تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2153 از 4751 اولاول ... 1153165320532103214321492150215121522153215421552156215721632203225326533153 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,521 به 21,530 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

برایه من همشون یکین!!
    مخصوصن رپیدشر که میمیرم براش
    نمی دونم . شما همونی هستی که تو کرجه دیگه؟ من تو PM چیز دیگه ای دستگیرم شد. دانلود کن که تا 2 ماه دیگه سرویس 2 مگ شبانش ور داشته میشه نکنه این هم سیاست جدید باشه مثل همون آرت که یهو شد 1 مگ و بعد که مشتری گرفتن شد سرعت به اصل خودش برگشت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

برای چه کاری می خوای؟
    اون 2 برابر کم کردن فکر کنم شایعه باشه اینجوری بود که تا حالا کار شرکت به دادگاه کشیده شده بود در هر حال یوزرهاش شاید بهتر بدونن.اگر برای دانلود می خوای شاتل بگیری باید بگم که توی تایم شبانه ممکنه 2 ماه اول بهت حال بدن و بعدا حالت رو بگیرن. ممکنه هم شانست بزنه و از اون یوزرهایی باشی که شاتل بهشون میرسه تا کل مشتری هاش رو از دست نده. شما تهران هستی دیگه؟ به پارس آنلاین فکر نکردی؟

سلام دوست عزیز ممنون از جوابتون
    من برای وبگردی و به ندرت دانلود آهنگ adsl میخوام ولی سرعت برام خیلی اهمیت داره !

به پارس آنلاین هم فکر کردم کمی قیمت هاش بالاست اگه سرعت 128 خوبه برم پارس آنلاین شما از سرعت 128 پارس آنلاین اطلاعی دارین؟ دانلود چنده حدودا؟

بله من تهران هستم
    Last edited by mahdi-001; 03-07-2010 at 21:18.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

[QUOTE=mahdi-001;5144769]سلام دوست عزیز ممنون از جوابتون
    من برای وبگردی و به ندرت دانلود آهنگ adsl میخوام ولی سرعت برام خیلی اهمیت داره !

به پارس آنلاین هم فکر کردم کمی قیمت هاش بالاست اگه سرعت 128 خوبه برم پارس آنلاین شما از سرعت 128 پارس آنلاین اطلاعی دارین؟ دانلود
    Last edited by m0jtaba370; 03-07-2010 at 22:03.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز ممنون از جوابتون

به پارس آنلاین هم فکر کردم کمی قیمت هاش بالاست اگه سرعت 128 خوبه برم پارس آنلاین شما از سرعت 128 پارس آنلاین اطلاعی دارین؟ دانلود چنده حدودا؟

بله من تهران هستم
    نه دقیقا نمی دونم تو تایم رایگان وضعیت پارس آنلاین چطوریه ولی می دونم روی 2 مگ بسته میشه به یک نفر توصیه کرده بودم گرفته بود راضی بود الان ازش خبری ندارم لابد سرعتش خوبه صداش درنمی یاد. ولی سرویس 128 مخابرات هم هست اگر واقعا روزی 200 مگ بیشتر دانلود نمی کنه بد نیست 200 رو 4 ساعت طول میده دانلود کنه و سرعت وبگردی هم بد نیست. البته جدیدا در حد حرف یک عده گفتند مخابرات داره به همه 256 میده ماهی 12500 اگر اون رو بتونی بگیری عالی میشه. متوسط سرعت دانلود مخابرات هم تو 8 ساعت 13.6 گرفتم یعنی تو 24 ساعت میشه حدود 1150 مگ دانلود کرد ولی میگم ارزش نداره واسه دانلود این سرویس رو بگیرید.

5. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

امروز داشتم با رفیقم حرف میزدم میگفت 128 پارس انلاین دوباره 2 مگ شده!!!
    افت سرعتم نداره شباشم مجانیه 8 گیگ ترافیک 30 تومن میرزه!!

