دوست خوب مندوست عزیز اورکال سلام اینکه شما میگی اسنایپ نشونه دار نمیشه من میگم که میشه چون من یه دمو از بازی مسابقات جهانی دیدم که اسنایپ هم نشونه داشت.
اگه یه چند صفحه عقب تر رو بخونید می بینید که ما کلی درباره Hltv و اینا صحبت کردیم؟؟؟؟؟؟!
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
دوست خوب مندوست عزیز اورکال سلام اینکه شما میگی اسنایپ نشونه دار نمیشه من میگم که میشه چون من یه دمو از بازی مسابقات جهانی دیدم که اسنایپ هم نشونه داشت.
اگه یه چند صفحه عقب تر رو بخونید می بینید که ما کلی درباره Hltv و اینا صحبت کردیم؟؟؟؟؟؟!
دوست من اون توی دمو هست . ما خیلی در این مورد صحبت کردیم ( فکر کنم خودت هم بودی )دوست عزیز اورکال سلام اینکه شما میگی اسنایپ نشونه دار نمیشه من میگم که میشه چون من یه دمو از بازی مسابقات جهانی دیدم که اسنایپ هم نشونه داشت.
من شنیدم که تو مسابقات اصلا نباید رمز بزنیپس چه طور اون نشونه داشت بعد بازم اسکاتو بگی یه چیزی بدونه زومم که میزنی همون جایی که گرفتی میخوره ولی اسنایپ بدونه زوم که تیر میزنی معلوم نیست اصلا کجا میخوره (برو امتحان کن)
![]()
1 کی بیاد واسه من توضیح بده چطوری جامپ ( بانی ) میرن .......
ممنون ................
این حرف شما درست ولی ما یه بار رفتیم گیم نت شهر همدان ، یکی بود انقدر Snipe گرفته بود دیگه بدون هدف میزد ! 10 بار منو زد . مگه جرات داشتی پشت در وایسی ؟! تا نابودت نمیکرد ولت نمیکرد ! خیلی حرفه ای بود .من شنیدم که تو مسابقات اصلا نباید رمز بزنی پس چه طور اون نشونه داشت بعد بازم اسکاتو بگی یه چیزی بدونه زومم که میزنی همون جایی که گرفتی میخوره ولی اسنایپ بدونه زوم که تیر میزنی معلوم نیست اصلا کجا میخوره (برو امتحان کن)
شاید fast zoom میزد ]اخه من تا حالا کسی رو ندیدم بتونه بدونه زوم بزنه ولی fast zoom دیدم یکیش خودم
اقا راستی میشه فرق پچ مثلا 27 رو با 29 بگی؟
مثلا چی اضافه یا کم میشه از بازی.
یا پچ فقط برای بازی online?
کی گفته بدونه زوم نمیشه .........
شما بیا سرور پینار ببین من چطوری واست بدون زوم میزنم ( منظورم Fast Zoom نیست )
سرور پینار اسناپر حرفه ای زیاد داره که همه Fast میزنن ............
من Disert یا همون Deagle خیلی خوب میزنم جوری که توی پینار حریف ندارم ..............
والا من هیچ تفاوتی احساس نکردم !شاید fast zoom میزد ]اخه من تا حالا کسی رو ندیدم بتونه بدونه زوم بزنه ولی fast zoom دیدم یکیش خودم
اقا راستی میشه فرق پچ مثلا 27 رو با 29 بگی؟
مثلا چی اضافه یا کم میشه از بازی.
یا پچ فقط برای بازی online?
ولی فکر کنم یکمی سرعت رو در آنلاین ببره بالا .
میشه IP سرورتونو بدی ؟ یه سر بزنیم ببینیم اونجا چه خبره .کی گفته بدونه زوم نمیشه .........
شما بیا سرور پینار ببین من چطوری واست بدون زوم میزنم ( منظورم Fast Zoom نیست )
سرور پینار اسناپر حرفه ای زیاد داره که همه Fast میزنن ............
من Disert یا همون Deagle خیلی خوب میزنم جوری که توی پینار حریف ندارم ..............
172.17.10.121
نیا که نمیتونی کسی بکشی سری میری بیرون .....................
فکر کنم بیای Lag داشته باشی......
عزیز من اگه Lag نداشته باشم و بتونم بدون هیچ مشکلی بازی کنم کسی نمیتونه منو بکشه !172.17.10.121
نیا که نمیتونی کسی بکشی سری میری بیرون .....................
فکر کنم بیای Lag داشته باشی......
مثلا من چند وقت پیش رفتیم همه ی گیم نت های اینجا رو ریختیم به هم !
حتی اون Sniper درسته که 10 بار منو زد ولی از اون 10 بار 7 بار من فقط سرباز فدایی بودم !
تا منو میزد از پشت Kinfe میشد !
حالا یه سری میزنم ببینم چه خبره . دوست من اگه چیت نزنن شاید بتونم مقاومت کنم !
راستی مگه سرعت سرور پایینه که میگی Lag داشته باشم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)