منم دارم به Hippo VB فکر میکنم میشه بگی چه جوری میشه خرید از اونور
منم دارم به Hippo VB فکر میکنم میشه بگی چه جوری میشه خرید از اونور
پ خ دادم
بعضی سایت ها این کارو می کنن
![]()
مرسی راستی این hippo چند مدل داره بهترینش کودمونه من سرچ میکن شرکتشو نمیاره ! کسی ادرسه سایت شرکتشو داره
---------- Post added at 01:19 PM ---------- Previous post was at 01:15 PM ----------
و یه چیز دیگه این دو تا هدفون خوبن Bass آشون در حده k518le هست یا بیشتره یا کمتره جایی نداره تست کنم میخوام بگیرم ولی میترسم بگیرم خوب نباشه ولی نمیدوم چون سونیه ممکنه با پلیرم خوب مچ شه چون پلیرم واکمنه x هست mdr-xb300 و mdr-xb500
![]()
احیانا فابیو جان میخوای کلکسیون hipo هم جمع کنی ...
ناقلا
---------- Post added at 03:26 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------
بله این یعنی تصمیم درست .... peacful راس میگه .. شما ببین شاید راضی به هدفون ایپادت شدی...
البته یه چیزی اگه کیفیت صدا واست مهمه
متصل کردن یه هدفون 100 تومنی خوب به یه پلیر حرفه ای تر(در امر کیفیت صدا) از برندهای دیگه بیشتر جواب میده تا
متصل کردن همین هدفون به پلیر های ایپاد
البته من منظورم این نبود از کجا بخرم!
من سوالم این بود که این 2تا تفاوتشون در چه حده؟؟؟!!!
در هر صورت مرسی
نه میخواستم ببینم کودومش از همه بهتره
نمایشگاه سونی تو پایتخت یه XB-500 گذاشته خیلی صداش غیر واقعی بم هست.
صدای 518 طبیعی ولی بم کمی زیاد تر از حد واقعی ولی این انگار باند رو قطع کردی داری با ساب بافر اهنگ گوش میدی اصلا صدای خواننده رو نمیشنوی!
صدای این مدل سنهایزر مناسب تر برای سبک هایی مثل کلاسیک vocal و... سبک های این ریتمی هست .
هدفون های کریتیو برای سبک هایی با ریتم تند تر مناسب تر هستند.
عموم موبایل هایی که من گوش دادم فکر کنم با سنهایزر نتیجه بهتری بدند.
---------- Post added at 02:02 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------
معلومه VB بهتر هس واسه عشق باس
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)