نمی دونم . شما همونی هستی که تو کرجه دیگه؟ من تو PM چیز دیگه ای دستگیرم شد. دانلود کن که تا 2 ماه دیگه سرویس 2 مگ شبانش ور داشته میشه نکنه این هم سیاست جدید باشه مثل همون آرت که یهو شد 1 مگ و بعد که مشتری گرفتن شد سرعت به اصل خودش برگشت.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نمی دونم . شما همونی هستی که تو کرجه دیگه؟ من تو PM چیز دیگه ای دستگیرم شد. دانلود کن که تا 2 ماه دیگه سرویس 2 مگ شبانش ور داشته میشه نکنه این هم سیاست جدید باشه مثل همون آرت که یهو شد 1 مگ و بعد که مشتری گرفتن شد سرعت به اصل خودش برگشت.
سلام دوست عزیز ممنون از جوابتون
من برای وبگردی و به ندرت دانلود آهنگ adsl میخوام ولی سرعت برام خیلی اهمیت داره !
به پارس آنلاین هم فکر کردم کمی قیمت هاش بالاست اگه سرعت 128 خوبه برم پارس آنلاین شما از سرعت 128 پارس آنلاین اطلاعی دارین؟ دانلود چنده حدودا؟
بله من تهران هستم
Last edited by mahdi-001; 03-07-2010 at 21:18.
[QUOTE=mahdi-001;5144769]سلام دوست عزیز ممنون از جوابتون
من برای وبگردی و به ندرت دانلود آهنگ adsl میخوام ولی سرعت برام خیلی اهمیت داره !
به پارس آنلاین هم فکر کردم کمی قیمت هاش بالاست اگه سرعت 128 خوبه برم پارس آنلاین شما از سرعت 128 پارس آنلاین اطلاعی دارین؟ دانلود
Last edited by m0jtaba370; 03-07-2010 at 22:03.
نه دقیقا نمی دونم تو تایم رایگان وضعیت پارس آنلاین چطوریه ولی می دونم روی 2 مگ بسته میشه به یک نفر توصیه کرده بودم گرفته بود راضی بود الان ازش خبری ندارم لابد سرعتش خوبه صداش درنمی یاد. ولی سرویس 128 مخابرات هم هست اگر واقعا روزی 200 مگ بیشتر دانلود نمی کنه بد نیست 200 رو 4 ساعت طول میده دانلود کنه و سرعت وبگردی هم بد نیست. البته جدیدا در حد حرف یک عده گفتند مخابرات داره به همه 256 میده ماهی 12500 اگر اون رو بتونی بگیری عالی میشه. متوسط سرعت دانلود مخابرات هم تو 8 ساعت 13.6 گرفتم یعنی تو 24 ساعت میشه حدود 1150 مگ دانلود کرد ولی میگم ارزش نداره واسه دانلود این سرویس رو بگیرید.
ممنون من هم از یکی از دوستام پرسیدم 256 داشت سرعت دانلودش حدود 250 بود!!!
نمیدونم چیکار کنم شاتل ترافیک رایگان میده شبانش افتضاح.
صبانت طبق گفته بچه های تاپیک صبانت سرعت 128 روی 250 ولی شبانه افتضاح.
پارس آنلاین ترافیک کم و سرعت بالا ولی هزینه سنگین !
به نظر شما من مرکز نبوت هستم (خیلی خلوت هستش اکثر شرکتا پورت خالی دارن) کدوم رو انتخاب کنم؟؟
در ضمن سرعت شبانه 128 پارس چنده؟
![]()
نفوذ بد چیه چقدر خـــــرافاتـــــی هستی . خود پشتیبانی شاتل گفته تا آخر تابستون سرویسهای 2 مگ رایگان دارند همین مشهد از همه زودتر 2 مگ آورد ولی شبانه رایگان نداشت. راستی شما آرت 1 کجا داری؟ این همه وضعت خوبه می خوای بری آرت 5 برو وایمکس 1 مگ نامحدود بگیر ماهی 79000 تومان:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این نامحدودهای وایمکس ایرانسل همش چرندهبرو وایمکس 1 مگ نامحدود بگیر ماهی 79000 تومان
نوشتن نامحدوده ولی یجا دیده گفتن اگه بیشتر از حد متعارف دانلود داشته باشین جلوش گرفته میشه !
دوستان من ازدست این پینگ شبها دیگه کلافه شدم..(از بس غرغر کردم هم خودم خسته شدم هم شما). به نظرتون اگه برم یک مگ؛ توی پینگ تغییر محسوس هست یا اینکه همین آش و همین کاسه است؟
بعدش من توی مای شاتلم که میرم اصلا صحبتی از یک مگ نیست ( برای ارتقا) !! یعنی واسه تهران هم میشه یک مگ گرفت؟(از نظر مدارک مشکلی ندارم )
به تهران هم یک مگ میدن؟ شماهایی که یک مگ رفتین پینگ چقدر تغییر کرد؟
آخ آخ اصلا حواسم به این نبود که این مزخرفات رو شــــــــــــاتــــــــــ ـــل با اسم Fair Use Policy باب کرد. به هر حال ارزش داره به جای اینکه 400000 بدی به شاتل 1 مگ با این شرایط بگیری 79000 بدی 1 مگ با همون شرایط بگیری.
افزایش سرعت رو پینگ تاثیری نداره.
مطمئنی ؟!!ولی من فکر می کنم پینگ به سرعت اپلود بستگی داره ها! الان برادر من از هلند سرعت اپش 6 مگ هست پینگش 37!
پس صددرصد تاثیر داره!
هم اکنون 87 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 87 مهمان)