بیماریهای استخوان (اسکلت)بند17-دررفتگی مکرر و یا قدیمی و مادرزادی مفاصل بزرگ (مستند به 2 رادیوگرافی در حال دررفتگی در بیمارستانهای ن.م و یا مورد وثوق) عمل شده و نشده معاف دائم.
بیماریهای استخوان (اسکلت)بند17-دررفتگی مکرر و یا قدیمی و مادرزادی مفاصل بزرگ (مستند به 2 رادیوگرافی در حال دررفتگی در بیمارستانهای ن.م و یا مورد وثوق) عمل شده و نشده معاف دائم.
دوستان.
دست من و شما نیست که معاف بشین یا نشین
فقط شما موقع ارائه مدارک جهت اعزام به خدمت حتمن وقتی پیش دکتر میرید اعلام کنید که مشکلتون چی هست و اون در صورت نیاز درخواست میده که آزمایش بدین. البته واسه اینکه بهونه نیاره اگه عکسی آزمایشی داشته باشین که نشونش بدین خیلی بهتره چون روند کاری جلوتر می افته !
بهر حال درستش اینه که حتمن اعلام کنید به دکتر.
من مشکل در رفتگی لگن داشتم. ینی پام رو تا یه حد بیشتر نمیتونم بیارم بالا. می آوردم باالا انقدر درد میگیره که می افتم زمین
من نرفتم پی گیری کنم .دکتر هم میگه سالمی ؟ گفتم آره. بعدش این موضوع انقدر واسم گرون تموم شد که اشکم رو تو زمان رژه در آورد واقعن
خوب دوستان خیلی ممنون از همگی
پس با توجه به اینا و اون بند 17 که جالب بود من همون اواسط مرداد میفرستم دیگه به امید خدا ببینیم چی میشه
فقط چیزی که مطمنم اینه که 100 % مشکل رو دارم یعنی پیش چند تا از بهترین دکترها تو این ضمینه رفتم و کلی سی تی اسکن و ام ار ی و ازین حرفا کردم و مجموعا همه میگفتن که شما دیگه کارت از کار گذشته و حتی با عمل هم خیلی درست نمیشی یعنی باید زودتر اقدام میکردم برای بهبودش
به هر حال با همه این حرفا ترس من بیشتر از اینه که بخوان جلب بازی در بیارن و معافم نکن وگرنه به قول این دوستمون طبق دفترچه هم من صلاحیتشو دارم، 2 بار که هیچی 10 بارش هم دارم
سلام
پدر من دو سال پیش با ماشین تصادف کرد و الان دو سالی هستش که پدرم نمی تونه کار کنه
یعنی از لحاظ فیزیکی مشکلی نداره ولی چون دو هفته تو کما بود، از لحاظ مغزی و اعصابی بهم ریخته... خلاصه این که اصلا نمی تونه کار کنه...
از اونورم چون نمی تونه خرجی بده همسایه مون پیشنهاد داده بریم تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره).
.
حالا اگه بریم تحت پوشش کمیته امداد، من از سربازی معاف میشم؟؟؟
در حال حاضر چون دانشجوام، فعلا تا 31 شهریور 94 معافیت تحصیلی دارم ولی بعدش چی؟
.
لطفا مطلعان کمک کنن.
ممنون
امیدوارم پدرت سلامتیش رو بدست بیاره هرچه زودتر.
اما اگه شما تک پسر خانواده هستین میتونه کفیل پدرت بشی. کافیه یه نامه از وضعیت فعلی پدرت تهیه کنی. البته باید ثابت کنی که پدرت فعلا در وضعیتی هست که نمیتونه کار بکنه و خانه نشین هست.
مدارک رو جمع کن. از همین الان اقدام کن چون کار یک روز دو روز نیست.
بعد مدارک رو با مدارک خودت ببر نظام وظیفه. تا بررسی کنن و نتیجه رو اعلام کنن طول میکشه.
ولی احتمالش خیلی زیاد هست که معافیت کفالت بهت بدن!
ولی حتماً پیگیری کن و دنبالش باش!
پ ن : دوست من ترم اخر دانشگاه معافیت کفالتش رو گرفت!!!
Last edited by Milad4171; 18-04-2014 at 23:18.
سلام
امیدوارم حال پدرتون بهتر بشه
همونطوری که دوستمون گفت، معافیت کفالت ربطی به معافیت تحصیلی نداره و می تونید همین الان اقدام کنید
(گرفتن معافیت پزشکی برای خود مشمول است که لازمه تا معافیت تحصیلی تموم شده باشه)
یکی از دوستان 4 بار در رفتگی کتف داشت، عمل هم نکرده بود، پرونده پزشکی اش رو برد، ام آر آیريال سی تی اسکن و... معافیت دائم گرفت.
سلام.
پدر من مبتلا به سرطان لوزالمعده شده و همزمان با اون سرطان کولون (روده ی بزرگ) هم تشخیص داده شده !
مدتیه که به خاطر درد و ناتوانی ناشی از همین بیماری توانایی سر کار رفتن رو نداره!
نتیجه ی شیمی درمانی و دارو های گرانقیمت خوب و مثبت بوده و امید به بهبودی فوق العاده زیاده و البته بعد از این دوره های شیمی درمانی احتمال جراحی لوزالمعده برای خارج کردن غده زیاده ! و بعد از اون باید به مساله ی سرطان روده پرداخته بشه و علاوه بر اون مشکل کلیوی نچندان جدی هم پیدا کرده ! البته حقوق بازنشستگی هم داره ولی به خاطر این مریضی سر کار آزادش نمیره. حدود 60 سال سن داره و من هم 24 سالمه و تک پسر هستم ! سوالم اینه که این شامل از کار افتادگی میشه ؟! من میتونم برای معافیت کفالت و از کار افتادگی اقدام کنم ؟!
ممنون.
میشه بگین چه زمانی بود؟ یعنی تازگیا بود یا سال های پیش؟
دوستان ما هم هستیم...![]()
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)