تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 215 از 827 اولاول ... 115165205211212213214215216217218219225265315715 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,141 به 2,150 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

حـــــرفـه ای Sphinx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

جوئل: مربيگري باشگاهي به مربيگري ملي ترجيح مي دهم
    --------------------------------------------------------------------
    پائول جوئل، سرمربي تيم ويگان اظهار داشت كه هيچگاه شغل مربيگري تيم ملي را نمي پذيرد.
    جوئل كه عنوان بهترين مربي ليگ برتر را از آن خود كرده است به طور قاطع پذيرفتن مسووليت مربيگري تيم ملي انگلستان را در صورت بركنار شدن اريكسون رد كرد.
    سرمربي ويگان طي مصاحبه اي گفت: "شغل مربيگري تيم ملي ، شغل مناسبي براي من و خانواده ام نيست، زيرا من شخص فوق العاده خانواده دوستي هستم و علاقه ام به تيم در درجه دوم قراردارد.
    وي افزود: "در تيم باشگاهي مانندتيم ملي جلسات متعدد و طولاني وجود ندارد و جلسات ما در اينجا نهايتا 5 دقيقه به طول انجامد.
    سرمربي ويگان در پايان گفت: "زماني كه در باشگاه هستم نهايت وقت مرا كار كردن با بازيكنان در مواقع تمرين پر مي كند و هيچ مشغله كاري ديگري ندارم كه نتوانم به امورات خانواده ام برسم."

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

كرسپو: داور به پيروزي انگلستان كمك كرد
    ------------------------------------------------
    هرنان كرسپو، مهاجم تيم چلسي و ملي پوش آرژانتين از فيليپ لئوپا، داور مسابقه انتقاد كرد.
    مايكل اوون در بازي روز يكشنبه برابر آرژانتين در آخرين لحظات بازي تيم خود را به پيروزي قطعي رساند اما كرسپو كه معتقد است داور در حق آرژانتين كوتاهي كرده اظهار داشت: "قبل از اينكه اوون گل بزند پنالتي تيمما واضح و مسلم بود اما داور به آن توجهي نكرد و انگلستان نيز از فرصت استفاده كرده و گل آخر خود را به ثمر رساند."
    وي افزود: "بازي روز يكشنبه بازي مهمي براي هر دو تيم بود و زماني كه برابر يك تيم بزرگ بازي مي كنيد هميشه خطر باخت وجود دارد."
    كرسپو در پايان خاطرنشان ساخت: با تمام اين مسائل بايد بگويم که ما مستحق شكست نبوديم و اشتباه از جانب داور مسابقه بود.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

تيم هاي شركت كننده در جام باشگاه هاي جهان
    ليست نهايي باشگاههاي شركت كننده در مسابقات قهرماني جام باشگاه هاي جهان اعلام شد.
    در پي پيروزي تيم فوتبال الاهلي مصر برابر تيم النجم الساحلي تونس و كسب عنوان قهرماني اين دوره از رقابتهاي ليگ قهرمانان آفريقا توسط اين تيم اسامي باشگاه هاي شركت كننده در مسابقات سال آينده جام باشگاه هاي جهان در ژاپن مشخص شد.
    گروه اول: سائوپائولوي برزيل (قهرمان آمريكاي جنوبي) الاتحاد عربستان (قهرمان آسيا) و الاهلي مصر (قهرمان قاره آفريقا)
    گروه دوم: ليورپول انگليس (قهرمان اروپا)، سيدني اف سي استراليا (قهرمان اقيانوسيه) و ديپو رتيووسابرسيا كاستاريكا (قهرمان كونكاكاف)
    لازم به توضيح است فدراسيون بين المللي فوتبال (فيفا) 5/4 ميليون دلار جايزه براي برنده عنوان نخست مسابقات قهرماني فوتبال جام باشگاه هاي جهان در نظر گرفته است.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

لمپارد به دنبال قرارداد طولاني مدت
    فرانك لمپارد، ستاره بي چون و چراي تيم ملي انگلستان و باشگاه چلسي مسوولان استمفوردبريج را به بستن يك قرارداد طولاني مدت با خود دعوت كرد.
    قرارداد كنوني لمپارد تا سه سال ديگر ادامه دارد، اما لمپارد حاضر است تا اين مدت را با بستن قرارداد طولاني مدت تمديد كند. تعدادي از باشگاه هاي سرشناس اروپا در حال حاضر چشم به اين هافبك طلايي دوخته اند، اما به نظر مي رسد كه لمپارد در استمفوردبريج احساس رضايت كامل دارد.
    وي در مصاحبه با the people گفت: "هيچ ترديدي در تصميم خود ندارم. من تا سال 2009 در جمع آبي پوشان خواهم ماند، اما چند ماه ديگر به دفتر آبراموويچ خواهم رفت تا با او درباره قراردادي طولاني تر مذاكره كنم. من در چلسي به تمام خواسته هايم دست يافته ام و دوست دارم تا چند سال ديگرنيز در استمفوردبريج بمانم."

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

فيفا اعلام کرد؛
    ديدار دوستانه برزيل و الكويت برگزار خواهد شد
    -------------------------------------------------------
    فدراسيون بين المللي فوتبال (فيفا) هرگونه خبر در خصوص لغو ديدار دوستانه ميانه تيم ملي برزيل و تيم فوتبال باشگاه الكويت كويت را تكذيب كرد.
    فدراسيون بين المللي فوتبال (فيفا) همچنين در خصوص اين خبر تاكيد كرد: برگزاري ديدار دوستانه ميان ملي پوشان برزيلي و تيم فوتبال باشگاه الكويت كويت به هيچ وجه لغو نشده است.
    بلكه طبق درخواست فدراسيون فوتبال برزيل به دليل حضور تيم ملي اين كشور در رقابت هاي باشگاهي تاريخ برگزاري مسابقه مذكور به وقت ديگري كه هنوز مشخص نيست موكول خواهد شد.
    از سوي ديگر مرزوق الغانم رئيس بخش اداري باشگاه الكويت كويت با حضور در يك كنفرانس مطبوعاتي تاكيد كرد: تنهادليل تعويق زمان برگزاري اين مسابقه، شروع مسابقات مهم در ليگهاي اروپايي است. همچنين تاريخ مجدد برپايي ديدار تيم ملي برزيل و تيم فوتبال الكويت كويت هنوز اعلام نشده است.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ويه را: آرسنال مسبب رفتن من به يوونتوس شد
    -------------------------------------------------
    پاتريك ويه را، هافبك سابق تيم آرسنال تابستان سال گذشته به مبلغ 12 ميليون پوند به يوونتوس ملحق شد.
    ويه را در عين حال كه ديگر علاقه اي به ماندن در آرسنال نداشت از بي توجهي و خونسردي ديويد دين نايب رئيس باشگاه نيز ابراز نارضايتي كرد.
    بازيكن 29 ساله يووه اظهار داشت: "محرك اصلي رفتن من، خود مقامات آرسنال بودند، در غير اين صورت من با آنها مشكلي نداشتم."
    وي افزود: "زماني كه انتخاب را بر عهده من گذاشتند و خودشان هيچ نظري ندادند و كاملا بي توجه بودند، تمام اينها چه مفهومي مي توانست داشته باشد، آيا غير از اين بود كه ديگر خواهان من نبودند."
    ويه را در پايان گفت: "من در آن لحظه احساس مهمي داشتم، شايد عصباني بودم يا متعجب يا حتي نگران، درست نمي دانم به هر اكنون از موقعيت خود در يوونتوس ناراضي نيستم."

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

روني به جمع طرفداران كروچ پيوست
    -------------------------------------------------
    وين روني، مهاجم منچستريونايتد به جمع هواداران پيتركروچ، مهاجم ليورپول پيوست.
    ، كروچ از زمان انتقال 7 ميليون پوندي تابستاني اش از ساوتهمپتون به ليورپول گلي به ثمر نرسانده است و در پيروزي ماه گذشته انگليس برابر لهستان نيز از سوي هواداران تيم ملي کشورش مورد استهزاء قرار گرفت.
    پس از پيروزي 3 بر 2 شنبه شب برابر آرژانتين، روني بداخلاق گفت: "كروچ بدون شك مهره تاثير گذاريست كه حضور او در جمع ما، باعث قوت قلب تيم مي شود. او فوق العاده است و براي ليورپول هم خوب بازي مي كند در بازي برابر آرژانتين شيوه بازي را به طور کلي تغيير داد."

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

روني به جمع طرفداران كروچ پيوست
    ------------------------------------
    وين روني، مهاجم منچستريونايتد به جمع هواداران پيتركروچ، مهاجم ليورپول پيوست.
    كروچ از زمان انتقال 7 ميليون پوندي تابستاني اش از ساوتهمپتون به ليورپول گلي به ثمر نرسانده است و در پيروزي ماه گذشته انگليس برابر لهستان نيز از سوي هواداران تيم ملي کشورش مورد استهزاء قرار گرفت.
    پس از پيروزي 3 بر 2 شنبه شب برابر آرژانتين، روني بداخلاق گفت: "كروچ بدون شك مهره تاثير گذاريست كه حضور او در جمع ما، باعث قوت قلب تيم مي شود. او فوق العاده است و براي ليورپول هم خوب بازي مي كند در بازي برابر آرژانتين شيوه بازي را به طور کلي تغيير داد."

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

رئال بتيس در چند قدمي ويه ري
    --------------
    در حالي كه منافع ايتاليايي از تكذيب ارتباط وكيل ويه ري با اسپانيايي ها خبر مي دهند به نظر مي رسد رئال بتيس بي ترديد وي را در فصل نقل و انتقالات زمستاني به خدمت خواهد گرفت.
    مقامات باشگاه آ.ث ميلان همزمان با تكذيب ارتباط با بتيس بخاطر من اعتراضات هواداران خود متاسفانه با افشاي فكس رسمي به بتيس توسط وكيل ويه ري مواجه شدند.
    سرافرر مربي بتيس انتخاب اول باشگاه خود را ويه ري توصيف مي كند و مطمئن است بتيس با وي ري نيم فصل دوم لاليگا را آغاز خواهد كرد.
    لوپه را رياست باشگاه رئال رتيس نيز تاكيد كرده است ما هم مشكلي از لحاظ مالي براي به خدمت گرفتن ويه ري وجود ندارد.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

هواداران بارسا با تبليغات موافق نيستند
    ----------------------------------------------
    وب سايت هواداران بارسلونا در ايران در مورد حك شدن يك آرم تبليغاتي روي پيراهن بارسلونا است به يك نظرسنجي بزرگ زده است.
    اين نظرسنجي سراسري از طريق اين وب سايت فعال ايراني تا پايان ساعت رسمي 20 دي 1384 ادامه خواهد داشت و تاكنون 5938 نفر شركت كرده اند.
    برطبق آمار ثبت شده در اين نظرسنجي اينترنتي، تاكنون 15 درصد از شركت كنندگان به اين سوال پاسخ مثبت داده و 82 درصد شركت كنندگان پاسخ منفي داده اند. ساير شركت كنندگان نيز برايشان فرقي نمي كرده كه پيراهن آبي و اناري بارسلونا چه وضعيتي داشته باشد.
    نتيجه نهايي اين نظرسنجي از طريق انجمن دوستي ايران و اسپانيا براي خوان لاپورتا رياست باشگاه بارسلونا ارسال خواهد شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •