یه چند ماهی باید مودم رو خاموش روشن می کردی چون بعضی وقت ها کم میکرد ولی خیلی وقته که دیگه نیازی به این کار نیست ( برای من مشکلی نداره )
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
یه چند ماهی باید مودم رو خاموش روشن می کردی چون بعضی وقت ها کم میکرد ولی خیلی وقته که دیگه نیازی به این کار نیست ( برای من مشکلی نداره )
سلام:سرعت آپلود توی طرح های مختلف یکی هست؟یا بسته به طرحهای مختلف متفاوته؟
ممنون
بن کارت 20 تومنی اسیا تک موجوده موقع خرید مودم بهم دادن کسی خواست پخ کنه
آقا نویز خطم زیاد شده قبلا روی 15-16 بود الان اومده روی 10-12 ! تازه مودم برای اینکه لینک نپره سرعت خطمو از 5 مگ اورده روی 4.3
فکر نکنم مشکل از من باشه ! به نظرتون چی کار کنم ؟![]()
تماس با کارشناسان مجرب آسیاتک!!!!!
ولی این اختلاف نویز طبیعیه احتمالا به علت های مختلفه و موقتیه...
آقا خیلی افتضاح شده
ظهر کاملا تایم اوت می داد
شب هم پینگ خیلی بالا (330) و تایم اوت فراوان
بله متاسفانه مثل اینکه افول و سقوط آسیاتک هم شروع شده و باید به فکر کوچ باشیم...
زمان جولان اینترنت نامحدود ها وقتی اینجور وضعیتی پیش میومد میگفتن که به خاطر استفاده بی رویه و دانلود یوزر ها همه چی داغون شده (الکی) ولی الان که دیگه همه محدود شدن من نمیدونم برای این افت کیفیت سرویس اونم توی ساعات غیر رایگان چه بهانه ایی دارن...
فردا هم هیچ بعید نیست بیان بگن به خاطر بالابردن کیفیت خدمات در ساعات غیر رایگان ساعت رایگان رو بر میداریم!!!
از ساعت 5 ظهر نت آسیاتک داغون میشه و شدید میره روی اعصاب
پینگ خیلی بالا
تایم اوت
پکت لاست ....
سلام
پینگ منم خیلی رفته بالا
تو محل از چند نفر پرس و جو کردم گفتن آسیاتک خوبه.
منم بیشتر به خاطر پینگ از هایوب اومدم آسیاتک دارم پول بیشتر میدم ترافیک کمتر اونوقت پینگش هم بالاتره!
تازه من با این خط نویز دارم هر طور شده بود سرعت 4 مگ رو از هایوب میگرفتم اونوقت آسیاتک نمیدونم DSLAM شون ضعیفتره یا جریان دیگهای هستش، بیشتر از 2 مگ نمیکشه!![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)