تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2151 از 4105 اولاول ... 1151165120512101214121472148214921502151215221532154215521612201225126513151 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,501 به 21,510 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید من خیلی سریع میخوام برم سر اصل مطلب
    من 35روز پیش برای بیماری واریکوسل به بهداری مراجعه کردم و بهداری منو به دکتر و دکتر هم منو به بیمارستان معرفی کرد اما بهداری بدلیل آماده باش بودن نفرستاد و قرار
    ..
    ..
    لطفا جواب بدین
    please
    please
    دوست عزيز با رئيس «عقيدتي سياسي» يگانتون يا «حفاظت اطلاعات (116)» يگانتون تماس بگيريد و مشكلتون رو بگيد مطمئن باشيد كمكتون مي كنن .

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سری سوال داشتم خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید
    من الان توی اون یه سال بعد از فارغ التحصیلی که وقت داریم دفترچه بفرستیم هستم و دقیقا تا 31 شهریور وقت دارم
    چون وضعم یه جوری هست که احتمالا انشالا دوباره دانشجو میشم از اول مهر میخوام دفترچه رو آخرا بفرستم که تا واسه اعزامم دوباره دانشگاه نامه ش رو تا اون موقع بزنه و دوباره معافیت تحصیلی بگیرمو نرم سربازی
    الان با توجه به شرایطم برای معافیت پزشکی اقدام کردم (چون نباید در حین تحصیل باشی) و سوابق و اینارو از بیمارستان ها جمع کردم و به مرحله ای رسیدم که میگن برو حالا یه برگه ای از تو دفترچه هست پست کن یا یه همچین چیزی، که بررسی کنیم معاف میشی یا نه
    من که ازشون پرسیدم گفتن الان خیلی سخت شده معافیت پزشکی و شما هم احتمالا معاف از رزم میشی و گفتن الان اینو پست کنی اگه صلاحیت معاف شدن نداشته باشی میبرنت خدمت بنابرین من ترسیدم و در همین مرحله متوقف شدم
    با توجه به اینا و اینکه پسر دایی خودم دقیقا به همین دلیل مشکل خودم 3 یا 4 سال پیش بدون هیچ پارتی بازی با مراحل قانونی معاف پزشکی شد (یعنی میخوام بگم مورد من قبلا معاف میشدن) نظر شما چیه حالا؟؟ چه کار کنم؟؟ راهی هست به نظر شما؟ بفرستم دفترچه یا نفرستم؟؟
    دوستان لطفا کمک کنید وقتم زیاد نیست
    اگه سوالی داشتین یا موردی هست بگین تا بیشتر توضیح بدم
    خیلی خیلی ممنون
    همون طور که خودتون گفتید احتمال داره معاف نشید پس ریسکه.

هرچند احتمالا در صورت معاف نشدن هم میتونی با آوردن نامه از دانشگاه معافیت تحصیلی بگیری ولی بهتره مستقیم بری سر درس.

مورد شما هم که قبلا معاف میشده چی بوده؟

اگه جز معافیت های داءم باشه (چشم . پای پرانتزی و ... ) که الانم همونه.

و اگر شامل معاف از رزم بشه درآینده هم همون خواهد بود و تغییری نمیکنه.

سلام .
    اگه کسی چشماش ضعف باشه وبه همین خاطر کارت معافیت پزشکی داشته باشه میتونه گواهینامه رانندگی بگیره یا نه؟
    مشکلی نداره

3. 2 کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrang_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

یکی از دوستان من افتاده سپاه اردکان یزد

دوستان میدونن چی جور جایی؟ سخت میگیرن؟

تقسیماش بیشتر کجا هست؟
    سلام محمد جان
    بزرگوار یه سرچ کوچیک میزدی امین جان یه پست زده که توضیحات جامعی راجع به اونجا داده
    آها پیداش کردم، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو یه نگاه بنداز
    اگه پذیرش گرفته باشه میوفته همون جایی که پذیرش شده ، اگه هم پذیرشی نباشه احتمال خیلی زیاد میوفته شهر خودش مگه اینکه شهر خودش پادگان هوافضا سپاه نداشته باشه مثل استان مازندران!
    پادگانش از لحاظ امکانات چیزی کم نداره
    سختگیری هم بستگی به دوره داره، یه دوره در حد مرگ سخت میگیرن یه دوره هم میشه هتل! (مثلا به دوره ما و قبل ما خشم شب زدن در حد لالیگا! اما چند دوره بعد ما از خشم شب خبری نبود!)
    Last edited by Behrang_sh; 18-04-2014 at 18:36.

5. این کاربر از Behrang_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

شما در همه مراحل باید سلسله مراتب رو رعایت کنید.
    اگر جواب نگرفتید از بخش های قوی تر دیگه کمک بگیرید. مثلا عقیدتی سیاسی. عقیدتی سیاسی معمولاً زورش زیاده و روی این مسائل حساسه!
    اگه شما بی اجازه از یگانتون برید معمولا بستگی به فرمانده داره. احتمالا بازداشتتون میکنن. اضافه خدمت برای روزای که نیومدین! اگه بیش از 15 روز بشه فراری محصوب میشید و خودشون میان دنبالتون! و عواقب بدی داره این کار! هم جریمه هم زندان ( البته خریدنی هست) اضافه خدمت و ...

یعنی منو الان بازداشتگاه میبرن بخاطر این 4-5 روز ؟ چند روز باید تو بازداشتگاه باشم؟ الان فردا خودم معرفی کنم کجا برم تا کمتر جریمه بشم یا بازداشتگاه نرم ؟
    من چند روز دیگه کمیسیون پزشکی دارم میتونن مانع بشن که نیام کمیسیون ؟
    میتونن مانع از ادامه تحصیلم بشن ؟ من دانشجوی انصرافی مقطع لیسانس بودم؟
    دوستان خواهشن جواب بدین

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

یعنی منو الان بازداشتگاه میبرن بخاطر این 4-5 روز ؟ چند روز باید تو بازداشتگاه باشم؟ الان فردا خودم معرفی کنم کجا برم تا کمتر جریمه بشم یا بازداشتگاه نرم ؟
    من چند روز دیگه کمیسیون پزشکی دارم میتونن مانع بشن که نیام کمیسیون ؟
    میتونن مانع از ادامه تحصیلم بشن ؟ من دانشجوی انصرافی مقطع لیسانس بودم؟
    دوستان خواهشن جواب بدین
    خوب اول اینکه شما اشتباه کردید که اصن فرار کردید!
    من خودم لیسانس کامپیورت داشتم ولی واسه خاطر اینکه موقع فارغ التحصیلی کلا مدرک به مشکل خورد بخاطر اینکه سرباز بودم گفتن باید بری سربازی برگردی تا بهت مدرک بدیم
    من با مدرک دیپلم رفتم سربازی ولی اونجا بین بقیه خودم رو نشون دادم تا کارم راحت تر شد و خیلی خیلی بهتر از بقیه درجه دارا میرفتم و می اومدم!
    اول اینکه شما فردا برید پادگانتون. قبل از هرچیزی بیر پیش فرمانده عقیدتی سیاسی بهش بگین. اونا معمولا منصف هستن . یگان ایمنی ( اسم یادم رفته ) اونم بود. البته عقیدتی مهم تر هست!
    برید مسئله رو باهاش در میون بگذارید.
    بازداشتگاه جای خاصی نیست.
    من 3 4 بار رفتم بازداشتگاه. مثل خوابگاه میمونه یکم فرق داره فقط! واسه ما که اینطوری بود!
    شما پرفوسور انصرافی هم باشین تو برگه تون خورده دیپلم پس فرقی نمیکنه
    به نظرم شما خدمتت رو تموم کن. بعد برگرد و درست رو تموم کن. اصلا دنبال فرار کردن و اینا نباش.
    من امیدوارم مشکل شما حل بشه اما با فرار کردن هیچ مشکلی حل نمیشه !

8. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز omidshsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    شهر شیراز

پيش فرض

سلام.
    یه توصیه کنید به کسی که 2 روز دیگه داره میره سربازی و از نظر بدنی داغونه!!
    نه می تونه بارفیکس بزنه نه شنا بره نفسش هم کمه پاشم زیاد بالا نمیاد

آخر فروم باز omidshsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    شهر شیراز

پيش فرض

سلام.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

سلام.
    لازم نیست حتما دقیق و استاندارد اون چیزی که میگن رو انجام بدی.

ساده ترین راهش برا اینکه بهت گیر ندن اینه که هر مدلی تونستی حرکات رو انجام بدی و فقط اونی که خواستن رو تموم کنی. میگن اشتباهه درست برو ولی گیر زیاد نمیدن.

هر موقع هم نتونستی بری به طرف نگو نمیتونم و نمیشه و ... چون روت قفل میکنن . یعنی تابو میشی.

رژه هم بستگی داره که چطور باهاتون تا کنن و اگه نتونی درست بری هم برا رژه اصلی روز آخر آموزشی میفرستنت حمالی که خیلی بهتر از رژه رفتنه.

در کل به خودت فشار نیار حالا میخوای سالم باشی یا مشکل داشته باشی

12. 3 کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه john nash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

همون طور که خودتون گفتید احتمال داره معاف نشید پس ریسکه.

هرچند احتمالا در صورت معاف نشدن هم میتونی با آوردن نامه از دانشگاه معافیت تحصیلی بگیری ولی بهتره مستقیم بری سر درس.

مورد شما هم که قبلا معاف میشده چی بوده؟

اگه جز معافیت های داءم باشه (چشم . پای پرانتزی و ... ) که الانم همونه.

و اگر شامل معاف از رزم بشه درآینده هم همون خواهد بود و تغییری نمیکنه.

امیرمحمد جان خیلی ممنون بابت جوابت
    مورد من در رفتگی مکرر شانه هست که تا به حال بالای 10 بار در رفته و عمل هم نکردم تا حالا برای بهبودش
    با یه ام آر آی همه چی معلوم میشه البته همونطور که گفتم سوابقم رو از بیمارستان ها گرفتم
    پس یعنی شما میگید با قضیه معافی پسرداییه خودم بابت این قضیه باز هم امکان معاف نشدن من هست؟ یعنی نفرستم؟
    من خودم یه پیشنهاد دارم البته نمیدونم درسته غلطه چه جوریه
    به نظرتون چطوره اون آخرا بفرستم (قبل 31 شهریور مثلا تیر یا مرداد) بعد تا اینا بررسی کنن و از این حرفا منم دوباره محصل شم بعد اگه معاف شدم که هیچ اگه نه که خوب نامه میبرم براشون
    اگه شما هم موافقید با پیشنهاد من به نظرتون حدودا کی بفرستم؟ یعنی مثلا بررسیشون چقدر طول میکشه؟ که نشه یه هو زود بگن نه پاشو بیا برو خدمت حالا
    سوال بعدیم اینه که حالا اگه ما دانشجو شدیم و اینا بررسیشون بیشتر طول کشید (یعنی مهر به بعد) بفهمن اشکال داره؟ چون نباید محصل باشی موقع اقدام برای معافیت

ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

امیرمحمد جان خیلی ممنون بابت جوابت
    مورد من در رفتگی مکرر شانه هست که تا به حال بالای 10 بار در رفته و عمل هم نکردم تا حالا برای بهبودش
    با یه ام آر آی همه چی معلوم میشه البته همونطور که گفتم سوابقم رو از بیمارستان ها گرفتم
    پس یعنی شما میگید با قضیه معافی پسرداییه خودم بابت این قضیه باز هم امکان معاف نشدن من هست؟ یعنی نفرستم؟
    من خودم یه پیشنهاد دارم البته نمیدونم درسته غلطه چه جوریه
    به نظرتون چطوره اون آخرا بفرستم (قبل 31 شهریور مثلا تیر یا مرداد) بعد تا اینا بررسی کنن و از این حرفا منم دوباره محصل شم بعد اگه معاف شدم که هیچ اگه نه که خوب نامه میبرم براشون
    اگه شما هم موافقید با پیشنهاد من به نظرتون حدودا کی بفرستم؟ یعنی مثلا بررسیشون چقدر طول میکشه؟ که نشه یه هو زود بگن نه پاشو بیا برو خدمت حالا
    سوال بعدیم اینه که حالا اگه ما دانشجو شدیم و اینا بررسیشون بیشتر طول کشید (یعنی مهر به بعد) بفهمن اشکال داره؟ چون نباید محصل باشی موقع اقدام برای معافیت

ممنون

این مورد شما یه جورایی تجربی هست و یکی باید امتحانش کرده باشه .

مطمءن نیستم که مشکل شما معاف داءم هست یا نه( دوستان راهنمایی کنید ) . ولی با این تفاصیل فکر میکنم در این فرصت چند ماهه ای که شما دارین بهتره پیش چنا از این دکترای آگاه بری و بپرسی که معاف میشی یا نه.

اگر هم بخوای اقدام کنی با فرض اینکه مهر ماه مهلت ثبت نام دانشگاه هست فکر میکنم حداقل اواخر تیر و حداکثر اواسط مرداد زمان مناسبی برای پیگیری وضعیت خدمتت هست.

15. این کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •