تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2152 از 4105 اولاول ... 1152165220522102214221482149215021512152215321542155215621622202225226523152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,511 به 21,520 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

امیرمحمد جان خیلی ممنون بابت جوابت
    مورد من در رفتگی مکرر شانه هست که تا به حال بالای 10 بار در رفته و عمل هم نکردم تا حالا برای بهبودش
    با یه ام آر آی همه چی معلوم میشه البته همونطور که گفتم سوابقم رو از بیمارستان ها گرفتم
    پس یعنی شما میگید با قضیه معافی پسرداییه خودم بابت این قضیه باز هم امکان معاف نشدن من هست؟ یعنی نفرستم؟
    من خودم یه پیشنهاد دارم البته نمیدونم درسته غلطه چه جوریه
    به نظرتون چطوره اون آخرا بفرستم (قبل 31 شهریور مثلا تیر یا مرداد) بعد تا اینا بررسی کنن و از این حرفا منم دوباره محصل شم بعد اگه معاف شدم که هیچ اگه نه که خوب نامه میبرم براشون
    اگه شما هم موافقید با پیشنهاد من به نظرتون حدودا کی بفرستم؟ یعنی مثلا بررسیشون چقدر طول میکشه؟ که نشه یه هو زود بگن نه پاشو بیا برو خدمت حالا
    سوال بعدیم اینه که حالا اگه ما دانشجو شدیم و اینا بررسیشون بیشتر طول کشید (یعنی مهر به بعد) بفهمن اشکال داره؟ چون نباید محصل باشی موقع اقدام برای معافیت

ممنون
    بیماریهای استخوان (اسکلت)
    بند17-دررفتگی مکرر و یا قدیمی و مادرزادی مفاصل بزرگ (مستند به 2 رادیوگرافی در حال دررفتگی در بیمارستانهای ن.م و یا مورد وثوق) عمل شده و نشده معاف دائم.

2. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان.
    دست من و شما نیست که معاف بشین یا نشین
    فقط شما موقع ارائه مدارک جهت اعزام به خدمت حتمن وقتی پیش دکتر میرید اعلام کنید که مشکلتون چی هست و اون در صورت نیاز درخواست میده که آزمایش بدین. البته واسه اینکه بهونه نیاره اگه عکسی آزمایشی داشته باشین که نشونش بدین خیلی بهتره چون روند کاری جلوتر می افته !
    بهر حال درستش اینه که حتمن اعلام کنید به دکتر.

من مشکل در رفتگی لگن داشتم. ینی پام رو تا یه حد بیشتر نمیتونم بیارم بالا. می آوردم باالا انقدر درد میگیره که می افتم زمین
    من نرفتم پی گیری کنم .دکتر هم میگه سالمی ؟ گفتم آره. بعدش این موضوع انقدر واسم گرون تموم شد که اشکم رو تو زمان رژه در آورد واقعن

4. 4 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه john nash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خوب دوستان خیلی ممنون از همگی
    پس با توجه به اینا و اون بند 17 که جالب بود من همون اواسط مرداد میفرستم دیگه به امید خدا ببینیم چی میشه
    فقط چیزی که مطمنم اینه که 100 % مشکل رو دارم یعنی پیش چند تا از بهترین دکترها تو این ضمینه رفتم و کلی سی تی اسکن و ام ار ی و ازین حرفا کردم و مجموعا همه میگفتن که شما دیگه کارت از کار گذشته و حتی با عمل هم خیلی درست نمیشی یعنی باید زودتر اقدام میکردم برای بهبودش
    به هر حال با همه این حرفا ترس من بیشتر از اینه که بخوان جلب بازی در بیارن و معافم نکن وگرنه به قول این دوستمون طبق دفترچه هم من صلاحیتشو دارم، 2 بار که هیچی 10 بارش هم دارم

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

سلام
    پدر من دو سال پیش با ماشین تصادف کرد و الان دو سالی هستش که پدرم نمی تونه کار کنه
    یعنی از لحاظ فیزیکی مشکلی نداره ولی چون دو هفته تو کما بود، از لحاظ مغزی و اعصابی بهم ریخته... خلاصه این که اصلا نمی تونه کار کنه...

از اونورم چون نمی تونه خرجی بده همسایه مون پیشنهاد داده بریم تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره).
    .
    حالا اگه بریم تحت پوشش کمیته امداد، من از سربازی معاف میشم؟؟؟
    در حال حاضر چون دانشجوام، فعلا تا 31 شهریور 94 معافیت تحصیلی دارم ولی بعدش چی؟
    .
    لطفا مطلعان کمک کنن.
    ممنون

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام
    پدر من دو سال پیش با ماشین تصادف کرد و الان دو سالی هستش که پدرم نمی تونه کار کنه
    یعنی از لحاظ فیزیکی مشکلی نداره ولی چون دو هفته تو کما بود، از لحاظ مغزی و اعصابی بهم ریخته... خلاصه این که اصلا نمی تونه کار کنه...

