الان سرعت ها چطوریه دوستان؟
من 3 4 ماه پیش که داشتم 220 تا سرعت میداد بهم شبانه رو
الان این محدودیت حجمی که میگین اجرا شده یا نه؟
الان سرعت ها چطوریه دوستان؟
من 3 4 ماه پیش که داشتم 220 تا سرعت میداد بهم شبانه رو
الان این محدودیت حجمی که میگین اجرا شده یا نه؟
اسکرین شات الان توی دسترسم نیست مودم رو اورد براش تمدید کردم و رفت توی روستا هستن،دانشگامون هم داره اونم 380 میده؛اگه تونستم یه عکسی میگیرم
ظاهرن این طوفان تهران باعث قطعی مبین نت شده! کلن به فنا رفته
دادا سرعتارو تقریبا دوبرابر کرده محدودیتم بزنم به تخته فعلا اجرا نشده
دمت گرم داداش اگه 350تا هم متوسط بده تو شب نزدیکه4 گیگی دان میشه کرد خیلی عالیه![]()
اینم باید حواست باشه که زودتر حجمش تموم میشه باید چیکه چیکه مصرفش کرد
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
اصلا قصد این ها هم همینه. که کاربر حواسش پرت بشه و سریع حجم تموم بشه و بعد مجبور بشه گیگی 12 تومن پول بده.
من جونم در بره نمیزارم یه مگم بیهوده مصرف بشهفقط ساعات رایگان دان میکنم
برای به نام زدن که مودم نیازی نداره که به نام بزنید و یادمه قدیمها خود پشتیبانی میگفت که کافیه مکآدرس مودم مورد تائید اونها رو بدید تا براتون فعال کنن. اگه پشتیبانی برای انجامش اذیت کرد که شنیدم بعضی از نمایندگیها صرف خرید اشتراک از طریقشون، اینکار رو برای مشتری انجام میدن (شاید یه دستمزد هم بگیرن). اما برای به نام زدن مودم فعال همراه با طرح که نشنیدم قبول کنن و اینجا زیاد دیدم کسانی که گفتن مودم همراه با طرح رو بدون بنام زدن فروختن. منتهی حواستون باشه که مشکلات مصرف مشتری به پای شما نوشته میشه.
اگه مدت زیادی هم از تموم شدن طرح بگذره که باید از اول طرح بگیرید و تشکیل پرونده بدین. ولی خاموش بودن مودم فعال که طرحش تموم نشده مشکلی نیست و باعث سوختن طرح نمیشه. فقط باعث میشه که مبیننت شدید خوشبحالش بشه و ازتون تشکر هم نکنه چون مشتریای هستین که پول دادین، ولی از سیستم استفاده نمیکنید.
بعضی از اصناف مثل طلافروشها رو دیدین که همیشه با هم هماهنگ هستن و هرگز طلافروشی آتیش به مالش نمیزنه و زیرقیمت جنس نمیده؟ شرکتهای اینترنتی هم اینجوری هستن و چون همگی مشابه هم هستن و در بخشهای جزئی با هم تفاوت دارن، تقریباً محاله که یه شرکت پیدا کنید که فوقالعاده خوب و مناسب باشه. حتی اگه باشه هم اینقدر مشتری سرش میریزه که بخاطر ترافیک و یا رد مشتری جدید وضعیتش خراب میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)