تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2151 از 4751 اولاول ... 1151165120512101214121472148214921502151215221532154215521612201225126513151 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,501 به 21,510 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست عزیز من مدت زیادی هستش که پست های شما رو میخونم
    یه سوالی برام پیش اومده
    اگه شاتل اینقدر مزخرفه چرا عوض نمیکنید برید یه ISP دیگه ؟
    اگه مزخرف نیس و ارزش مشترک موندن داره پس اینهمه ناله کردن چیه ؟

من فن آوا هستم میخوام بیام شاتل . یکی که نه دشمنی خاصی با این شرکت داره و امثال این موضوع بگه سرویس دهی این شرکت چطوریه ؟ فقط قصدتون پروندن مشترک نباشه که سرویس خودتون بهبود پیدا کنه !
    ببین دوست من، اگه دانلود رایگان میخوای شاتل رو بیخیال شو.
    ولی اگه دانلود شبانه برات مهم نیست، شاتل خیلی هم خوبه. سرعت تو ساعات غیر رایگان عالیه و دانلود هم خیلی خوبه. ولی شبها سرعت افتضاح پایین میاد و سرعت دانلود رایگان کمی بالاتر از دایل آپه.
    من خودم تو روز خیلی از شاتل راضیم ولی شبها سرعت خیلی پایینه. چند روزی سرعت دانلود شبانه خوب شد، ولی دوباره به هم ریخت.

در ضمن دوست من واقعا فکر میکنی با پروندن 2 تا مشتری از شاتل تو اینجا سرعت واسه بقیه خوب میشه؟

2. 2 کاربر از mojtaba-civil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ببین دوست من، اگه دانلود رایگان میخوای شاتل رو بیخیال شو.
    ولی اگه دانلود شبانه برات مهم نیست، شاتل خیلی هم خوبه. سرعت تو ساعات غیر رایگان عالیه و دانلود هم خیلی خوبه. ولی شبها سرعت افتضاح پایین میاد و سرعت دانلود رایگان کمی بالاتر از دایل آپه.
    من خودم تو روز خیلی از شاتل راضیم ولی شبها سرعت خیلی پایینه. چند روزی سرعت دانلود شبانه خوب شد، ولی دوباره به هم ریخت.

در ضمن دوست من واقعا فکر میکنی با پروندن 2 تا مشتری از شاتل تو اینجا سرعت واسه بقیه خوب میشه؟
    ایشون این رو راست میگه اگر هم میبینی من یکسره از شاتل بد میگم واسه اینه که تو روز اصلا ازش استفاده نمیکرم و برای من فرقی نمیکرد تو روز 128 باشه ولی شبش خیلی مهم بود از لحاظ وبگردی این اینترنت همون کاری رو میکنه که شاتل برای من تو روز می کرد منتها 8900 ارزونتره:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال parisa6628's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این مال کجاست؟ چه جوریه پینگش خیلی خوبه نسبت به اپلود و دانلود؟ من فقط و فقط پینگ میخوام آقا پینگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ گگگگگگگگگگگگگگگگگ... اصلا Adsl گرفتم واسه وبگردی!

آخر فروم باز sltavakoli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Somewhere Near Love

پيش فرض

اقا ما که رفتیم فردا eco 1mb بگیریم.تصمیمو گرفتم دیگه !

یا سر میره یا کلاه !

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام از دست این دایل آپ آزاد بشم و adsl بگیرم.(یک سال هست صبر کردم تا pcm خطم جمع بشه "چهار شنبه" خطم از pcm خارج میشه و میتونم adsl بگیرم) میخواستم از دوستایی که شاتل دارن (ترجیحاً مرکز نبوت) بپرسم سرویس اکو 128 با اکو 512 سرعت دانلود توی روزانه وشبانه چقدر فرق داره؟ و اینکه شاتل مثل صبانت دو برابر حجم کم میکنه؟به نظر شما صبانت بگیرم یا شاتل؟سرعت صبا میگن خوبه ولی دوبرابر حجم کم میکنه یعنی اگه یه فای 10 مگی دانلود کنی از حسابت 20 مگ کم میشه!

ممنون

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من چندین سال هست از شاتل دارم سرویس می گیرم. شک نکنید کار شاتل مشکل داره. بحث تنها سر سرعت که نیست دقیقا و بدون شک بدونید و آگاه باشید که شاتل بالاترین پینگ رو در برابر دیگر شرکت ها داره. این جریان آزمایش شده و با شرکت های دیگه سنجیده شده

در این زمینه هم شاتل هیچ پاسخی به شما نمی ده

---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:15 PM ----------

دوست عزیز من مدت زیادی هستش که پست های شما رو میخونم
    یه سوالی برام پیش اومده
    اگه شاتل اینقدر مزخرفه چرا عوض نمیکنید برید یه ISP دیگه ؟
    اگه مزخرف نیس و ارزش مشترک موندن داره پس اینهمه ناله کردن چیه ؟

من فن آوا هستم میخوام بیام شاتل . یکی که نه دشمنی خاصی با این شرکت داره و امثال این موضوع بگه سرویس دهی این شرکت چطوریه ؟ فقط قصدتون پروندن مشترک نباشه که سرویس خودتون بهبود پیدا کنه !
    عزیز من چرا فرافکنی می کنی

آقایون پینگ شاتل در روز و نه در شب! دقیقا دو برابر صبا گستر و نزدیک به یک و نیم برابر پارس آنلاین هست

همه چیز برابر بوده و سرور و زمان هم یکسان بوده

در این یکی دیگه شک نکنیدو. نه چیزی پارس به من به می رسه و نه از شاتل

همچنین مگر مردم بازیچه ی دست شرکت ها هستن که دائم شرکت عوض کنند و هزینه ی نصب و رانژه بدن که شما می گی عوض کنید؟!!!!

9. این کاربر از pashangparsi6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

این مال کجاست؟ چه جوریه پینگش خیلی خوبه نسبت به اپلود و دانلود؟ من فقط و فقط پینگ میخوام آقا پینگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ گگگگگگگگگگگگگگگگگ... اصلا Adsl گرفتم واسه وبگردی!

مال مخابراته.

11. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بنده در پستی که زدم فکر کنم توضیح لازم و کافی تا آنجا که خودم فکر کنم در مورد سرعت پایین دانلود رایگان شبانه داده باشم.اکثر پستهای بعدی بی مورد است.
    یه مطلب هم درمورد دوستان عزیزی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که هی ip شاتل رو ping میکنند و دلشون به سرعت اون خوش است.اگر شما نمیدانید پینگ چیه و dns چیه که بحثی نیست وگرنه ping کردن dns یک isp همیشه بیشترین سرعت رو میده بفرمایید یه ip مثل sun رو پینگ بفرمایید ، دچار یاس فلسفی میشید.تازه عددی که برای dns خود isp میده باید بسیار پایین تر از این حرفها باشه.
    من از isp های معروف دیگه هم سرویس گرفتم.پستهای مربوطه در قسمت خودش موجوده مربوط به 2 سال پیش و ...
    باید بگم این وضعیت تمام isp هاست.ممکنه بصورت دوره ای یکی بهتر از دیگری عمل کنه ولی کلا همگی افتضاح هستند.چون همونطور که میدونید تنها سود بیشتر مطرحه.
    کاربران هم هیچ کاری نمیتوانند بکنند.
    یا اکثرا بچه حاجی game بازند
    یا اصلا نمیدونن جریان چیه
    اگر خارج از این هم باشه نه امکان شکایتی هست نه چیزی
    مسول اکثر این کمبودها خود مخابراته ، شما میخوای از مخابرات بری به خود مخابرات شکایت کنی؟
    این منطقیه؟
    مساله سرویس نگرفتن رو هم من قبلا مطرح میکردم حالا میبینم با این کاربران اصلا امکان نداره.
    مگه کیفیت موبایل بد نیست.شما که این مطلب رو داری میخونی شب عید چند تا sms زدی و چقدر پول تو جیب مخابرات ریخدی؟
    تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل

13. این کاربر از smartee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Hi5

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام از دست این دایل آپ آزاد بشم و adsl بگیرم.(یک سال هست صبر کردم تا pcm خطم جمع بشه "چهار شنبه" خطم از pcm خارج میشه و میتونم adsl بگیرم) میخواستم از دوستایی که شاتل دارن (ترجیحاً مرکز نبوت) بپرسم سرویس اکو 128 با اکو 512 سرعت دانلود توی روزانه وشبانه چقدر فرق داره؟ و اینکه شاتل مثل صبانت دو برابر حجم کم میکنه؟به نظر شما صبانت بگیرم یا شاتل؟سرعت صبا میگن خوبه ولی دوبرابر حجم کم میکنه یعنی اگه یه فای 10 مگی دانلود کنی از حسابت 20 مگ کم میشه!

ممنون

کسی جواب من رو نمیده؟؟؟؟!!

داره خودمونی میشه haapoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=537ms TTL=234
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=543ms TTL=234
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=534ms TTL=234
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=540ms TTL=234

Ping statistics for 4.2.2.4:
    Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
    Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 534ms, Maximum = 543ms, Average = 538ms

این پینگ سان
    از اول همین حدود بوده
    تو ایران سان رو پینگ کنی خیلی خوب بده 400 کمتر نمیشه
    همین شرکتا هم اینترنت میدن شما می تونید برید از یه جای بکیرید که پینگ بهتر بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 78 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 78 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •