دوستان به نظرتون این ترکیب خوبه یا نه؟ پخش ۱۱۵۲ سونی و باند ۶۹۵۰ سونی
دوستان به نظرتون این ترکیب خوبه یا نه؟ پخش ۱۱۵۲ سونی و باند ۶۹۵۰ سونی
6950 من روی ماشینم دارم صداش از هر نظر از 718 معمولی ویتنام و 718 ای ایکس اندونزی که روی ماشین پدرم هست یک سرو گردن بالاتره البته جدیدا xb690 سونی اومده که ظاهرا اینطور که میگن از نظر تفکیک صدا و بیس و پرتاب از 6950 هم بهتره
Last edited by farshad0123; 14-02-2017 at 00:44.
آمپHelix G Fiveمیخوام بگیرم برای باند 693.11 اینفینیتی نظرتون چیه
سلام خدمت دوستان
یه سوال داشتم من یه جفت 718ex دارم و میخوام یه جفت infinity kappa 11 اضافه کنم بهش
حالا سوال اینجاس میترسم 718 ها صدای کاپا رو خراب کنن ولی از طرفی هم بحث پرتاب صداس دوستان نظرتون چیه چقد با هم مچ هستن این دوتا باند؟
سلام به دوستان.دوستان من 1جفت میدرنج هرتز sv200.1 و 1جفت سوپرتیوتر st35 خرید کردم نظرتون در مورد کیفیت و پرتاب صداش چی هست ایا کسی صداشون رو شنیده؟و اینکه ساب ووفر hx300d چی هستش و اینکه ساب کیفیتی قدرتی میخوام در واقع سابی که با ولوم پایین تو ماشین سردرد بیاره و حال بهم زن باشه اصلا خوشم نمیاد با ولوم پایین از موزیک لذت برد و در باغیی و جایی هم خواستم ولوم رو خیلی زیاد کنم پرتاب صدای سوپر تیوتر و میدرنج طوری نباشه که بیس ساب رو از بین ببره ایا hx300d و hx 380 گزینه مناسبی هستیند و یاا مورد دیگه ای سراغ دارید معرفی کنید.با سپاس
حدود 200 تومن
برام باند زیاد مهم نیس و چون رو پراید صفرا پخش نمیزارن مجبورم بخرم
اگر تا 250 بتونی هزینه کنی پایونر مدل X1952UB
رو انتخاب کنی خوبه
البته پخش زیر 200 تومن هم هست اما این پخش خروجی امپلی فایر داره
که بعدا اگر یه وقت خواستی باند یا آمپلی فایر نصب کنید هزینه اضافی ندین
یه 1950 پایونیر هستش مال یکی از دوستان هستش چند ماه کارکرده
ارزش خرید داره؟
چند میارزه؟
1950 دارای 1 جفت خروجی آمپلی فایر هست
اما 1952 دارای 2 خروجی آمپلی فایر هست که کامل تره
و قیمتش هم مناسبه
نظر من رو مدل 1952 هست
سلام دوستان
من یه پراید خریدم روی ماشین یه جفت باند مارشال ME-6916 هست
ولی پخش ماشین فابریکی سی دی خور هست
وقتی صدا رو تماما میدی عقب روی باندهای مارشال و صدا رو زیاد میکنی هیچ تفاوتی با باندهای جلو ندارن.
من اهل سیستم بازی نیستم ، ولی دنبال یه پخش نه چندان گرون زیر 100 تومن هستم که کیفیت خوبی هم داشته باشه.
تو مارک های متفرقه کدوم مارک و مدل رو پیشنهاد میکنید که در مجموع از این دو با باند صدای خوبی دربیاد.
ممنون از اینکه راهنمایی میکنید.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)