دوستان امروز نتتون مشکل نداشت ؟ پینگ بالا با تایم اوت ؟!
دوستان امروز نتتون مشکل نداشت ؟ پینگ بالا با تایم اوت ؟!
سلام
ساعت 23:15
اینترنت دوستان هم قطعی و وصلی داره؟
خیلی زود به زود (هر چند دقیقه یکبار)
سلام
اصلا" رو چه استدلالی باید اینطوری باشه؟!!!![]()
نه آقا
نه
عجبا
فقط اینترنتی می تونید بدون ارائه مدرکی ، سرویس پرسرعتر خریداری کنید، همین
آقا مثل اینکه نگرفتید موضوع منو من طرح 512 دارم و
اینم مدرکش که نوشته اینترنتی شارژ کنید و سرعتت بره بالاتر
اینم مدرکش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا منظور اینه که می تونین به صورت آنلاین با سرعت بیشتر هم اینترنت بگیرین
نه اینکه 512 رو یک مگ میدن به همون قیمت
من امروز دیگه سرویس پارس انلاین میگذا رم کنار و از شاتل میگرم با اینکه هنوز 20 روز دیگه ته قرار دادم مانده فسخ میکنم حجمی را که میبره میزاره صبح ها روی 4 مگ شبانگاهیش را میکنه 128 اونهم سرویس 256 و نامحدود 128 هم 24 گیگ سرعت 1 مگ بهت میده بعدش هم اینترنتت دیگه تعطیله همش قطع یا پینگ نداره یا سرعتت 10 کیلو بایته ولش کن به هزینه برق خونه نمی صرفه
دوستان شما شبا با v p n مشکلی ندارید ؟ واسه من قبل از ساعت 2 و بعد از 7 خوبه ولی بین 2 تا 7 اصلا به کل غیر قابل استفاده میشه !!!
مشکل کلیه یا فقط واسه من اینجوریه ؟؟ چون من 2 تا v p n مختلف رو چک کردم و هر 2 مشکل داشت
سا کس هم همینطوره یا خیر ؟
منم بارها به این مشکل برخوردم. البته سرویس مال خودم نیست و بعضی اوقات که نت ندارم قرضی ازش استفاده میکنم .2 3 شبه دستمه و قبل از ساعت رایگان هم سرعت تک لینک و هم v.p.n خیلی خوبه ولی تا میاد تو ساعت شبانه ر.ی.د.ه میشه توش و نمیشه وبگردی کرد ومنم بیخیال شبانش میشم.
البته همیشگی نیست مثلا پریشب سرعت با مرورگر و v.p.n خوب بود ولی دیشب خراب. تنظیمش کاملا دست خودشونه و اکانت v.p.n تون مشکلی نداره ساکس هم همینجوریه. البته این فقط مختص پارس نیست و من از جاهای دیگه هم سرویس داشتم و همین بساط اونجا هم بود.
علت پائین بودن سرعت اینه که شبها دانلود رایگان میشه و ملت میزارن برای دانلود واسه همین پهنای باند کمتر میشه پینگم میره بالا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)