تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 215 از 602 اولاول ... 115165205211212213214215216217218219225265315 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,141 به 2,150 از 6015

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام. اگر کسی از مرکز چمران خ زنجان تهران تونسته VDSLیا FTTH بگیره لطفا از تجربه اش در پروسه ثبتنام و دریافت بگه

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

175 GB بین المللی ، ماهانه 80 تومن

3. 6 کاربر از Abolfazl-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

اگه تونستید ساعت اوج مصرف ترافیک حدود 9 تا 11 شب هم تست سرعت بگیرید.

5. این کاربر از mohsen3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من امروز رفتم یکی از مراکز مخابراتی کرج و در مورد FTTH سوال کردم.

نتیجه:

هزینه کابل کشی داخل منزل به عهده مشتری 480 تومن
    هزینه مودم به عهده مشتری فعلن 650 تومن

هزینه سرویس ها طبق جدول زیر:

ابهام اصلی من این هست که سرعت و پینگ سایتهای خارجی چطوره؟ یوتیوب، تلگرام، دانلود از پلی استور، استریم بازی و . . .

آیا ارزش داره؟ الآن از TD LTE ایرانسل و adsl HIWEB 6Mb استفاده می کنم.
    های وب دانلودش بد نیست. اما آپلودش کنده. نویز خطم بالاست و سرعت بیش از این جواب نمیده.
    TD LTE هم بد نیست. اما قیمتش بالاست و حجمش کمه. من حدود ماهی 200 گیگ مصرف دارم.

دوستان تجربیات خودشون رو در مورد سرعت و پینگ سرورهای خارجی اعلام کنند.
    دوست عزیز صحبت شما این است که پراید را با یک خودروی جدیدتر مقایسه کنید. یا بگید مثلا یک لاستیک جدید واسش بخرم میشه در حد و اندازه خودروی جدید میشه یا خیر. پیشنهاد من این است که سریعا به تانوما بپیوندید و مشکلی هم داشت در همان دنبال کنید. این وسط دل خوش کردن به ای دی اس ال جز خود را زجر دادن بهره دیگری ندارد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

دوست عزیز صحبت شما این است که پراید را با یک خودروی جدیدتر مقایسه کنید. یا بگید مثلا یک لاستیک جدید واسش بخرم میشه در حد و اندازه خودروی جدید میشه یا خیر. پیشنهاد من این است که سریعا به تانوما بپیوندید و مشکلی هم داشت در همان دنبال کنید. این وسط دل خوش کردن به ای دی اس ال جز خود را زجر دادن بهره دیگری ندارد.
    دوست عزیز متوجه هستم که ارتباط بر بستر فیبر نوری چه مزایایی دارد. مقایسه فیبر با adsl مثل مقایسه یک لوله 10 اینچ است با لوله یک اینچ.
    اما سوال اینجاست که آیا مخابرات به اندازه سرعت انتظاری این سرویس ها، پهنای باند تهیه می کند؟ یا ما لوله 10 اینچ می خریم، اما به اندازه لوله نیم اینچ آب در آن جریان دارد؟

من سالها قبل adsl مخابرات داشتم. نویز خط بسیار کم بود و سایتهای داخلی با سرعت عالی باز می کرد. اما وقتی یک gmail را میخواستیم باز کنیم، سرعت خط به جان کندن می افتاد.

الآن اینترنت 6 مگابیت از های وب دارم. گرچه سرعت پایینی است، اما مزیتش این است که چه سرعت سایتهای داخلی و چه سرعت سایتهای خارجی همین 6 مگابیت است.
    Last edited by mohsen3; 21-12-2019 at 20:36.

8. این کاربر از mohsen3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

به به, ده سال پیش کجا امروز کجا

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست عزیز متوجه هستم که ارتباط بر بستر فیبر نوری چه مزایایی دارد. مقایسه فیبر با adsl مثل مقایسه یک لوله 10 اینچ است با لوله یک اینچ.
    اما سوال اینجاست که آیا مخابرات به اندازه سرعت انتظاری این سرویس ها، پهنای باند تهیه می کند؟ یا ما لوله 10 اینچ می خریم، اما به اندازه لوله نیم اینچ آب در آن جریان دارد؟

من سالها قبل adsl مخابرات داشتم. نویز خط بسیار کم بود و سایتهای داخلی با سرعت عالی باز می کرد. اما وقتی یک gmail را میخواستیم باز کنیم، سرعت خط به جان کندن می افتاد.

الآن اینترنت 6 مگابیت از های وب دارم. گرچه سرعت پایینی است، اما مزیتش این است که چه سرعت سایتهای داخلی و چه سرعت سایتهای خارجی همین 6 مگابیت است.
    مهم تر از اون شما برای تهیه این سرویس باید کلی هزینه مودم + فیبرکشی داخلی رو پرداخت کنید اونم در شرایطی که هر لحظه امکان داره بزنن اینترنت رو به کل قطع کنن، خیلی زور داره آدم فیبر نوری بگیره که باهاش سایتهای چرت و پرت داخلی و یه سری خبرگزاری ها تهوع آور رو چک کنه...

