واقعاً جای تاسف داره، ببینید تیم ملی افتاده دست کیا!!! اهههه
واقعاً جای تاسف داره، ببینید تیم ملی افتاده دست کیا!!! اهههه
بحران جدید در فدراسیون فوتبال باز هم با حضور مایلی کهن؛
تاج امروز نظر می دهد ، کمیته انضباطی اقدام می کند
نایب رئیس فدراسیون فوتبال امروز درباره اظهارات سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان صحبت خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا) ، بعد از اظهارنظر بی ادبانه سرمربی تیم ملی فوتبال ایران درباره برخی مربیان لیگ برتری و همچنین تبانی در مسابقات فوتبال ، قرار است مهدی تاج امروز عصر در جلسه ای با حضور مسئولان ارشد دفارسیون نظر نهایی را درباره چگونگی عکس العمل فدراسیون در این باره اعلام کند.
قرار است بعد از این جلسه ، کمیته انضباطی نیز وارد قضیه شده و تصمیم نهایی را درباره محمد مایلی کهن بگیرد.
گفتنی است ، محمد مایلی کهن در اظهاراتی ، نحوه اداره مسابقات فوتبال را زیر سئوال برده و از سرمربی استقلال نیز به شدت انتقاد کرده بود. ادبیات زشت و بی ادبانه مایلی کهن باعث شده بود تا دو روز پیش امیر قلعه نویی شکایت رسمی خود را از وی به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال تسلیم کند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مطمئنا تکذیب میکنه و همه چی به خوبی و خوشی تموم میشه و استقلال هم قهرمان نمیشه (نمیگذارن بشه)
ناصر حجازي در گفت و گو با ايپنا:
اگر اين ادبيات بد است بايد رسانهها جدی تر بررسی کنند/ جامعه اين رفتار را مي پذيرد
ناصر حجازي در گفت و گو با ايپنا: اگر اين ادبيات بد است بايد رسانهها جدی تر بررسی کنند/ جامعه اين رفتار را مي پذيرد ناصرحجازي یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ فوتبال ایران بعد از انتشار بيانيه سرمربی تیم ملی فوتبال ایران درباره اتفاقات اخير در باشگاه استقلال و قلعه نويي اين اتفاق را ناشي از رفتارهايی دانست که در جامعه به عنوان حرکت مسموم و زشت عنوان نشده و متاسفانه به آنها پرداخته هم می شود. ناصر حجازي در گفت و گويي گوتاه با خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، درباره اين اتفاق گفت:« اگر مايلي كهن به من اين حرف را زدهبود ميدانستم چه جوابي به او بدهم اما در اين شرايط ترجيح ميدهم سخني نگويم.متاسف هستم از اتفاقاتی که هر روز به شکلی در فوتبال کشورمان رخ می دهد. اینکه سرمربی یک کشور بدون توجه به جایگاه خود ، اظهاراتی اینچنینین را بیان کند اتفاقی به دور از شان است.» وي ادامه داد:« متاسفانه اين ادبياتي است كه در كل جامعه پذیرفته شده است و به کرات در سطح عموم دیده می شود.» وي در پايان درباره صحيح يا غلط بودن اين نوع برخوردها گفت:« اگر اين ادبيات غلط است بايد رسانه آن بنويسند و كارشناسان نميتوانند درباره آن اظهار نظر كنند.رسانه ها اگر به صورت جدی به این موضوعات بپردازند جلوی همه بی حرمتی ها گرفته خواهد شد.»
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا دارن این همه علیه قلعه نویی و استقلال توطئه میکنن ؟ به نظر شما دلیلش چیه ؟
پس از اعلام رضايت قلعهنويي
زرينچه و نوازي 2 ميليون تومان جريمه شدند
خبرگزاري فارس: جواد زرينچه و محمد نوازي از سوي كميته انضباطي به پرداخت جريمه نقدي محكوم شدند.
به گزارش خبرگزاري فارس پس از اينكه زرينچه و نوازي، امير قلعهنويي را به تباني متهم كردند هفته گذشته جلسه كميته انضباطي در اين خصوص برگزار شد.
در اين جلسه اين دو با عذرخواهي از قلعهنويي صحبتهاي خود را پس گرفتند. سرمربي استقلال نيز پس از اين ماجرا از شكايت خود صرفنظر و اعلام رضايت كرد.
به دنبال اين موضوع كميته انضباطي فدراسيون فوتبال زرينچه ونوازي را به پرداخت 2 ميليون تومان و توبيخ كتبي و درج در پرونده محكوم كرد.
انتهاي پيام/
در گفت و گو با فارس
اوليايي: مشكل استقلال نداشتن ليدر در درون زمين است
خبرگزاري فارس: مديرعامل اسبق باشگاه استقلال تهران گفت: مشكل كنوني اين تيم نداشتن يك ليدر در درون زمين است.
كاظم اوليايي در گفت و گو با خبرگزاري فارس تصريح كرد: نگاهي به بازيهاي استقلال نشان ميدهد كه اين تيم در بازيهاي حساس در دقايق پاياني گل خورده است. به عنوان مثال در بازي رفت و برگشت مقابل پرسپوليس، ديدار مقابل الاتحاد عربستان و بازي با سايپا اين اتفاق رخ داد.
مديرعامل باشگاه پاس همدان ادامه داد: دليل اينكه استقلال در دقايق پاياني گل ميخورد به نداشتن يك بازيكن با تجربه و كسي كه نقش ليدر را بازي كند بر ميگردد. در اين ميان نه سرمربي تقصير چنداني دارد؛ نه مديرعامل مقصر است و نه عوامل بيروني نقش دارد.
اوليايي خاطرنشان كرد: بازيكناني كه به عنوان كاپيتان اول، دوم و سوم در استقلال حضور دارند از نظر معدل سني با ساير بازيكنان تقريبا در يك سطح قرار دارند. طبيعي است كه در اين شرايط كاپيتانهاي استقلال كارايي چنداني نخواهند داشت.
وي يادآور شد: در سالهاي گذشته شايد محمود فكري از لحاظ فني خيلي نميتوانست به استقلال كمك كند اما او از لحاظ تجربه و شرايط سني قابليت اين را داشت كه استقلال را درون زمين جمع كند. بازيكنان از او حرف شنوي داشتند و فكري ميتوانست درون زمين مديريت بحران كند.چيزي كه هم اكنون خلاء آن در استقلال ديده ميشود.
اوليايي اظهار داشت: اگر استقلال ميتوانست بازيكني همانند عنايتي را جذب كند مشكلاتش كمتر ميشد. عنايتي ميتوانست همان نقشي كه فكري، شاهين بياني، رضا حسنزاده و رضا نعلچگر در سالهاي نه چندان دور در استقلال ايفا ميكردند را اجرا كند.
مديرعامل باشگاه پاس در بخش ديگري از صحبتهايش در خصوص شرايط تيم ملي عنوان كرد: تيم ملي در حال حاضر نياز به آرامش دارد و اين آرامش از مايلي كهن به بازيكنان تزريق شود. اميدوارم مايلي كهن و ساير افرادي كه به نوعي در اين فوتبال سهيم هستند مشكلات را فراموش كنند تا راه صعود ملي به جام جهاني هموار شود.
انتهاي پيام/
عليپور در گفت و گو با فارس:
مايليكهن و قلعهنويي به خاطر ايران خودشان را زير پا بگذارند
خبرگزاري فارس: مشاور فرهنگي سازمان ليگ فوتبال گفت: از مايليكهن و قلعهنويي ميخواهم به خاطر ايران و مصالح ملي خودشان را زير پا بگذارند.
عليپور در گفت و گو با خبرگزاري فارس، عنوان كرد: در شرايط كنوني بايد آرامش تيم ملي را حفظ كنيم. اين بزرگترين وظيفه اي است كه همه اهالي فوتبال از سرمربي تيم ملي تا رسانه ها و مربيان باشگاهي دارند اما در شرايط كنوني جوي را كه مشاهده مي كنيم برخلاف اين است.
مشاور فرهنگي سازمان ليگ ادامه داد: فرقي نمي كند سرمربي تيم ملي چه كسي است. زماني امير قلعه نويي بود؛ بعد علي دايي آمد و اكنون هم محمد مايلي كهن سرمربي تيم ملي است. بايد به فكر آرامش سرمربي تيم ملي باشيم و به منافع ملي فكر كنيم و دست به دست هم دهيم.
عليپور تاكيد كرد: در حال حاضر جو به وجود آمده به سود افرادي است كه از صعود ايران به جام جهاني خوشحال نمي شوند. نبايد آرامش رواني تيم ملي و سرمربي را برهم زد.
عليپور در مورد اينكه تماشاگران منتسب به استقلال عليه مايلي كهن در ورزشگاه آزادي شعار سر دادند اظهار داشت: به اين موضوع كاري ندارم كه چه طرفي اين ماجرا را شروع كرد. من از محمد مايلي كهن و امير قلعه نويي مي خواهم كه به خاطر ايران خودشان را زير پا بگذارند و به تيم ملي و كسب افتخار ايران در مجامع بين المللي فكر كنند.
وي با اشاره به داستان رستم و سهراب گفت: رستم 90درصد فكر مي كرد كه سهراب پسر خودش باشد اما فقط به خاطر همان 10 درصد و كشور ايران مقابل پاره جگرش ايستاد. ما هم بايد خودمان را كنار بگذاريم و به ايران فكر كنيم. به اينكه 70 ميليون ايراني از صعود ايران به جام جهاني خوشحال مي شوند.
انتهاي پيام/
آقایان کوتوله و عوام فریب (کل یوم)، دست از نوچه بازی بردارید.
محمد مایلی کهن علیه اظهارات امیر قلعه نویی و باشگاه استقلال بیانیه ای را صادر کرد.
محمد مایلی کهن، سرمربی سایپا و تیم ملی در واکنش به اظهارات امیر قلعه نویی و باشگاه استقلال بیانیه ای را به شرح زیر منتشر کرد:
بسمهتعالی
مردم عزیز، قهرمان و دوست داشتنی ایران سربلند و همیشه جاوید. این روزها پس از بازی شرافتمندانه ای که تیم سایپا با جوانان برومند و شایسته اش برابر رقیب خود انجام داد و به اذعان همه؛ تیم سایپا صرفا به ارائه یک بازی با برنامه، کاملا جوانمردانه و پاک پرداخت؛ اما متاسفانه هم به هنگام مسابقه و هم طی روزهای اخیر مورد هجوم ناجوانمردانه ترین الفاظ در میدان مسابقه و بیرون از آنکه تنها از شعبان بیمخها و نوچه هایشان بر میآید؛ پرداختند و درصدد آن هستند که ضعفهای فنی خود را به این و آن نسبت بدهند و هر آنچه که خود و نوچه هایشان لایق آن هستند با سیاه نمایی هر چه تمامتر به این و آن نسبت داده، تا شاید بتوانند ضعف های فنی خود را به نوعی از چشم این و آن پنهان و لاپوشانی کنند.
لذا به همین منظور به این آقایان کوتوله و عوام فریب (کل یوم) که حتی فاقد مدرک تحصیلی برای گروهبان قندلی شدن هستند اما لقب ژنرال را یدک میکشند میگویم که از گل دقیقه ۹۰ سایپا و پیامی که آن گل به پهنای ایران عزیز اسلامی داشته؛ پند گرفته و هر چه سریعتر دست از نوچه بازی و نوچه پروری برداشته از کارهای ناثواب و عوام فریبی دست بردارند.
بدیهی است هیچ دستی برتر و بالاتر از دست خداوند عزوجل نیست و اوست که اگر بخواهد کسی را خوار نماید، خوار و اگر کسی را عزیز بداند عزیز خواهد کرد. این مطلب شامل حال گنده باقالیهایی که به عنوان نوچه در کنار این آدم کوتوله هستند نیز میشود.
محمد مایلی کهن
جباری: احتمال جدایی ام از استقلال وجود دارد.
مجتبی جباری از آن دسته بازیکنانی است که معمولاً کم حرف می زند و بیشتر سعی می کند در زمین مسابقه حرف هایش را به اثبات برساند.
• از بازی با سایپا شروع کنیم، چطور بود؟
- این بازی نتیجه خوبی برای استقلال در برنداشت. بچه ها در این دیدار بسیار خوب بازی کردند. موقعیت های گل زیاد استقلال دلیلی برای اثبات این ادعاست.
• از این که در این دیدار بازی نکردی، چه احساسی داشتی؟
- خیلی ناراحت بودم. متاسفانه در بازی قبل مقابل فولاد داور اشتباهاً به من کارت زرد نشان داد. مسعود مرادی در برخورد با بازیکنان روی خوش نشان می دهد اما ناگهان رفتارش تغییر می کند و وقتی شرایط به نفعش نیست بازیکن را جریمه می کند. در بازی با فولاد به مرادی گفتم نسبت به گذشته افت کرده ای و آمادگی قبل را نداری. ایشان در ابتدا حرکتی انجام نداد و بعد از لحظاتی فکر کردن برگشت و به من اخطار داد.
• اگر در زمین بودی، استقلال موفق می شد؟
- استقلال تیم بزرگی است و عدم حضور یک بازیکن تاثیری در روند این تیم ندارد. خیلی دوست داشتم استقلال پیروز شود به هر حال این اتفاق رخ نداد و خیلی ناراحت شدم.
• امیر قلعه نویی در جریان این دیدار رفتارهای عجیب و غریبی از خود نشان می داد و هیچگاه چنین رفتاری را از قلعه نویی ندیده بودیم. در این مورد صحبت کن.
- به هرحال فشار روی او بسیار زیاد بود. استقلال باید می برد و همین موضوع استرس سرمربی را بالا برده بود و به عقیده من این حرکات عجیب نبود چراکه واقعاً شرایط حساس بود.
• بعد از تساوی مقابل سایپا حاشیه خاصی در تیم به وجود نیامد؟
- من در ورزشگاه حضور نداشتم. در تمرین جمعه نیز حاشیه خاصی وجود نداشت. تیم ما با آرامش کامل به کار خود ادامه می دهد و تا روز آخر هم برای قهرمانی می جنگیم.
• اما با این تساوی شانس استقلال برای قهرمانی بسیار کم شده است؟
- شانسمان برای قهرمانی کم شده اما هنوز هم نا امید نیستیم. الان تمام هدف ما پیروزی مقابل پیام است و اینکه فولاد هم ذوب آهن را شکست دهد. معتقدم در فوتبال اتفاقات عجیب زیادی رخ می دهد و امکان دارد در هفته آخر لیگ هم از این اتفاقات رخ دهد.
• بازی با ام صلال نزدیک است. در مورد این بازی صحبت کن؟
- در دور رفت رقابت های لیگ قهرمانان آسیا شناخت خوبی از شرایط این رقابت ها پیدا کرده ایم. شرایط بازیکنان نسبت به دور رفت بهتر شده و امید زیادی به کسب ۳ امتیاز داریم. این را هم اضافه کنم در فوتبال هر اتفاقی ممکن است بیفتد به همین خاطر نمی توانم نتیجه ای را برای این دیدار پیش بینی کنم. فقط امیدوارم پیروز شویم.
• در دور رفت رقابت های لیگ قهرمانان در ۲ بازی حضور نداشتی. به نظر خودت در بازی روز چهارشنبه با عدم تجربه کافی مواجه نیستی؟
- اینطور نیست. من بازیکن جوان و خامی نیستم که تجربه کمی داشته باشم. مقابل الاتحاد هم بازی کردم و در بازی با ام صلال هم تلاش می کنم بهترین بازی خودم را انجام دهم وبرای استقلال مثمرثمر باشم.
• ناکامی های اخیر استقلال در لیگ تاثیر منفی روی بازیکنان برای دیدار با ام صلال نمی گذارد؟
- فکر نمی کنم اینطور شود. بچه ها تجربه لازم را دارند و می دانند لیگ و لیگ قهرمانان آسیا ۲ مقوله جدا از هم هستند. ما با تمام قوا به میدان می رویم و امیدوارم پیروز شویم.
• می دانی ام صلال در لیگ قطر با ۸ گل مغلوب السد شده است؟
- این خبر را از زبان شما می شنوم. خبر خوبی است. با این حال ام صلال به تهران می آید تا حداقل یک امتیاز را بگیرد اما ما نیاز به ۳ امتیاز داریم.
• استقلال برای صعود به مرحله بعد لیگ قهرمانان نیاز به پیروزی در هر ۳ دیدار دارد. آیا به این مهم دست خواهید یافت؟
- البته دور از انتظار هم نیست. با این که کارمان دشوار است اما فکر می کنم می توانیم از گروه خود صعودکنیم. نباید فراموش کنیم ۲ بازی سخت تر ما در تهران برگزار می شود و این یک نکته مثبت برای ماست.
• فصل بعد هم در استقلال می مانی؟
- هنوز چیزی مشخص نیست. تا پایان قراردادم صبر کرده و بعد بهترین تصمیم ممکن را اتخاذ می کنم.
•امکان دارد از استقلال جدا شوی؟
- پیشنهاداتم را بررسی می کنم و بعد از آن تصمیم می گیرم. این امکان هم وجود دارد.
• اگر پرسپولیس به تو پیشنهاد دهد، به این تیم می روی؟
- من با پرسپولیسی ها هیچ مذاکره ای نداشته ام. اگر به من پیشنهاد دهند طبق قانون با آنها مذاکره می کنم اما بازیکنی نیستم که به دنبال حاشیه باشم. به همین خاطر ترجیح می دهم پرسپولیس را به عنوان تیم آینده ام انتخاب نکنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)