با پیگیری های اخیر متاسفانه معلوم شد هرچند خودشون منکر این امر شدن ولیه مالیات و عوارض مضاعف از اکانت های پس پرداخت گرفته میشه.![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
با پیگیری های اخیر متاسفانه معلوم شد هرچند خودشون منکر این امر شدن ولیه مالیات و عوارض مضاعف از اکانت های پس پرداخت گرفته میشه.![]()
سلام
پینگ مخابرات رسما ترکیده . معلوم نیس هر روز بدتر از دیروزه
خاک تمام سیارات و ستاره های جهان بر سر مسئولین عصر حجری کوته فکر،بیسواد،روان پریش مملکت . پینگ در حد لاکپشت ویلچر سوار،سرطانی،کور ....مرده
ممنون از پیگیری هاتون
اون از افزایش قیمت حجم اضافه که علیرغم اینکه بنده تو قراردادم نوشته شده که تا پایان قرارداد ،مخابرات حق افزایش قیمت رو نداره ولی بعد از دوهفته قیمت ها رو تغییر داد. اینم از این که از هزینه ای که یکبار مالیات و عوارضش اخذ شده، دوباره مالیات و عوارض اضافه اخد میشه
دوست عزیز امکان اینکه سرویس رو از پس پرداخت به پیش پرداخت تبدیل کنیم هست ؟(البته بدون اینکه هزینه مودم رو 00تومن رو قبض حساب کنن؟ چون خود مودم رو به محض دریافت به قیمت 48 فروختم.آنتن دهی بسیار افتضاح و ....) البته دلیلم برای تغییر به سیستم پیش پرداخت این هست که به علت داشتن سرویس ازHiweb ، حجم این سرویسم تموم نمیشه و آخر هرماه مقدار سوخت میشه!
نه متاسفانه در صورت برگشت اکانت جریمه ای معادل 8700 تومن برای هر ماه باقیمانده از یکسال قرارداد از مشتری دریافت میشه که توصیه میشه اینکارو نکنین چون خیلی ضرر میکنین
سرویس 512 نامحدود برنزی مکس نت قیمتش 50درصد افزایش پیدا کرده سرعتش چقدر فرق کرده؟
هیچی فقط قیمتش افزایش پیدا کرده. یعنی کلا اکانت های نامحدود برنزه امسال سه بار افزایش قیمت داشتن و یکبار هم کاهش سرعت این یعنی مسخره ترین و افتضاحترین اینترنت تو ایران.
اقای نماینده پس من شانس اوردم که مال من رو درست حساب کردم من 5 گیگ شارز اضافه + هزینه ماه قبل ا مایلات درست شد 44600 که من حساب کردم درست بود خدا رو شکر اقای نماینده من الان سیم کشی خونه رو عوض کردمم مستقیم به مودم وصل کردم با دو تا نویز گیر وضعیت خط از 6800 به 7900 افزایش پیدا کرده از راهنمایتون ممنونم دیگه نیاز به تعویض مودم نشد چون دارم سرعت کامل رو میگیرم
بیایید به علت این مالیات و عوارض مضاعف و همچنین حساب کردن ترافیک ارسالی در ترافیک مصرف شده برخلاف اکثر شرکتها، از مخابرات در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کنیم تا شاید تغییری حاصل شود.
سلام
اختلال در پینگ و پاکت لاست حتی موقع اتصال به سرور تهران هم وجود داره و مربوط به مخابرات تبریز هست و حتی با کاهش پینگ سرعت پایین میاد ولی بازهم پاکت لاست شدید هست . چندتا مفت خور جمع شدن نمیدونن چیکار دارن می کنن
- راستی تو سایت speedtest سرور تبریز وجود نداره ، حذف یا در حال تعمیره؟ ( و مخابرات به چاپار تو منطقه کردستان وصله ، شاید علت خرابی های اخیر مربوط به تغییر مسیر ارتباطی باشه)
Last edited by gttwo; 19-12-2014 at 00:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)