تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2150 از 2403 اولاول ... 11501650205021002140214621472148214921502151215221532154216022002250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,491 به 21,500 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

دوست snr margin ربطی به هیچ شرکتی نداره مربوط به نویز خط که از سیم تلفن هست
    بعضی ساعت ها میبینی این شماره تغییر میکنه مربوط آب و هوا هست غلظت رطوبت - باران و ... تغییر کنه سیمی که بیرون از خونه هست به همون شکل تغییر می ده ما اینجا گیلان هستیم طبیعتا آدم زنگ می زنه حالا چه برسه به کابلی که هیچ عایق مناسبی واسش نمی زنن و همینجوری لختش می کنن بدون چسبی چیزی نی زارن رو هوای آزاد

منم یه مدت همین مشکل رو داشتم غروبا مارگین من میومد پایین دم درو خودم دوباره سیمارو لخت کردم و دوباره به هم وصلش کردم دیگه این مشکل رو ندارم
    ممنون
    ولی من همیشه چک میکنم ولی تا ساعت یک میشه نویز خط دوبرابر میشه Downstream که الان 2.559 هست تبدیل میشه 1.899 ک سرعت دانلود رو کاهش میده
    اینم نقشه جدیدشون هست ک 1 مگ نتونه مثل روز ک 280 هست دانلود کنه تو ساعت رایگان

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ممنون
    ولی من همیشه چک میکنم ولی تا ساعت یک میشه نویز خط دوبرابر میشه Downstream که الان 2.559 هست تبدیل میشه 1.899 ک سرعت دانلود رو کاهش میده
    ارتباطی نداره , نمیشه این عدد رو دستی تغییر داد و کاملا مربوط به پارامترهای محیطی و فیزیکی هست.

داره خودمونی میشه mtn877's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ارتباطی نداره , نمیشه این عدد رو دستی تغییر داد و کاملا مربوط به پارامترهای محیطی و فیزیکی هست.
    باز بحث دفاع از اندیشه شد جناب minime تشریف آرودن، جناب نظرت درباره دو روز پیش که نت اندیشه 7 تا 8 ساعت قطع بود و از عمد پشتیبانی بوق اشغال میخورد چیه؟ حتما می خوای بگی چون تماس زیاد بود اینجوری میشد ! نه اگه بخاطر تماس زیاد بود باید تماس گیرنده میرفت تو صف انتظار اپراتور، خواهشا به همکاران عزیزت تو اندیشه بفرما مواقع قطعی یه اس ام اسی بدن یا یه پیامی تو سایت مزخرفشون بزارن تا ما فکر نکنیم مشکل از خط خونه یا مودم خودمون هست! ممنون عزیز جان

4. 3 کاربر از mtn877 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

ممنون
    ارتباطی نداره وقتی مارگیم پایین میاد اتوماتیک downstream هم تغییر میکنه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

باز بحث دفاع از اندیشه شد جناب minime تشریف آرودن، جناب نظرت درباره دو روز پیش که نت اندیشه 7 تا 8 ساعت قطع بود و از عمد پشتیبانی بوق اشغال میخورد چیه؟ حتما می خوای بگی چون تماس زیاد بود اینجوری میشد ! نه اگه بخاطر تماس زیاد بود باید تماس گیرنده میرفت تو صف انتظار اپراتور، خواهشا به همکاران عزیزت تو اندیشه بفرما مواقع قطعی یه اس ام اسی بدن یا یه پیامی تو سایت مزخرفشون بزارن تا ما فکر نکنیم مشکل از خط خونه یا مودم خودمون هست! ممنون عزیز جان
    من نزديك ٦ ساله از انديشه اومدم بيرون.انديشه فقط اون موقع خوب بود،الان افتضاحه.پشتيباني هم با گاو مساوي كردن.اين قضيه قطع كردن تلفن توسط اوپراتور رو هميشه داشتن.

Sent from my iPhone using Tapatalk

7. 3 کاربر از armin_punisher6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

جناب پروفسور ام تی ان , این ارتباطی به اندیشه یا سرویس دهنده دیگری نداره یه حقیقت علمی هست که در قالب علمی قابل بحثه و این تیکه هایی که میندازین دردی رو دوا نمیکنه

محتوای مخفی: خارج از موضوع تاپیک 
    اندیشه خوب باشه ازش دفاع میکنم , اندیشه بد باشه ازش انتقاد میکنم ولی اعتقادی به بی احترامی ندارم (برعکس تعدادی از دوستان) و چون بی احترامی نمیکنم دلیل نمیشه عاشق سینه چاک اندیشه باشم , شما مشکلی داری با خود اندیشه در میون بزار من پیغام رسون شما نیستم

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

این اندیشه انگار سرعت ساعت رایگان رو واقعی کرده یعنی 1 مگ = 128 KB
    چن شبه سرعت از 130 بالاتر نمیره چند نفر اشنایان هم این مشکل رو داشتن

10. این کاربر از supermax15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

جناب پروفسور ام تی ان , این ارتباطی به اندیشه یا سرویس دهنده دیگری نداره یه حقیقت علمی هست که در قالب علمی قابل بحثه و این تیکه هایی که میندازین دردی رو دوا نمیکنه

محتوای مخفی: خارج از موضوع تاپیک 
    اندیشه خوب باشه ازش دفاع میکنم , اندیشه بد باشه ازش انتقاد میکنم ولی اعتقادی به بی احترامی ندارم (برعکس تعدادی از دوستان) و چون بی احترامی نمیکنم دلیل نمیشه عاشق سینه چاک اندیشه باشم , شما مشکلی داری با خود اندیشه در میون بزار من پیغام رسون شما نیستم
    جناب سینه چاک اندیشه تو بحث نویز و داون استریم که من مشکلی نداشتم من میگم شما تا یه نفر از اندیشه انتقاد میکنه سریع سر و کله ات پیدا میشه اما شما که همین الان گفتی هرجا اندیشه بد باشه ازش انتقاد میکنم پس چرا تو این قضیه قطعی های اخیر چیزی نگفتی؟ به هر حال مطمئنم یه سر و سری با اندیشه عزیز دلت داری...

12. این کاربر از mtn877 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

جناب سینه چاک اندیشه تو بحث نویز و داون استریم که من مشکلی نداشتم من میگم شما تا یه نفر از اندیشه انتقاد میکنه سریع سر و کله ات پیدا میشه اما شما که همین الان گفتی هرجا اندیشه بد باشه ازش انتقاد میکنم پس چرا تو این قضیه قطعی های اخیر چیزی نگفتی؟ به هر حال مطمئنم یه سر و سری با اندیشه عزیز دلت داری...
    حقيقتش اينه وقتم و از سر راه پيدا نكردم هر وقت خط قطع ميشه بيام اينجا ناله كنم ، بهتره به اين بحث كه ربطى به تاپيك نداره خاتمه بديم ؛)

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

حقيقتش اينه وقتم و از سر راه پيدا نكردم هر وقت خط قطع ميشه بيام اينجا ناله كنم ، بهتره به اين بحث كه ربطى به تاپيك نداره خاتمه بديم ؛)
    حقیقتش اینه که شما وقت برای دفاع از اندیشه داری ولی برای انتقاد کردن ازش نه ... باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •