تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2152 از 2550 اولاول ... 11521652205221022142214821492150215121522153215421552156216222022252 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,511 به 21,520 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

اگه نباشه جاش خالی می مونه eyneto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

با پیگیری های اخیر متاسفانه معلوم شد هرچند خودشون منکر این امر شدن ولیه مالیات و عوارض مضاعف از اکانت های پس پرداخت گرفته میشه.

2. 2 کاربر از eyneto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه gttwo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    پینگ مخابرات رسما ترکیده . معلوم نیس هر روز بدتر از دیروزه

پروفشنال malek911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

خاک تمام سیارات و ستاره های جهان بر سر مسئولین عصر حجری کوته فکر،بیسواد،روان پریش مملکت . پینگ در حد لاکپشت ویلچر سوار،سرطانی،کور ....مرده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با پیگیری های اخیر متاسفانه معلوم شد هرچند خودشون منکر این امر شدن ولیه مالیات و عوارض مضاعف از اکانت های پس پرداخت گرفته میشه.
    ممنون از پیگیری هاتون
    اون از افزایش قیمت حجم اضافه که علیرغم اینکه بنده تو قراردادم نوشته شده که تا پایان قرارداد ،مخابرات حق افزایش قیمت رو نداره ولی بعد از دوهفته قیمت ها رو تغییر داد. اینم از این که از هزینه ای که یکبار مالیات و عوارضش اخذ شده، دوباره مالیات و عوارض اضافه اخد میشه

دوست عزیز امکان اینکه سرویس رو از پس پرداخت به پیش پرداخت تبدیل کنیم هست ؟(البته بدون اینکه هزینه مودم رو 00تومن رو قبض حساب کنن؟ چون خود مودم رو به محض دریافت به قیمت 48 فروختم.آنتن دهی بسیار افتضاح و ....) البته دلیلم برای تغییر به سیستم پیش پرداخت این هست که به علت داشتن سرویس ازHiweb ، حجم این سرویسم تموم نمیشه و آخر هرماه مقدار سوخت میشه!

6. این کاربر از mahdips3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

ممنون از پیگیری هاتون
    اون از افزایش قیمت حجم اضافه که علیرغم اینکه بنده تو قراردادم نوشته شده که تا پایان قرارداد ،مخابرات حق افزایش قیمت رو نداره ولی بعد از دوهفته قیمت ها رو تغییر داد. اینم از این که از هزینه ای که یکبار مالیات و عوارضش اخذ شده، دوباره مالیات و عوارض اضافه اخد میشه

دوست عزیز امکان اینکه سرویس رو از پس پرداخت به پیش پرداخت تبدیل کنیم هست ؟(البته بدون اینکه هزینه مودم رو 00تومن رو قبض حساب کنن؟ چون خود مودم رو به محض دریافت به قیمت 48 فروختم.آنتن دهی بسیار افتضاح و ....) البته دلیلم برای تغییر به سیستم پیش پرداخت این هست که به علت داشتن سرویس ازHiweb ، حجم این سرویسم تموم نمیشه و آخر هرماه مقدار سوخت میشه!
    نه متاسفانه در صورت برگشت اکانت جریمه ای معادل 8700 تومن برای هر ماه باقیمانده از یکسال قرارداد از مشتری دریافت میشه که توصیه میشه اینکارو نکنین چون خیلی ضرر میکنین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سرویس 512 نامحدود برنزی مکس نت قیمتش 50درصد افزایش پیدا کرده سرعتش چقدر فرق کرده؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

7

سرویس 512 نامحدود برنزی مکس نت قیمتش 50درصد افزایش پیدا کرده سرعتش چقدر فرق کرده؟
    هیچی فقط قیمتش افزایش پیدا کرده. یعنی کلا اکانت های نامحدود برنزه امسال سه بار افزایش قیمت داشتن و یکبار هم کاهش سرعت این یعنی مسخره ترین و افتضاحترین اینترنت تو ایران.

پروفشنال mahdi1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

اقای نماینده پس من شانس اوردم که مال من رو درست حساب کردم من 5 گیگ شارز اضافه + هزینه ماه قبل ا مایلات درست شد 44600 که من حساب کردم درست بود خدا رو شکر اقای نماینده من الان سیم کشی خونه رو عوض کردمم مستقیم به مودم وصل کردم با دو تا نویز گیر وضعیت خط از 6800 به 7900 افزایش پیدا کرده از راهنمایتون ممنونم دیگه نیاز به تعویض مودم نشد چون دارم سرعت کامل رو میگیرم

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

بیایید به علت این مالیات و عوارض مضاعف و همچنین حساب کردن ترافیک ارسالی در ترافیک مصرف شده برخلاف اکثر شرکتها، از مخابرات در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کنیم تا شاید تغییری حاصل شود.

داره خودمونی میشه gttwo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    اختلال در پینگ و پاکت لاست حتی موقع اتصال به سرور تهران هم وجود داره و مربوط به مخابرات تبریز هست و حتی با کاهش پینگ سرعت پایین میاد ولی بازهم پاکت لاست شدید هست . چندتا مفت خور جمع شدن نمیدونن چیکار دارن می کنن
    - راستی تو سایت speedtest سرور تبریز وجود نداره ، حذف یا در حال تعمیره؟ ( و مخابرات به چاپار تو منطقه کردستان وصله ، شاید علت خرابی های اخیر مربوط به تغییر مسیر ارتباطی باشه)
    Last edited by gttwo; 19-12-2014 at 00:07.

13. این کاربر از gttwo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •