تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2153 از 4428 اولاول ... 1153165320532103214321492150215121522153215421552156215721632203225326533153 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,521 به 21,530 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه Ehsan Fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستا ن من نمیخوام طرف پارسو بگیرم...ولی وقتی مخابرات داشتم اوضاع خراب بود...ولی الان که اومدم پارس ...یه 2 3 روزی میشه...خیلی عالیه...نه تایم اوتی...نه نوسان سرعتی...همه چی خوبه...پینگ هم بد نیست...من قبلا لول رو به سختی بازی میکردم با نت مخابرات...ولی الان مثه هلو..
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از Ehsan Fire بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ParsiKade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستا ن من نمیخوام طرف پارسو بگیرم...ولی وقتی مخابرات داشتم اوضاع خراب بود...ولی الان که اومدم پارس ...یه 2 3 روزی میشه...خیلی عالیه...نه تایم اوتی...نه نوسان سرعتی...همه چی خوبه...پینگ هم بد نیست...من قبلا لول رو به سختی بازی میکردم با نت مخابرات...ولی الان مثه هلو..
    من هم وضعیتم مشابه شماست با این تفاوت که از صبانت مهاجرت کردم به پارس... ولی اینکه به vp/n وصل نمی‌شه نگرانم کرده

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

سلام داداش گلم چطوری شما

به به مبارکه

چطور انجا؟

چه سرویسی گرفتی؟

تک کانکشن 24 ساعته چطور که فقط همین مهمه برام

ممنون

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

من هم وضعیتم مشابه شماست با این تفاوت که از صبانت مهاجرت کردم به پارس... ولی اینکه به vp/n وصل نمی‌شه نگرانم کرده
    یعنی شما دوستان، تا حالا یدونه تایم اوت هم نداشتین ؟!
    من تایم اوت دارم اما خوشبختانه V.P.N وصل میشه

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام داداش گلم چطوری شما

به به مبارکه

چطور انجا؟

چه سرویسی گرفتی؟

تک کانکشن 24 ساعته چطور که فقط همین مهمه برام

ممنون
    سلام عزیز جان خوفین شما...اره عالیه ..512 10gig...شرف داره به نت مخابرات...از خیلی سایتا فول میگیرم...ولی شب یکم افت میکنه میاد تو مایه های 100 200 رو تک کانکشن...البته بستگی به سرور هم داره...شبانه هم 80 90 میگیرم..اصن هم تام اوت نداره...خیلی خوبه...باورم نمیشه چنین نتی تو ایران وجود داشته باشه...من از داتک سپنتا پیشگامان گرفتم همه مثه مخابرات بودن..ولی این یکی عالیه...

عزیز, ماله من هم چیز پی ان کار میکنه هم پرک سی...عجیبه

یعنی شما دوستان، تا حالا یدونه تایم اوت هم نداشتین ؟!
    من تایم اوت دارم اما خوشبختانه V.P.N وصل میشه
    با CMd که پینگ میگیرم چرا هر از گاهی تایم اوت میده...ولی تو بازی مثلا LOL اصن مشکل ندارم حتی با پینگ 300 در صورتی که با پینگ 140 با نت مخابرات اصن نمیشد لول بازی کرد...البته تایم اوتش هم خیلی زیاد نیست و عمده مواقع هم تایم اوت نمیده...اینم گفتم که کم نگفته باشم..برای ایران...الان شرایطم آرمانیه...حیف که حجمیه
    Last edited by Ehsan Fire; 24-01-2013 at 12:42.

7. این کاربر از Ehsan Fire بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

با CMd که پینگ میگیرم چرا هر از گاهی تایم اوت میده...ولی تو بازی مثلا LOL اصن مشکل ندارم حتی با پینگ 300 در صورتی که با پینگ 140 با نت مخابرات اصن نمیشد لول بازی کرد...البته تایم اوتش هم خیلی زیاد نیست و عمده مواقع هم تایم اوت نمیده...اینم گفتم که کم نگفته باشم..برای ایران...الان شرایطم آرمانیه...حیف که حجمیه
    آها.نعجب کردم

الان پینگم رفته روی 430 مال شما هم اینطوره ؟!

پروفشنال Alijo0on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران کثیفـــ

پيش فرض

نسبت زیر و رو کشیدن پارس آنلاین به چند وقت پیش خیلی بیشتر شده
    به نظرم :|
    و این خیلی بده
    3 ماهه 2 گیگ داشتم
    حجمم تموم شد 1 ماه زمانی دارم و تا بحال 3 تا 1 گیگ خریدم با اینکه دانلود اصن ندارم ، فقط وب گردی و فیس بوووک بازی حتی لود آهنگ و ویدئو هم ندارم در حد چند ثانیه اول برای گرفتن لینکش تو IDM بازم میبینم حجمم به صورت قابل توجهی کم میشه یهو :|
    خیلی بد شده این سیستمش
    کسی جایگزینی چیزی سراغ داره کمتر دله دزد تر از این ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

آها.نعجب کردم

الان پینگم رفته روی 430 مال شما هم اینطوره ؟!
    نه عزیز جان..ماله من الان بهتر هم شده رفته رو 150...ولی موندگار که نیست

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من هنوز مانده ام از پارس برم شاتل یا نه شاتل تو شهرستان ما زیاد تعریفش میشه اخه دانلود من زیاده یک 128 نامحدود گرفته ام سرعتم 10 کیلو بایته یعنی صفره انگار اون 24 گیگ به اصطلاح خودشون اول بار با سرعت 150 میده در اصل یک فریب کاریه اینجا میگن شاتل 35 کیلو را به راحتی داره روی 128 میده و اگر هم کم بشه 16 خودش صد در صد هست پس با این حساب در ماه اگر سرعت شاتل را 16 صدرصد در نظر بگیرم و 24 ساعته کامپیوتر در حال دانلود باشه میشه 150 گیگ حالا میگیم کامپیوتر 24 ساعته روشن نیست و قطعی هم زیاده و کلی مشکل دیگه 150 تا نه باشه 80 گیگ حالا پارس را حساب کنیم اول 24 گیگ صد در صد در 5 روز اول دانلودش میکنی بعد سرعتت میشه 10 یا 16 کیلو بایت تا اخر ماه زور که بزنی با کلی مشکلات 40 گیگ دانلود میکنی حالا حساب کنید 80 تا کجا 40 تا کجا ... هر کی این طرح تا 30 گیگ را داده یا 24 گیگ را داده با 150 دانلود کنه بعد بعد بشه 16 خیلی خیلی زرنگه حساب کنی میبینی 40 گیگ به نفع پارس انلاین تمام میشه و مشتری کاملا ضرر میکنه

شما چی میگید ؟؟؟

داره خودمونی میشه ParsiKade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من هنوز مانده ام از پارس برم شاتل یا نه شاتل تو شهرستان ما زیاد تعریفش میشه اخه دانلود من زیاده یک 128 نامحدود گرفته ام سرعتم 10 کیلو بایته یعنی صفره انگار اون 24 گیگ به اصطلاح خودشون اول بار با سرعت 150 میده در اصل یک فریب کاریه اینجا میگن شاتل 35 کیلو را به راحتی داره روی 128 میده و اگر هم کم بشه 16 خودش صد در صد هست پس با این حساب در ماه اگر سرعت شاتل را 16 صدرصد در نظر بگیرم و 24 ساعته کامپیوتر در حال دانلود باشه میشه 150 گیگ حالا میگیم کامپیوتر 24 ساعته روشن نیست و قطعی هم زیاده و کلی مشکل دیگه 150 تا نه باشه 80 گیگ حالا پارس را حساب کنیم اول 24 گیگ صد در صد در 5 روز اول دانلودش میکنی بعد سرعتت میشه 10 یا 16 کیلو بایت تا اخر ماه زور که بزنی با کلی مشکلات 40 گیگ دانلود میکنی حالا حساب کنید 80 تا کجا 40 تا کجا ... هر کی این طرح تا 30 گیگ را داده یا 24 گیگ را داده با 150 دانلود کنه بعد بعد بشه 16 خیلی خیلی زرنگه حساب کنی میبینی 40 گیگ به نفع پارس انلاین تمام میشه و مشتری کاملا ضرر میکنه

شما چی میگید ؟؟؟
    دوست عزیز من قبل از این از شاتل هم سرویس داشتم. سرویس 128 نامحدودشون رو گرفتم و گریه مو در آوردن. به جز سرعت خیلی پایین همه ش تایم اوت داشتم. البته همین الان دوستم 128 حجمی ازشون داره و میگه راضیه. من بدترین تجربه رو با شاتل داشتم، غیر از اون با صبانت، داتک و الان هم پارس آنلاین اینترنت داشتم ولی برای من هیچ کدوم به بدی شاتل نبود...
    ولی بازم میگم، هر منطقه یه جوره شاید واسه شما وضعیت کاملا متفاوت باشه.

مشکل vp/n امروز حل شد خوشبختانه. در جواب دوستمون هم که میگن کلا تایم اوت ندارم باید بگم چرا دارم ولی کمه.
    الان پینگ 8.8.8.8 هست حدود 220
    پینگ 4.2.2.4 هم حدود 250

شرایط من هم مثل دوستمون هست وقتی LOL بازی می کنم بعضی وقتها پینگ بالاس (مثلاً بدترین حالتش 350 بود) ولی هیچی لگ ندارم و خیلی راحت بازی می کنم در صورتی که با صبانت گاهی اوقات پینگ 250 بود و دایم لگ داشتم. (البته این رو بگم توی این بازی LOL پینگ 150 واسه ایران یعنی یه پینگ رویایی )

البته همه این تجربیات که دارم میگم مربوط به 4 روزه... ولی در این 4 روز نسبت به سرویسهای قبلیم بهتر بوده.
    Last edited by ParsiKade; 24-01-2013 at 15:46.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •