اخه وقتی برای بازی نیست پس نباید باهاش بازی کرد پس دیگه مهم نیست 10 درجه کم میکنه یا 100 درجه میخوای بازی کنی باید یه فکر دیگه بکنی با لبتاپ نمیشه هر کاری هم کنی حتی لبتاپ گیم هم باشه بازم نمیشه![]()
اخه وقتی برای بازی نیست پس نباید باهاش بازی کرد پس دیگه مهم نیست 10 درجه کم میکنه یا 100 درجه میخوای بازی کنی باید یه فکر دیگه بکنی با لبتاپ نمیشه هر کاری هم کنی حتی لبتاپ گیم هم باشه بازم نمیشه![]()
دقیقا....pc یا laptop برای بازی نیستن....خوب آدم میخواد بازی کنه میره کنسول میگیره(توهین به pc بازا نشه)
در هر صورت هر وقت ه_ شد ما هم میریم دنبالش......آدم بخواد حتی روزی 2 ساعت با لپ تاپ بازی گنه 2 طول نمیکشه باید لپ تاپرو بندازن تو سطل اشغال...مثلا همین من....داشتم موست وانتد 2 رو روی بالا ترین گرافیک بازی میکردم یهو لپ تاپم خاموش شد و مادبوردش سوختحتی اگه بهترین لپ تاپ هم باشه خراب میشه.....پس 1/5 کنسول میگیریم بعد با 1/5 موبایل میگیرم و در اخر یک تومنو میزاریم تو بانک با بهره سال بعد با بقیه پول ها لپ تاپ میگیریم....البته این نظر منه شاید نظر بقیه دوستان فرق کنه
![]()
بابا من رفتم دوباره تو سایت دیجی خیلی ازش تعریف میکنن.......گفتن راحت واچ داگز رو میاره.....نید فور اسپید ریوالز رو روی ultra بدون کوچک ترین لگ + همچینن splinter cell black list هم رو الترا بدون ذره ای لگ
واچ اگز هم از یوتیوب یه ویدیو دیدم روی الترا بازی میکرددر مورد داغی هم زیاد حرفی ازش نمیزدنن...اینم خوبه هااا
![]()
واااااااااااای
NX500 ایسوس امروز توو نمایشگاه کامپیوتکس معرفی شد: صفحه نمایش 4k و گرافیک GTX 850M و core i7 و ظریف و نازک و زیبا!!! خدا میدونه قیمتش چقد میشه![]()
شاید بشه 4/600 یا 4/700 ......ولی چه فایده... وقتی نمیشه گیمید![]()
با صفحه نمایش 4k فک کنم 1 ساعت بشه باهاش کار کرد![]()
دوست عزیز کی میگه با لپ تاپ گیمینگ نمیشه بازی کرد؟من یکی از آشناهامون MSI GT70 داره و روزی 6-7 ساعت باهاش بازی میکنه و هیچ مشکلی هم براش پیش نیومده
رفیق pc برای بازی نیستش؟...شما اصلا کلا فلسفه گیمینگ با pc را بردی زیر سوال...خیلی از کسانی که با pc بازی میکنند اصلا حاضر نیستند با کنسول بازی کنند اگر نه بعد از این همه سال بازی ها پا به پای کنسول ها برای pc منتشر نمیشد و حتی بازیی مثل gta v هم با این همه تلاش کنسول ها برای انحصاری کردن باز هم برای pc منتشر خواهد شد
آره اصلا میگند وقتی روشنش میکنی تایمر میندازه و فقط 5 دقیقه روشنه و بعد خاموش میشه
برادر این حرفا را از کجا میاری شرکتی مثل ایسوس میاد لپ تاپ میزنه بعد نشه یک ساعت باهاش کار کرد؟
لطفا رو حرفاتون فکر کنید و شتابزده هر حرفی را نزنید...تا چند روز پیش N550JK لب تاپی بود که قرار بود کل تابستون مثل تراکتور ازش کار بگیرید و باهاش بازی کنید حالا کار رسیده به جایی که pc و لپ تاپ گیمینگ هم برای گیم نیست؟....
دوستان، شما یه خرده بیش از اندازه وسواسی شدین! یادتون نیس قبلا بهتون همینجا گفته بودم که با لپ تاپ یکی از فامیلامون صبح تا شب بازی میکردیم، هیچ اتفاقی هم تا الان براش نیوفتاده! هفت سال پیش بود که با پیشنهاد و انتخاب من یه لپ تاپ سونی وایو core i5 و رم 4 و گرافیک radeon hd 4700 گرفتیم، با این سیستم هر تابستون و عیدها که همدیگرو میدیدیم توو این هفت سال بازی کردیم، مدام، از صبح مثلا 11 تا شب ساعت 1-2 مدام بازی میزدیم، شاید وسطش یکی دو ساعت خاموش میکردیم یا کار دیگه میکردیم (مثلا وبگردی و موسیقی و...) خب این لپ تاپ هم سری گیم نبود ولی با اون سیستم و گرافیکش خوووب توو این 7 سال با تنظیمات و گرافیک دیفالت بازی حال کردیم و بازی کردیم! فقط تابستون پارسال بود که برا بازی مترو لست لایت مجبور شدیم به خاطر لگ جزیی، یه درجه رزولوشن بازی رو کم کنیم که با این کار هم بازی روون شد و دیگه لگ نمیزد هم با اون کاهش یه درجه اصلا گرافیک بازی بد نشد، ینی اصلا به چشم نخورد که ما بگیم اه، چقد گرافیک بازی کم شد و دیگه حال نمیده!
درسته که کنسول و سیستم برا بازی بهترن و مناسب ترن، ولی اینکه با لپ تاپ نمیشه بازی کرد یا نباید اصلا بازی کرد یکم اغراقه!
به هرحال من که دیگه نمیخوام فعلا هیچی بخرم، دارم آماده میشم برا کنکور ارشد، ایشالله بعدش با سرمایه گذاری که توو بورس میکنم و کمک هایی که از پدر عزیزم میگیرم، اگه امکانش بشه هم یه سیستم فول میخرم هم یه لپ تاپ توو این رنج سیستم با این امکانات!
کنسول دیگه به درد من و سن من نمیخوره :-) ولی بازی با سیستم و لپ تاپ باز یه جورایی میخوره، هرچی باشه عاشق بازی های گرافیکی هستم![]()
به خدا همش تقصیر توئه qazmlp
من میخواستم لبتاپ بگیرم باهاش بازی کنم و... تا 4-5 سال اینده هم می دونستم میکشه و کنارش هم یه سیستم بگیرم با 4-5 میلیون ک اگه هم این نخواستم بهش فشار بیاد با اون بازی کنم ولی تو نظرم رو عوض کردی همینطور wrath of god گفتین داغ میکنه و لبتاپ برای بازی نیست و خراب میشه خواستم برم Ps4 بخرم رفتم خونه یکی از دوستان بازی کردم خوشم نیومد از بازی با دسته اصلا الان قاطی کردم این دوست عزیزمون ramingsm همیشه میاد دوباره منو بر میگردونه به حالت اولم![]()
داش pc ببند با 4 میلیون
گرافیک gtx770 با core i7 4770k روی هم این دوقطعه میشه 2.5 میلیون بقیش هم چیزای دیگه pc...
این pc تا 4 سال خر جواب میده
Sent from my SM-N9005
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)