ممنون من هم از یکی از دوستام پرسیدم 256 داشت سرعت دانلودش حدود 250 بود!!!

نمیدونم چیکار کنم شاتل ترافیک رایگان میده شبانش افتضاح.

صبانت طبق گفته بچه های تاپیک صبانت سرعت 128 روی 250 ولی شبانه افتضاح.

پارس آنلاین ترافیک کم و سرعت بالا ولی هزینه سنگین !

به نظر شما من مرکز نبوت هستم (خیلی خلوت هستش اکثر شرکتا پورت خالی دارن) کدوم رو انتخاب کنم؟؟

در ضمن سرعت شبانه 128 پارس چنده؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

شما هم بهتره اینقدر نفوذ بد نزنی!!!!
    این حرفی در این رابطه زده نشدخ!

نفوذ بد چیه چقدر خـــــرافاتـــــی هستی . خود پشتیبانی شاتل گفته تا آخر تابستون سرویسهای 2 مگ رایگان دارند همین مشهد از همه زودتر 2 مگ آورد ولی شبانه رایگان نداشت. راستی شما آرت 1 کجا داری؟ این همه وضعت خوبه می خوای بری آرت 5 برو وایمکس
    1 مگ نامحدود بگیر ماهی 79000 تومان:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza Razor's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    یجا ...

پيش فرض

برو وایمکس 1 مگ نامحدود بگیر ماهی 79000 تومان
    این نامحدودهای وایمکس ایرانسل همش چرنده
    نوشتن نامحدوده ولی یجا دیده گفتن اگه بیشتر از حد متعارف دانلود داشته باشین جلوش گرفته میشه !

پروفشنال parisa6628's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان من ازدست این پینگ شبها دیگه کلافه شدم..(از بس غرغر کردم هم خودم خسته شدم هم شما ). به نظرتون اگه برم یک مگ؛ توی پینگ تغییر محسوس هست یا اینکه همین آش و همین کاسه است؟

بعدش من توی مای شاتلم که میرم اصلا صحبتی از یک مگ نیست ( برای ارتقا) !! یعنی واسه تهران هم میشه یک مگ گرفت؟(از نظر مدارک مشکلی ندارم )

به تهران هم یک مگ میدن؟ شماهایی که یک مگ رفتین پینگ چقدر تغییر کرد؟

10. این کاربر از parisa6628 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

این نامحدودهای وایمکس ایرانسل همش چرنده
    نوشتن نامحدوده ولی یجا دیده گفتن اگه بیشتر از حد متعارف دانلود داشته باشین جلوش گرفته میشه !
    آخ آخ اصلا حواسم به این نبود که این مزخرفات رو شــــــــــــاتــــــــــ ـــل با اسم Fair Use Policy باب کرد. به هر حال ارزش داره به جای اینکه 400000 بدی به شاتل 1 مگ با این شرایط بگیری 79000 بدی 1 مگ با همون شرایط بگیری.

دوستان من ازدست این پینگ شبها دیگه کلافه شدم..(از بس غرغر کردم هم خودم خسته شدم هم شما ). به نظرتون اگه برم یک مگ؛ توی پینگ تغییر محسوس هست یا اینکه همین آش و همین کاسه است؟

بعدش من توی مای شاتلم که میرم اصلا صحبتی از یک مگ نیست ( برای ارتقا) !! یعنی واسه تهران هم میشه یک مگ گرفت؟(از نظر مدارک مشکلی ندارم )

به تهران هم یک مگ میدن؟ شماهایی که یک مگ رفتین پینگ چقدر تغییر کرد؟
    افزایش سرعت رو پینگ تاثیری نداره.

پروفشنال parisa6628's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

افزایش سرعت رو پینگ تاثیری نداره.

مطمئنی ؟!! ولی من فکر می کنم پینگ به سرعت اپلود بستگی داره ها! الان برادر من از هلند سرعت اپش 6 مگ هست پینگش 37!

پس صددرصد تاثیر داره!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 87 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 87 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •