مرسی از همگی.ولی مگی جان این پروفشنالش خیلی سخته که.
حالا ببینم این اسلحه شارژی هم باید براش دائم خشاب پیدا کنی یا بهت حال میده؟![]()
مرسی از همگی.ولی مگی جان این پروفشنالش خیلی سخته که.
حالا ببینم این اسلحه شارژی هم باید براش دائم خشاب پیدا کنی یا بهت حال میده؟![]()
سلام به همگی.یه عکس از Resident Evil 5 میذارم براتون حالشو ببرید.اگه اطلاعات و عکسای بیشتر میخواین و یا دارید و میخواین ارائه بدید،یه سر به فروم زیر بزنید:
[http://forum.p30world.com/showthread.php?t=152682[/URL]
اینم یه عکس:
کیفیتو داری!!!!
Last edited by redblood; 17-09-2007 at 15:15.
نه ديگه خشاب نمي خواد و در كل اسلحه جالبي نيست.
نه براي جاهاي شلوغ به درد ميخوره ! مثلا 10 دشمن پشت سرهم رو از ناحيه شكم سوراخ ميكنه ! ( تا آخرش هم از اون ورشون در ميره !!!!! )نه ديگه خشاب نمي خواد و در كل اسلحه جالبي نيست.
درسته بيشتر تو همين جاها بدرد ميخوره ولي من اصلا نتونستم تو هيچ جايي ازش استفاده كنم.
خودم قبلا دست به کار شدم و برای اویل 5 تایپیک زدم. (آینده نگری!!!)
تایپیک مخصوص بازی Resident Evil 5
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما که گفتی هموشو تموم کردی!
نه!
تایید میشه.
همه اولش میگفتن سخته ولی همونا به راحتی تا آخرش رفتن!
ولی من زیاد با شما موافق نیستم!
آره،اینش با حاله!
عجب...! من که اکثر جاها رو با این اسلحه رفتم!
البته باز هم مونده به خود بازیکن! (هر کس یه ُStyle مخصوص به خودش رو داره)
چند امتیاز بگیریم 5 تا ستاره می ده؟
قسمت بازی امتیازیو میگم که بعد از تموم کردن بازی می ده.
من خودم دقیقا یادم نمیاد ولی از اونی که بغل دستم نشسته پرسیدم ، گفت: 60.000 pts باید بگیری. طرف دکترای رزیدنت اویل 4 رو داره!!! (شاید باور نکنید ولی آمارش به این شرح هستش: لیون Easy = هشت بار ، لیون Medium = دو بار ، لیون Hard = یک بار ، Ada(Seprate ways)i = شش بار ، Ada(Plaga Samples)i = دو بار ، The Mercenaries Max pts = 136000 با آلبرت وسکر ، The Mercenaries Max Combo = 42 با جک کراوزر و آلبرت وسکر و ...)
سلام اين اويل را بايد 100 بار تا اخر رفت من خودم هروقت حوصلم سر بره يه بار تا اخرش ميرم
واقعا داستانش قويه
راستي اويل 5 براي كامپيوتر اومده يانه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)