و صد البته به غیر از اون هیچ شکی در این نیست که نمیشه به شرکت مخابرات اطمینان کرد و نمیشه توقع داشت کیفیت سرویس دهی پس از مدتی افت نکنه

11. 4 کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

مهم تر از اون شما برای تهیه این سرویس باید کلی هزینه مودم + فیبرکشی داخلی رو پرداخت کنید اونم در شرایطی که هر لحظه امکان داره بزنن اینترنت رو به کل قطع کنن، خیلی زور داره آدم فیبر نوری بگیره که باهاش سایتهای چرت و پرت داخلی و یه سری خبرگزاری ها تهوع آور رو چک کنه...

و صد البته به غیر از اون هیچ شکی در این نیست که نمیشه به شرکت مخابرات اطمینان کرد و نمیشه توقع داشت کیفیت سرویس دهی پس از مدتی افت نکنه
    مگر میشه اینترنت دائم قطع بشه, خوش بین باشیم, تا اینجاش که آمدیم

13. این کاربر از dadash42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

لطفا این شایعات شر و ور رو پخش نکنید که نت قطع میشه و فلان. هر ادم عاقلی میدونه نت جهانی تو هیچ کشوری قطع نیست. حتی خود کره شمالی. و اصلا از لحاظ فنی هم امکان پذیر نیست. مگر اینکه کابل ها رو با تبر بزنن. ftth اینده است و این هزینه هم ارزش اش رو داره و از محدودیت های فجیع dsl در امان خواهید بود. مثل نویز و پینگ و اپلود وووو.

15. 2 کاربر از magiteq1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

به گفته مدیر عامل شرکت مخابرات ایران، فیبرکشی داخل منازل و سازمان‌ها رایگان انجام خواهد شد.به گزارش ایسنا، نشست خبری مدیرعامل شرکت مخابرات ایران صبح امروز در مرکز مخابرات شهید فرد اسدی برگزار شد. سیدمجید صدری در این نشست تاکید کرد که فیبر نوری از مهمترین اقدامات برای مخابرات است و باید به بهترین نحو به مشترکین ارایه شود.
    وی، درباره‌ی ارائه فیبر نوری به مشترکان بیان کرد: فیبر نوری منازل باید اهمیت ویژه داشته باشد. تعرفه‌ها و هزینه‌های ابتدایی از جمله کابل‌کشی منازل و مودم باعث شده بود که مردم تمایل زیادی به این طرح نشان ندهند. به همین دلیل ما در طرح تانومای ویژه که تا آخر سال خواهیم داشت و اگر استقبال شود، آن را تمدید می‌کنیم، تصمیم گرفتیم هرکس از هرکجای ایران درخواست فیبر نوری کند، برای کابل‌کشی هزینه‌ای دریافت نکنیم.
    مدیر عامل شرکت مخابرات ایران، ادامه داد: برای مودم هم تلاشمان این است پیشنهادهای ویژه داشته و یا حداقل قیمت را دریافت کنیم. ما به دنبال جلب رضایت مشترک هستیم و سعی کردیم تعرفه‌هایی که در حوزه فیبر قرار دادیم، با ADSL یکسان باشد. همچنین از سازمان نظام‌ صنفی رایانه‌ای خواستیم لیست شرکت‌های FCP را به ما بدهد تا به کسانی که درخواست دارند، FTTH ارائه دهیم.
    صدری، درباره‌ی تعداد مشترکانی که سرویس فیبر نوری را دریافت کرده‌اند، اظهار کرد: ارائه سرویس فیبر نوری منازل نسبت به سال گذشته، ۲۰۰ درصد افزایش داشته است. البته آمار تعداد کسانی که این سرویس را دریافت کرده‌اند را اکنون اعلام نمی‌کنیم اما بنا داریم تا پایان سال جاری، تعداد مشترکان این سرویس را به ۳۵۰ هزار برسانیم.
    وی، با اشاره به توافق با شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات اینترنتی و همکاری با آن‌ها بیان کرد: مبلغ لاوصولی مخابرات با این شرکت‌ها، ۱۳۰ میلیارد تومان است که بیش از ۹۰ درصد این مبلغ حل شده است. مخابرات در زمینه ارائه خدمات بیت استریم، آنچه رگولاتوری طبق مصوبه مکلف کرده را انجام داده است و در تهران و سایر مراکز اعلام می‌کنیم که آمادگی ۱۰۰ درصدی را برای اجرای مصوبه بیت‌استریم داریم.
    او، درباره میزان رضایت مشترکان از ارائه خدمات اینترنتی شرکت مخابرات بیان کرد: کیفیت اینترنت مخابرات افزایش پیدا کرده است. در حال حاضر پینگ در شبکه (میانگین تاخیر) از ۱۲۵ میلی‌ثانیه به کمتر از ۲۵ میلی‌ثانیه رسیده است. هم‌چنین مطابق نظرسنجی که انجام دادیم، میزان رضایت مشتریان از اینترنت در حدود ۷۰ درصد اعلام شده است.

17. 3 کاربر از ferysery بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •