ممنون
ولی من همیشه چک میکنم ولی تا ساعت یک میشه نویز خط دوبرابر میشه Downstream که الان 2.559 هست تبدیل میشه 1.899 ک سرعت دانلود رو کاهش میده
اینم نقشه جدیدشون هست ک 1 مگ نتونه مثل روز ک 280 هست دانلود کنه تو ساعت رایگان
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ممنون
ولی من همیشه چک میکنم ولی تا ساعت یک میشه نویز خط دوبرابر میشه Downstream که الان 2.559 هست تبدیل میشه 1.899 ک سرعت دانلود رو کاهش میده
اینم نقشه جدیدشون هست ک 1 مگ نتونه مثل روز ک 280 هست دانلود کنه تو ساعت رایگان
ارتباطی نداره , نمیشه این عدد رو دستی تغییر داد و کاملا مربوط به پارامترهای محیطی و فیزیکی هست.
باز بحث دفاع از اندیشه شد جناب minime تشریف آرودن، جناب نظرت درباره دو روز پیش که نت اندیشه 7 تا 8 ساعت قطع بود و از عمد پشتیبانی بوق اشغال میخورد چیه؟ حتما می خوای بگی چون تماس زیاد بود اینجوری میشد ! نه اگه بخاطر تماس زیاد بود باید تماس گیرنده میرفت تو صف انتظار اپراتور، خواهشا به همکاران عزیزت تو اندیشه بفرما مواقع قطعی یه اس ام اسی بدن یا یه پیامی تو سایت مزخرفشون بزارن تا ما فکر نکنیم مشکل از خط خونه یا مودم خودمون هست! ممنون عزیز جان
ارتباطی نداره وقتی مارگیم پایین میاد اتوماتیک downstream هم تغییر میکنه
من نزديك ٦ ساله از انديشه اومدم بيرون.انديشه فقط اون موقع خوب بود،الان افتضاحه.پشتيباني هم با گاو مساوي كردن.اين قضيه قطع كردن تلفن توسط اوپراتور رو هميشه داشتن.
Sent from my iPhone using Tapatalk
جناب پروفسور ام تی ان , این ارتباطی به اندیشه یا سرویس دهنده دیگری نداره یه حقیقت علمی هست که در قالب علمی قابل بحثه و این تیکه هایی که میندازین دردی رو دوا نمیکنه
محتوای مخفی: خارج از موضوع تاپیک
این اندیشه انگار سرعت ساعت رایگان رو واقعی کرده یعنی 1 مگ = 128 KB
چن شبه سرعت از 130 بالاتر نمیره چند نفر اشنایان هم این مشکل رو داشتن
جناب سینه چاک اندیشه تو بحث نویز و داون استریم که من مشکلی نداشتم من میگم شما تا یه نفر از اندیشه انتقاد میکنه سریع سر و کله ات پیدا میشه اما شما که همین الان گفتی هرجا اندیشه بد باشه ازش انتقاد میکنم پس چرا تو این قضیه قطعی های اخیر چیزی نگفتی؟ به هر حال مطمئنم یه سر و سری با اندیشه عزیز دلت داری...
حقيقتش اينه وقتم و از سر راه پيدا نكردم هر وقت خط قطع ميشه بيام اينجا ناله كنم ، بهتره به اين بحث كه ربطى به تاپيك نداره خاتمه بديم ؛)
حقیقتش اینه که شما وقت برای دفاع از اندیشه داری ولی برای انتقاد کردن ازش نه ... باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)