خوب دوستان مشهدی که می گفتن دکل های 3g ایرانسل در مشهد کجاست یکی رو به احتمال زیاد پیدا کردم دوستان عکس رو نگاه کنین ببینین ماله ایرانسله یا نه]
,جای دکل هم قاسم اباد استاد یوسفی 2 رویروی فروشگاه شهرداری
![]()
خوب دوستان مشهدی که می گفتن دکل های 3g ایرانسل در مشهد کجاست یکی رو به احتمال زیاد پیدا کردم دوستان عکس رو نگاه کنین ببینین ماله ایرانسله یا نه]
,جای دکل هم قاسم اباد استاد یوسفی 2 رویروی فروشگاه شهرداری
![]()
Last edited by tntkgb; 25-08-2014 at 09:32.
درسته این مال ایرانسله که هم نسل2 و هم نسل3 و هم روش وایمکس سوار هستن
ولی لطف کنید عکس ها رو داخل اسپویلر قرار بدید ممنون میشم
والا بلد نیستم تلاش کردم نشد![]()
ظاهرا هنوز هم خبر خاصی از ایرانسل نیومده
به نظر شما در حال پوشش دهی هست؟
دو روز پیش که محل ما وصل شد سرعت دانلود ۸۰۰ بود ولی الان ۴۰ شده واقعا این سرعت افتضاحه واسه تری جی
دوستان اون علامت بالا دو روز پیش اچ پلاس بود ولی الان شده اچ علتش چیه؟ با دکل هم تقریبا ۱۰۰ متر فاصله داریم
این سرعت دانلود همین الان:
اینم مشخصات همین الان هست که اینجا زده HSPA+ ولی اون بالا علامت پلاس نمیاد!! در صورتی که دو روز پیش با همین مشخصات پلاس اون بالا هم میومد?? آیا علت اینکه الان سرعت نسبت به دو روز پیش کم شده همین پلاس اون بالاس چقدر تو سرعت تاثیر داره ???
Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
پوشش دهی که که تا ماه ها ادامه خواهد داشت ولی معلوم نیست چرا مجوز رسمی شروع بکار رو بهش نمی دن. احتمالا زیاد تو هفته دولت یه خبری بشه
Last edited by arash59b; 25-08-2014 at 11:17.
مجوز رسمی ارائه خدمات نسلهای سه و بالاتر فردا در برنامهای با حضور وزیر ارتباطات به اپراتور دوم ارتباطی کشور اعطاء خواهد شد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی هنوز مجوز رسمی داده نشده؟!
یعنی هنوز مجوز رسمی داده نشده؟!
نه هنوز آزمایشیه از فردا رسمی میشه و ظاهرا همراه اول هنوز شرایط برقراری رومینگ با ایرانسل رو در تمام نقاط ایران قبول نکرده و فعلا به 4 استان بسنده کرده که فعلا انگار واسه همین درگیرن و فعلا بهش مجوز نمیدن.
امروز صبح هم اومده بودن دکل ایرانسل روبروی کوچمون رو داشتن درست میکردن از اون مهندس ناظرشون پرسیدم کی همه جا 3g میشه؟ گفت فکر نکن که تا مجوز بدن همه جا ok میشه. چون زمانبره و حدودا تا مهر 90 درصد مناطق رو پوشش میدیم. گفتم چرا انقدر دیر؟ گفت بعضی از bts ها خیلی قدیمیه و زیرساختش مشکل داره که باید قطعات به دستمون برسه و یه روندی رو طی کنه !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)