عکسها رو تو این جا ببین
- - - Updated - - -
عکسها رو تو این جا ببین
عکسها رو تو این جا ببین
- - - Updated - - -
عکسها رو تو این جا ببین
دمت گرم. این شد یه جواب درست درمون و به درد بخور.
بله من از دوستم خریدم سیمکارت همراه اول و رایتل رو ساپورت میکنه.البته من رایتل رو امتحان نکردم.اینکه چطوری انلاکش کرده نمیدونم متاسفانه
دوستان به نظرتون میشه از سیمکارت td-lte روی مودم های جیبی استفاده کرد؟
منظورم همون سیمکارتهایی هستش که ایرانسل روی مودمهای ثابت میده
سلام دوستان من یک مودم هواوی مدل e5577c دارم که قفل هستش و خواستم انلاکش کنم ولی این غبارت permanently locked رو داره یعنی مثل اونای دیگه نیست که بشه 10 بار کد داد ایا راهی یا برنامه ای هست بشه قفل باز کرد ممنون میشم راهنمایی کنید چون از عراق برام اوردن گه نتونم قفلشو باز کنم عملا بی استفاده میشه برام
نمى دونم چرا رو مودم3372 جديدا نمى شهlte watch استفاده کرد، تنظيمات مودم رو بايد تغيير داد؟!
سلام
دوستان دوتا سوال دارم ، ممنون ميشم جواب بديد
1. با مودمهاي TD-LTE در صورتي كه شهرمون تحت پوشش اين شبكه نباشه
باز هم ميتونم از اينترنت فورجي ايرانسل استفاده كنم؟
2. ازنظر كارايي ، قدرت آنتن دهي ، عدم قطعي و ساير مشكلات ، مودم Z6000 بهتره يا GP2101 ؟
لطفا راهنمايي کنيد. ى جاهم سوال مى کنيم مى گن تاپيک مربوط سوال کن. سوالمم ميارم اينجا ج نمى دن
احتمال زیاد روی مودم جیبی هم جواب میده چون سیم کارت های جدید و 4G روی گوشی یا مودم کار می کنه و امتیاز مودم td-LTE اینه که فرکانس و باند جدید و بالاتر از گوشی و مودمهای معمولی را هم ساپورت می کنه و این فرکانس صرفا برای استفاده از اینترنت توسط اینگونه مودمها در نظر گرفته شده تا اینترنت فوق دارای ثبات و کیفیت مناسبی باشه....برای اطمینان قبلش سیم کارت را داخل گوشی بزار اگه جواب داد روی مودم جیبی هم جواب میده
مودمهای ایرانسل و گوشیهای 4G روی فرکانس 2600 مگاهرتز کار می کنه و تا اونجائی که من خبر دارم اگه گوشی یا مودم دیگری باشه که توانائی ساپورت فرکانس td-lte که فرکانس 3500 مگاهرتز است را داشته باشه از اون گوشی یا مودم با سیم کارت 4G میشه همانند TD-LTE استفاده کرد
Last edited by javad490; 12-03-2017 at 00:08.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)