از اونورم چون نمی تونه خرجی بده همسایه مون پیشنهاد داده بریم تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره).
    .
    .
    لطفا مطلعان کمک کنن.
    ممنون
    امیدوارم پدرت سلامتیش رو بدست بیاره هرچه زودتر.
    اما اگه شما تک پسر خانواده هستین میتونه کفیل پدرت بشی. کافیه یه نامه از وضعیت فعلی پدرت تهیه کنی. البته باید ثابت کنی که پدرت فعلا در وضعیتی هست که نمیتونه کار بکنه و خانه نشین هست.
    مدارک رو جمع کن. از همین الان اقدام کن چون کار یک روز دو روز نیست.
    بعد مدارک رو با مدارک خودت ببر نظام وظیفه. تا بررسی کنن و نتیجه رو اعلام کنن طول میکشه.
    ولی احتمالش خیلی زیاد هست که معافیت کفالت بهت بدن!
    ولی حتماً پیگیری کن و دنبالش باش!

پ ن : دوست من ترم اخر دانشگاه معافیت کفالتش رو گرفت!!!
    Last edited by Milad4171; 18-04-2014 at 23:18.

8. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام

.
    .
    لطفا مطلعان کمک کنن.
    ممنون
    سلام
    امیدوارم حال پدرتون بهتر بشه
    همونطوری که دوستمون گفت، معافیت کفالت ربطی به معافیت تحصیلی نداره و می تونید همین الان اقدام کنید

(گرفتن معافیت پزشکی برای خود مشمول است که لازمه تا معافیت تحصیلی تموم شده باشه)

10. 2 کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

امیرمحمد جان خیلی ممنون بابت جوابت
    مورد من در رفتگی مکرر شانه هست که تا به حال بالای 10 بار در رفته و عمل هم نکردم تا حالا برای بهبودش
    با یه ام آر آی همه چی معلوم میشه البته همونطور که گفتم سوابقم رو از بیمارستان ها گرفتم
    پس یعنی شما میگید با قضیه معافی پسرداییه خودم بابت این قضیه باز هم امکان معاف نشدن من هست؟ یعنی نفرستم؟
    من خودم یه پیشنهاد دارم البته نمیدونم درسته غلطه چه جوریه
    به نظرتون چطوره اون آخرا بفرستم (قبل 31 شهریور مثلا تیر یا مرداد) بعد تا اینا بررسی کنن و از این حرفا منم دوباره محصل شم بعد اگه معاف شدم که هیچ اگه نه که خوب نامه میبرم براشون
    اگه شما هم موافقید با پیشنهاد من به نظرتون حدودا کی بفرستم؟ یعنی مثلا بررسیشون چقدر طول میکشه؟ که نشه یه هو زود بگن نه پاشو بیا برو خدمت حالا
    سوال بعدیم اینه که حالا اگه ما دانشجو شدیم و اینا بررسیشون بیشتر طول کشید (یعنی مهر به بعد) بفهمن اشکال داره؟ چون نباید محصل باشی موقع اقدام برای معافیت

ممنون
    یکی از دوستان 4 بار در رفتگی کتف داشت، عمل هم نکرده بود، پرونده پزشکی اش رو برد، ام آر آیريال سی تی اسکن و... معافیت دائم گرفت.

12. 2 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام.
    پدر من مبتلا به سرطان لوزالمعده شده و همزمان با اون سرطان کولون (روده ی بزرگ) هم تشخیص داده شده !
    مدتیه که به خاطر درد و ناتوانی ناشی از همین بیماری توانایی سر کار رفتن رو نداره!
    نتیجه ی شیمی درمانی و دارو های گرانقیمت خوب و مثبت بوده و امید به بهبودی فوق العاده زیاده و البته بعد از این دوره های شیمی درمانی احتمال جراحی لوزالمعده برای خارج کردن غده زیاده ! و بعد از اون باید به مساله ی سرطان روده پرداخته بشه و علاوه بر اون مشکل کلیوی نچندان جدی هم پیدا کرده ! البته حقوق بازنشستگی هم داره ولی به خاطر این مریضی سر کار آزادش نمیره. حدود 60 سال سن داره و من هم 24 سالمه و تک پسر هستم ! سوالم اینه که این شامل از کار افتادگی میشه ؟! من میتونم برای معافیت کفالت و از کار افتادگی اقدام کنم ؟!
    ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه john nash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

یکی از دوستان 4 بار در رفتگی کتف داشت، عمل هم نکرده بود، پرونده پزشکی اش رو برد، ام آر آیريال سی تی اسکن و... معافیت دائم گرفت.
    میشه بگین چه زمانی بود؟ یعنی تازگیا بود یا سال های پیش؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    من امروز آموزشیم تموم شد خدا رو شکر ک ب خوبی تموم شد. مالک اشتر بودم.الان افتادم راهنمایی و رانندگی تهران.فقط از دوستان کسی میدونه ک چ جوریاست؟خوبه یا نه؟اصلا پستاش چ جوریه؟و...
    راستی به ازای هر 100 کیلومتر چقد مرخصی میدن؟
    دوستان ما هم هستیم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •