دوست عزيز با رئيس «عقيدتي سياسي» يگانتون يا «حفاظت اطلاعات (116)» يگانتون تماس بگيريد و مشكلتون رو بگيد مطمئن باشيد كمكتون مي كنن .
دوست عزيز با رئيس «عقيدتي سياسي» يگانتون يا «حفاظت اطلاعات (116)» يگانتون تماس بگيريد و مشكلتون رو بگيد مطمئن باشيد كمكتون مي كنن .
همون طور که خودتون گفتید احتمال داره معاف نشید پس ریسکه.
هرچند احتمالا در صورت معاف نشدن هم میتونی با آوردن نامه از دانشگاه معافیت تحصیلی بگیری ولی بهتره مستقیم بری سر درس.
مورد شما هم که قبلا معاف میشده چی بوده؟
اگه جز معافیت های داءم باشه (چشم . پای پرانتزی و ... ) که الانم همونه.
و اگر شامل معاف از رزم بشه درآینده هم همون خواهد بود و تغییری نمیکنه.
مشکلی نداره
سلام محمد جان
بزرگوار یه سرچ کوچیک میزدی امین جان یه پست زده که توضیحات جامعی راجع به اونجا داده
آها پیداش کردم، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو یه نگاه بنداز
اگه پذیرش گرفته باشه میوفته همون جایی که پذیرش شده ، اگه هم پذیرشی نباشه احتمال خیلی زیاد میوفته شهر خودش مگه اینکه شهر خودش پادگان هوافضا سپاه نداشته باشه مثل استان مازندران!
پادگانش از لحاظ امکانات چیزی کم نداره
سختگیری هم بستگی به دوره داره، یه دوره در حد مرگ سخت میگیرن یه دوره هم میشه هتل! (مثلا به دوره ما و قبل ما خشم شب زدن در حد لالیگا! اما چند دوره بعد ما از خشم شب خبری نبود!)
Last edited by Behrang_sh; 18-04-2014 at 18:36.
یعنی منو الان بازداشتگاه میبرن بخاطر این 4-5 روز ؟ چند روز باید تو بازداشتگاه باشم؟ الان فردا خودم معرفی کنم کجا برم تا کمتر جریمه بشم یا بازداشتگاه نرم ؟
من چند روز دیگه کمیسیون پزشکی دارم میتونن مانع بشن که نیام کمیسیون ؟
میتونن مانع از ادامه تحصیلم بشن ؟ من دانشجوی انصرافی مقطع لیسانس بودم؟
دوستان خواهشن جواب بدین
![]()
خوب اول اینکه شما اشتباه کردید که اصن فرار کردید!
من خودم لیسانس کامپیورت داشتم ولی واسه خاطر اینکه موقع فارغ التحصیلی کلا مدرک به مشکل خورد بخاطر اینکه سرباز بودم گفتن باید بری سربازی برگردی تا بهت مدرک بدیم
من با مدرک دیپلم رفتم سربازی ولی اونجا بین بقیه خودم رو نشون دادم تا کارم راحت تر شد و خیلی خیلی بهتر از بقیه درجه دارا میرفتم و می اومدم!
اول اینکه شما فردا برید پادگانتون. قبل از هرچیزی بیر پیش فرمانده عقیدتی سیاسی بهش بگین. اونا معمولا منصف هستن . یگان ایمنی ( اسم یادم رفته ) اونم بود. البته عقیدتی مهم تر هست!
برید مسئله رو باهاش در میون بگذارید.
بازداشتگاه جای خاصی نیست.
من 3 4 بار رفتم بازداشتگاه. مثل خوابگاه میمونه یکم فرق داره فقط! واسه ما که اینطوری بود!
شما پرفوسور انصرافی هم باشین تو برگه تون خورده دیپلم پس فرقی نمیکنه
به نظرم شما خدمتت رو تموم کن. بعد برگرد و درست رو تموم کن. اصلا دنبال فرار کردن و اینا نباش.
من امیدوارم مشکل شما حل بشه اما با فرار کردن هیچ مشکلی حل نمیشه !
سلام.
یه توصیه کنید به کسی که 2 روز دیگه داره میره سربازی و از نظر بدنی داغونه!!
نه می تونه بارفیکس بزنه نه شنا بره نفسش هم کمه پاشم زیاد بالا نمیاد![]()
سلام.
یه توصیه کنید به کسی که 2 روز دیگه داره میره سربازی و از نظر بدنی داغونه!!
نه می تونه بارفیکس بزنه نه شنا بره نفسش هم کمه پاشم زیاد بالا نمیاد![]()
لازم نیست حتما دقیق و استاندارد اون چیزی که میگن رو انجام بدی.
ساده ترین راهش برا اینکه بهت گیر ندن اینه که هر مدلی تونستی حرکات رو انجام بدی و فقط اونی که خواستن رو تموم کنی. میگن اشتباهه درست برو ولی گیر زیاد نمیدن.
هر موقع هم نتونستی بری به طرف نگو نمیتونم و نمیشه و ... چون روت قفل میکنن . یعنی تابو میشی.
رژه هم بستگی داره که چطور باهاتون تا کنن و اگه نتونی درست بری هم برا رژه اصلی روز آخر آموزشی میفرستنت حمالی که خیلی بهتر از رژه رفتنه.
در کل به خودت فشار نیار حالا میخوای سالم باشی یا مشکل داشته باشی
امیرمحمد جان خیلی ممنون بابت جوابت
مورد من در رفتگی مکرر شانه هست که تا به حال بالای 10 بار در رفته و عمل هم نکردم تا حالا برای بهبودش
با یه ام آر آی همه چی معلوم میشه البته همونطور که گفتم سوابقم رو از بیمارستان ها گرفتم
پس یعنی شما میگید با قضیه معافی پسرداییه خودم بابت این قضیه باز هم امکان معاف نشدن من هست؟یعنی نفرستم؟
من خودم یه پیشنهاد دارم البته نمیدونم درسته غلطه چه جوریه
به نظرتون چطوره اون آخرا بفرستم (قبل 31 شهریور مثلا تیر یا مرداد) بعد تا اینا بررسی کنن و از این حرفا منم دوباره محصل شم بعد اگه معاف شدم که هیچ اگه نه که خوب نامه میبرم براشون
اگه شما هم موافقید با پیشنهاد من به نظرتون حدودا کی بفرستم؟ یعنی مثلا بررسیشون چقدر طول میکشه؟ که نشه یه هو زود بگن نه پاشو بیا برو خدمت حالا
سوال بعدیم اینه که حالا اگه ما دانشجو شدیم و اینا بررسیشون بیشتر طول کشید (یعنی مهر به بعد) بفهمن اشکال داره؟ چون نباید محصل باشی موقع اقدام برای معافیت
ممنون
این مورد شما یه جورایی تجربی هست و یکی باید امتحانش کرده باشه .
مطمءن نیستم که مشکل شما معاف داءم هست یا نه( دوستان راهنمایی کنید ) . ولی با این تفاصیل فکر میکنم در این فرصت چند ماهه ای که شما دارین بهتره پیش چنا از این دکترای آگاه بری و بپرسی که معاف میشی یا نه.
اگر هم بخوای اقدام کنی با فرض اینکه مهر ماه مهلت ثبت نام دانشگاه هست فکر میکنم حداقل اواخر تیر و حداکثر اواسط مرداد زمان مناسبی برای پیگیری وضعیت خدمتت هست.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)