ه ها سلام-جواد هستم از یزد-لیسانس حسابداری با تاریخ اعزام 4/1 امریه دادگستری یزد اسم نوشتم (کلا 2 نفر میخوان) دیروز رفتم گفت 13 نفر شدیم (طرف گفت چهار نفرتون متاهل هستند و بهم گفت شانست را 5 درصد بدون-چون اولویت با متاهلین است) /طرف گفت پرونده ها را اول اردیبهشت میفرستند تهران تا تهران انتخاب کند////حالا به نظرتون برم دنبال امریه ارگان دیگه یا اینکه توکل کنم به خدا تا شاید قبول بشم؟؟
این را گفتم واسه یادآوری/بچه ها امروز ساعت 12 از دادگستری یزد زنگ زدند فردا پنجشنبه 8 صبح بیا برای مصاحبه-از امریه هایی که چند ماهی است در دادگستری یزد خدمت میکنند رفتم پرسیدم گفتند داره احتمال پذیرشت میرود بالا//شما هم همین نظر را دارید؟؟؟
برای مصاحبه چی بخونم؟؟(یادآوری قضیه من)
بچه ها شبی ساعت 8.30 شب از مسجد میامدم به خانه یک دفعه پلاستیک فروشی محل جلوم را گرفت گفت دیروز ساعت 11 صبح در مغازه بودم یک دفعه دیدم یک آدم کت شلواری خیلی شیک آمد درمغازه و یک عکس بزرگ شده من را نشون من داد وشروع کرد به سوال پرسیدن-بهم گفت طرف ندیکای یکصد سوال ازمن پرسید(با دختر رفت و آمد داره در محل-یقه لباسش باز می گذارد یا نه-اهل مسجد و نماز وپایگاه و سیگار و نماز جمعه و ولایت و...)که همه را فروشنده محل من را تایید کرده گفت طرف وقتی سوالاش تمام شد خیلی خوشحال یود وهمه را دقیق یادداشت کرد و درآخر خودش را معرفی و گفت کارمند دادگستری یزد بودم// فروشنده خیال میکرد واسه تحقیق استخدامی اومدند(نمیدانست امریه چیه)///به نظرتون دارم میرم پذیرفته بشم؟؟؟؟؟(یاآوری)
بچه ها صبحی ساعت 8.30 صبح رفتم دادگستری یزد و مصاحبه حضوری شروع شد یکی آخوند بود و حدودای نیم ساعت شروع کرد به 3 برگه آچار پر کردن رو هم رفته 15 سوا پرسید(وضعیت خانواده -چقد نماز قضا و روزه قضا دارم-چگونگی تیمم-نماز جمعه-ولایت فقیه و...)من خیلی بیشتر از اینا خودم را آماده کرده بودم//به نظرتون با این همه مراحل زیاد ممکن است که بازم پذیرفته نشم؟؟/چون 13 نفر هستیم//دلم افتاده دارم میرم قبول بشم//نظر شما چیه با وجود اینکه چهارنفرمان متاهل هستند و من مجرد//قبول میشم؟؟؟