ بعد تقسيماتش معمولاً چه جوريه؟
    سوالتون مبهمه !

واضح تر بپرسید

7. 2 کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

تو برگه اعزامم خورده ٢/١ ساعت ٦ ميدان سپاه نظام وظيفه تهران... شهيد با هنر كرمان افتادم ميخواستم بدونم دوشنبه كه ميريم نظام وظيفه كي اعزام ميكنن يعني چند روز وقت ميدن ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

در كل كسي از پادگان شهيد باهنر كرمان خبر داره چهطوريه؟ تقسيمات بعد از اموزشيش ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

تو برگه اعزامم خورده ٢/١ ساعت ٦ ميدان سپاه نظام وظيفه تهران... شهيد با هنر كرمان افتادم ميخواستم بدونم دوشنبه كه ميريم نظام وظيفه كي اعزام ميكنن يعني چند روز وقت ميدن ؟
    فقط یه روز مهلت میدن بهتون معمولا که یه برگه به عنوان بلیت میدن بهتون که فرداش برید ترمینال

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

الان برام sms اومد که مشمول گرامی مکان شما تغییر کرده،برو پلیس +10 !
    داریم همچین چیزی؟
    1 اردیبهشت افتاده بودم مرزن آباد.

آخر فروم باز shahinfarasystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ه ها سلام-جواد هستم از یزد-لیسانس حسابداری با تاریخ اعزام 4/1 امریه دادگستری یزد اسم نوشتم (کلا 2 نفر میخوان) دیروز رفتم گفت 13 نفر شدیم (طرف گفت چهار نفرتون متاهل هستند و بهم گفت شانست را 5 درصد بدون-چون اولویت با متاهلین است) /طرف گفت پرونده ها را اول اردیبهشت میفرستند تهران تا تهران انتخاب کند////حالا به نظرتون برم دنبال امریه ارگان دیگه یا اینکه توکل کنم به خدا تا شاید قبول بشم؟؟
    این را گفتم واسه یادآوری/بچه ها امروز ساعت 12 از دادگستری یزد زنگ زدند فردا پنجشنبه 8 صبح بیا برای مصاحبه-از امریه هایی که چند ماهی است در دادگستری یزد خدمت میکنند رفتم پرسیدم گفتند داره احتمال پذیرشت میرود بالا//شما هم همین نظر را دارید؟؟؟
    برای مصاحبه چی بخونم؟؟(یادآوری قضیه من)
    بچه ها شبی ساعت 8.30 شب از مسجد میامدم به خانه یک دفعه پلاستیک فروشی محل جلوم را گرفت گفت دیروز ساعت 11 صبح در مغازه بودم یک دفعه دیدم یک آدم کت شلواری خیلی شیک آمد درمغازه و یک عکس بزرگ شده من را نشون من داد وشروع کرد به سوال پرسیدن-بهم گفت طرف ندیکای یکصد سوال ازمن پرسید(با دختر رفت و آمد داره در محل-یقه لباسش باز می گذارد یا نه-اهل مسجد و نماز وپایگاه و سیگار و نماز جمعه و ولایت و...)که همه را فروشنده محل من را تایید کرده گفت طرف وقتی سوالاش تمام شد خیلی خوشحال یود وهمه را دقیق یادداشت کرد و درآخر خودش را معرفی و گفت کارمند دادگستری یزد بودم// فروشنده خیال میکرد واسه تحقیق استخدامی اومدند(نمیدانست امریه چیه)///به نظرتون دارم میرم پذیرفته بشم؟؟؟؟؟(یاآوری)

بچه ها صبحی ساعت 8.30 صبح رفتم دادگستری یزد و مصاحبه حضوری شروع شد یکی آخوند بود و حدودای نیم ساعت شروع کرد به 3 برگه آچار پر کردن رو هم رفته 15 سوا پرسید(وضعیت خانواده -چقد نماز قضا و روزه قضا دارم-چگونگی تیمم-نماز جمعه-ولایت فقیه و...)من خیلی بیشتر از اینا خودم را آماده کرده بودم//به نظرتون با این همه مراحل زیاد ممکن است که بازم پذیرفته نشم؟؟/چون 13 نفر هستیم//دلم افتاده دارم میرم قبول بشم//نظر شما چیه با وجود اینکه چهارنفرمان متاهل هستند و من مجرد//قبول میشم؟؟؟
    سلام برای خدمت رو حرف هیچ کسی حساب نکن حتی اگه قسم ایه میخوره
    10 جا باید بسگاری یکیش بگیره خوبه ... اگرم دوتاش گرفت یکی شو میری از اون یه نفر دیکه عذر خواهی میکنی که نشد
    پس چه طور میگویند (ازچندنفر پرسیدم) که اگر دو جا در امریه پذیرفته شده قطعی بشیم /چون حق کسی را گرفتیم و اون شخص به خاطر اینکه ما چند جا ثبت نام کردیم از ثبت نام محروم شده/اونوقت دو تاش را باطل و باید به صورت معمولی بریم خدمت/منتظر جوابتون هستم

دوست عزیز ببخشید دیر جواب دادم
    تا سال 90 که ما خدمت کردیم همچین قانونی نبود یا من نشنیده بودم
    بهتره از چند تا منبع معتبر بپرسی
    علی الخصوص اه فامیل نظامی داری بگی بپرسن برات بهتره
    منتها خیلی ها بودن که میگفتن برو خیالت راحت جوره و و فلان بیسار بعد اخر اموزشی میدیدن افتادن یه جای دیگه
    بعد پی گیر میشدن میدیدن مثلا دو روز قبل از نهایی کردن امریه ها سهمیه اون ارگان کم شده یا مثلا یه کسی که به هردلیل از شما اولویتش بیشتر بوده جای شما جذب شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •