تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2150 از 2550 اولاول ... 11501650205021002140214621472148214921502151215221532154216022002250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,491 به 21,500 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

پروفشنال mahdi1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

آقای نماینده ، دوستان

مگر ما موقع خریداری سرویس ، مالیات و عوارض و مالیات بر ارزش افزوده آن را پرداخت نکرده ایم؟!؟!!!(البته که پرداخت کرده ایم.)

مثلا موقع خریداری سرویس یک ساله، قیمت روی برگه 18900 بود که نوشته شده بود شامل عوارض و مالیات و... هم هست.!!

موقع خرید حجم هر گیگ 3570 هست که با محاسبه مالیات 8% می شود 3880!!!

پس چرا دوباره مخابرات روی قبض به ازای مجموع هزینه های خدمات ، 4-5 هزار تومان هم به عنوان عوارض و مالیات دریافت می کند؟!!!

یعنی از هزینه که خودش شامل مالیات می باشد ، دوباره عوارض و مالیات می گیرد؟؟!!

زنگ زدم 2020 گفتن که به ما مربوط نمی شود از نمایندگی بپرسید. نمایندگی هم عنوان می کند که بنده فقط مسئول ثبت نام هستم و لاغیر!!!
    دوست عزیز من حساب کردم سرویس من دوماهش میشد 31 هزار تومن ولی رو قبض 27 هزار تومن هزینه 2020 زده بود وقتی حساب کردم با عوارض 31 هزار تومن سرویس میشه فقط هزینه سرویس و عوارض که در نقدی با هم هست اینجا جدا کردن اقای نماینده اگه میشه توضیح بدین درست میگم یا نه

اگه نباشه جاش خالی می مونه eyneto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

دوستان مخابرات مک فعاله؟یعنی مودمو عوض کنیم باید زنگ بزنیم ؟
    بله فعاله دوست عزیز

3. این کاربر از eyneto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

چرا واسه 127.218.127.127 اینجوری پینگ میده ؟!
    خب این پینگش عالیه دیگه زیر 1ms هست واسه منم همینطوره

5. این کاربر از eyneto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام

نمیدونم چی شده حجمم رو 680 کیلوبابت مونده یه سرویس خریدم اعمال شده ولی حجمش رو نزده الان وقتی دان میکنم حجم کم نمیکنه انگار نه انگار به نظر شما دان بکنم؟؟؟؟؟
    سلام مال من همینطوری شده از ساعت 7 صبح تا ساعت 10 صبح تا حالا 10 گیگ دانلود کردم دانلود کن مشکلی نداره اگر حجم تموم بشه حجم میگیریم انشالله صلواتی امام حسین ع بخاطر روز اربعین ((برای پیروی اسلام صلوات))
    نه دوستان عزیز پنل مخابرات دیر به دیر حجم مصرفی رو به روز میکنه فقط همین. یعنی حجم مصرفی تون اعمال میشه ولی دیر نشون داده میشه

7. این کاربر از eyneto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

اقایون وخانومها نکنه مخابرات ول خرجی کرده مثل همارا جمعه ها تا ساعت 10 رایگان کرده .اقای نماینده شمادرجریانی؟؟؟؟؟؟؟
    فقط پنل دیر آپدیت میشه به خاطر همینه. هیچ دست و دلبازی در کار نیست. مواظب باشین

9. این کاربر از eyneto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

آقای نماینده ، دوستان

مگر ما موقع خریداری سرویس ، مالیات و عوارض و مالیات بر ارزش افزوده آن را پرداخت نکرده ایم؟!؟!!!(البته که پرداخت کرده ایم.)

مثلا موقع خریداری سرویس یک ساله، قیمت روی برگه 18900 بود که نوشته شده بود شامل عوارض و مالیات و... هم هست.!!

موقع خرید حجم هر گیگ 3570 هست که با محاسبه مالیات 8% می شود 3880!!!

پس چرا دوباره مخابرات روی قبض به ازای مجموع هزینه های خدمات ، 4-5 هزار تومان هم به عنوان عوارض و مالیات دریافت می کند؟!!!

یعنی از هزینه که خودش شامل مالیات می باشد ، دوباره عوارض و مالیات می گیرد؟؟!!

زنگ زدم 2020 گفتن که به ما مربوط نمی شود از نمایندگی بپرسید. نمایندگی هم عنوان می کند که بنده فقط مسئول ثبت نام هستم و لاغیر!!!
    دوستان من قبلا اینو از امور نمایندگان پی گیر شدم که متاسفانه فقط انکار کردن ولی منم با حساب و کتاب دیدم مبلغ بیشتر از اونیه که باید باشه

11. این کاربر از eyneto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

اقای نماینده پس چرا مال من رو درست حساب کردن مال من 44 هزار تومن میششد با شارز های اضافه که حساب کردم 2020 + مالیت و عوارض میشد 44 هزار تومن یعنی بیشتر حساب کردن

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

اگه این دوستمون درست بگه چیکار میتونیم بکنیم دوستان یعنی هر دو ماه باید 5 تومن پول اضافه بدیم چرا اخه

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دوستان من قبلا اینو از امور نمایندگان پی گیر شدم که متاسفانه فقط انکار کردن ولی منم با حساب و کتاب دیدم مبلغ بیشتر از اونیه که باید باشه
    چقدر بیشتر محاسبه میشه اقای نماینده ما الان چیکار میتونیم بکنیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

فقط پنل دیر آپدیت میشه به خاطر همینه. هیچ دست و دلبازی در کار نیست. مواظب باشین
    نه مشکل از مخابرات بود چون نامحدود ها و محدودها همه سرعت یکسان داشتن . و حجمی کسر نمیکرد چون اگر دقت کرده باشید با هربار کانت شدن و دیس کانکت شدن در قسمت ریز مصرف فکرکنم قشنگ میزنه اون دیر به دیر اپدیت نمیشه. پس مشکلی در سیستمشون بود

16. 3 کاربر از dow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •