تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 215 از 249 اولاول ... 115165205211212213214215216217218219225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,141 به 2,150 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

با احترام به این دوستمون برام جالبه که نیم گرم منطق هم توی این پست پیدا نمیشه
    برامم مهم نیست که چنتا تشکر زیر این پست خورده اینکه این تشکرها تمام این مطلب رو تایید کردن نصفش رو یا هیچیش رو

متاسفانه پایه و اساس بسیاری از مشکلات جامعه ما توی همین پست کاملا پیداست
    اینکه ما(مردمی که توی این کشور هستیم) چجوری به خودمون اجازه میدیم در مورد حقوق دیگران حرف بزنیم و اظهار نظر کنیم
    چجوری در پاک کردن صورت مسئله و حاشیه رو به جای متن نشوندن نوعی مهارت پیدا کردیم
    چجوری سعی میکنیم مسائل رو با داده های غلط حل کنیم

بخش زیادی از درد جامعه ما همیناس

توی کشوری که مردمش از اعتصاب که یکی از بنیانهای جامعه دموکراتیکه حمایت نمیکنن دیگه نمیشه به دولتش خورده گرفت که میزنه هر چی صنف و اتحادیه هست رو تعطیل میکنه

توی این کشور چه کسی نمیدونه که این بازیکنا کیفیتشون پایینه؟
    به خدا بچه دوم ابتدایی هم اینا رو بهتر از من نوعی میفهمه
    چه کسی متوجه نیست که این بازیکنا گاهی از یک استپ یا دادن یک پاس ساده عاجز هستن؟

اما ما عادت داریم به جای پرداختن به متن و علتها به حواشی و معلولها بپردازیم

به شما چه ربطی داره که بازیکن چقدر پول میگیره
    به شما چه ربطی داره که بازیکن زیر چه برگه ای رو امضا میکنه
    در ماه چقدر میگیره یا در سال چقدر هزینه میکنه
    اصلا کدوم حقوق انسانی به ما اجازه میده که به زندگی خصوصی یه بازیکن سرک بکشیم یا دخل و خرج اونو مورد سوال قرار بدیم که چرا روزی اینقدر هزینه میکنی

استقلال و پرسپولیس مال دولت هستن
    دولت برای این دو تیم هیئت مدیره تعیین میکنه
    هیئت مدیره برای این دو تیم مدیر عامل میذاره
    مدیر عامل پا میشه میره با بازیکناش قرارداد امضا میکنه و بر اساس حقوق انسانی در تمام دنیا وظیفشه که به این قرارداد پایبند باشه
    اما بر عکس پول بازیکن رو نمیده بازیکن هم سعی میکنه با اعتصاب نشون بده که ناراضی هست

حالا ما همه اینا رو ول کردیم اومدیم چسبیدیم به اینکه چرا بازیکن اعتصاب میکنه
    چرا برای مردم احترام قائل نیست
    چرا تمیرن نمیکنه
    چرا روزی یه میلیون خرج میکنه

ببخشید دوستان ولی واقعا خنده داره و البته نشوندهنده اینه که هر چی سرمون میاد حقمون هستش

شما اعتراض دارید
    برید به دولت اعتراض کنید که چرا از پول بیت المال برای این دو تیم هزینه میکنه(که البته همه میدونیم نمیکنه)
    برین اعتراض کنین که چرا این دو تیم رو خصوصی نمیکنید

عادل اشتباه کرد به همین سادگی
    مگه توی اسپانیا فقر نیست این کشور تا مرز ورشکستگی رفت هر روز توی این کشور اعتصاب و راه پیمایی بود
    ولی چه کسی به پرز یا راسل اعتراض کرد که چرا اینقدر برای تیم هزینه میکنید نتیجه هم نمیگیرید؟
    چه کسی گفت بیل چرا اینقدر گرفته و همش مصدومه؟
    چه کسی اعتراض کرد که نیمار با اون همه هزینه مادی و حاشیه ای چرا کارایی لازم رو نداشته؟

اصلا به یک آدم معمولی در جامعه چه ربطی داره که بکهام چقدر میگیره یا درآمد داره یا مسی و رونالدو سالانه چقدر پول میگیرن

هر کسی در جامعه بر اساس تواناییهاش درآمد کسب میکنه

شما چرا خودت نمیری فوتبالیست بشی؟
    چرا دایی میتونه از یه شهرستان دور افتاده هم مدرک دانشگاهی بگیره آقای گل جهان بشه؟
    یه بازیکن فقیر برزیلی که از بستنی فروشی با اراده و پشتکار میره و میشه ریوالدو باید با من که هنوز نمیدونم توی این دنیا چه کاره هستم و استعدادم چیه فرق داشته باشه

بازیکن فوتبالمون بی کیفیته؟ به این خاطر که جامعه ما بی کیفیته

انتظار ندارم کسی حرفم رو تایید کنه چون این نوع نگاه به دنیای اطرافمون مشکل اغلب ماست
    اینگونه طنزآلود و غیر آگاهانه و به نوعی دگماتیک به مسائل نگاه کردن مشکل اکثر ماست

دونه دونه علتها رو رها کردیم چسبیدیم به معلولی که نه خودش به وجود اومده و نه از خودش اختیاری داره
    این کشور و این مردم با این نوع نگاه و قضاوت به هیچ جا نمیرسن چون کوچکترین اعتراض هم توسط مردم سرکوب میشه هم دولت

شما ادعای فرهنگ و ..... داره هرچی از دهنت در میاد به بقیه میگی ؟؟

واقعا هم ادب خوب چیزیه !!

یه چیز واسم جالبه
    در مورد این حرف شما

اصلا به یک آدم معمولی در جامعه چه ربطی داره که بکهام چقدر میگیره یا درآمد داره یا مسی و رونالدو سالانه چقدر پول میگیرن
    آدم معمولی ؟؟
    مگه فوتبالیست ها آدم های معمول نیستن ؟؟

اگه اونا از همین ملت نیستن ؟؟
    چرا میخواید یکسری فوتبالیت رو اینقدر مقدس نشون بدید ؟؟

به قول دوستمون تو پست بالاتر
    مردم ما به خاطر چند هزار تومان نون شب به هزار راه میزنن و آخرش هم جلوی زن و بچه شرمنده میشن
    اونوقت یه عده تو همین مملکت (( فوتبالیست ها )) به کشکی ترین حالت ممکن میلیاردی پول میگیرن

اینکه میگید تو اسپانیا هم اینطور هست

یعنی هرکی هرجای دنیا یه غلطی کرد ما هم تکرار کنیم ؟؟

اینکه تو اسپانیا دولت نمیتونه به جای پرداخت میلیادری به بازیکن ها به مردمش رسیدگی کنه
    پس ما هم بیایم روز و شب نخود بخوریم و به فوتبالیست های محترم بگیم شما بفرمایید روزی 1 میلیون خرج کن چون تو کل دنیا همین شکلیه ؟؟

اگه یه جای دنیا اشتباهی صورت گرفت کسی نباید اعتصاب و اعتراض کنه ؟؟
    اتفاقا باید به این حرکت فوتبال ما اعتراض کرد

چرا تو مملکتی که فقر و مشکلات مالی بی داد میکنه یکسری فوتبالیست که تو زمین چمن لگد میکنن باید میلیاردی پول بگیرن ؟؟

واقعا شما میخوای مثل کشور های دیگه که با هزار جور کثافت های مالی دست و پنجه نرم میکنن زندگی کنی ؟؟

واقعا لیاقتمون همینه صبح بریم سر کار
    شب دست خالی بیایم خونه جلوی زن و بچه خجالت زده بشیم
    بعدش یه مشت فوتبالیست تا میتونن دزدی کنن !!!

تو مملکت یکسری مردم واسه پر کردن شکم بچشون مجبور به تن فروشی میشن
    اون وقت .......

البته اینایی که گفتن ربطی نداره
    چون به قول دوستمون تو همه جای دنیا اینجور کثافت بازی ها هست و تو ایران هم باید باشه و کسی نباید جلوشو بگیره !!!
    Last edited by wooooow; 12-02-2014 at 14:25.

2. 9 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

نگاه شما کاملاً سرمایه داری هست.شبیه نگاه بورژوازی
    سرمایه دار کاری نداره بقیه در چه سطح امکانات هستن مهم رفاه خودش
    ه
    در جامعه ای که مردم برای بدست آوردن سبد کالا چاقو کشی راه میندازن(به علت فشارهای اقتصادی)چرا باید این همه اختلاف بین یه عده و عده ای دیگه باشه؟سوال اینه آیا این بازیکنان سختی کارشون از کارگر کارخانه بیشتره؟نه نیست.خودم سالها کارگری کردم که میگم نیست
    اتفاقاً به همون بیل هم کلی اعتراض شد.اما خوب مردم اونجا از بازی فوتبالی که ارائه میشه لذت می بردن
    شما چرا اسپانیا را مثال میزنی که به علت سیاست غلط دولتش مردمش به مشکل خوردن؟چرا آلمان و انگلیس را مثال نمی زنی؟!
    اتفاقاً عادل درست گفت.نمی دونم شما الآن مشغول به کار هستی؟ماهانه درآمد داری؟در آمد من با شغل معلمی تقریباً ششصد هزار هست با لیسانس.من تا فی خالدونم میسوزه وقتی میبینم یکی به راحتی 50 میلیون وام میگیره و میگه خرج سه ماهمه
    درد ما تقسیم ناعادلانه ثروت هست و ربطی به این دولت نداره و مشکلیه که از قبل بوجود آمده چون یه مشت غیر ورزشی ریختن تو ورزش و برای نتیجه گرفتن آنی هرکاری خواستن کردن
    ضمناً دوست عزیز اگه حرف شخصی برات غیرقابل قبول بود اولاً فکر نکن که حرف شما درسته و در ثانی به همون علت اول به اون طرف نگو بی منطق.از کجا می دونی شما داری درست میگی؟
    شما حق نداری کیفیت پایین فوتبال را با بقیه جامعه بسنجی.چرا خلط مبحث می کنی؟ندانسته داری به خیلی از عزیزان ما توهین می کنی
    پست من چه ربطی به سرمایه داری داره داداش
    حرف من رو نگرفتی دیگه چرا برچسب میزنی
    اینکه اگر کاگرها پولشونو ندادن حق اعتراض و اعتصاب داشته باشن سرمایه داریه؟
    خواهش میکنم درست پست منو بخون بعد جواب بده برادر عزیز
    من گفتم احترام به حقوق دیگران و براشون حق اعتراض قائل بودن کمک میکنه به جامعه بهتری برسیم
    اصلا اساس یک جامعه بهتر همینه
    وقتی کل بحث من رو نگرفتی من به کجای پست شما جواب بدم

آلمان و انگلیس رو یک نگاه دقیق بنداز
    اخوی خریدهای بایرن و چلسی و سیتی و... دست کمی از بارسا و رئال نداره

این حرف شما یعنی گور بابای 3 هزار میلیارد یا بی خیال پرونده تامین اجتماعی.شما نباید مسی و رونالدو و بکهام را با بازیکنان داخلی ایران مقایسه کنی.میان ماه من تا ماه گردون تفاوت از زمین تا آسمان است
    نکته مهم اینه که همه ما می دونیم اکثر تیمهای ما درآمدزا نیستن پس این پولها(حتی 10 درصدش)از کجا بدست میاد؟واقعاً از کجا بدست میاد؟
    سر این اتفاقات پیرامون حرف زیاده حتی عده ای میگن همه این اعتراضات زیر سر دایی.اعتصاب اول برای زمانی بود که دیده بود پایه های ریاست رویانیان شل شده و اعتصاب دوم هم به خاطر زدن پروین.البته این حرف من نیست و خیلی به این حرف به قول پیمان یوسفی وقعی نمی نهیم
    از کجای حرفام به این نتیجه رسیدی
    دوست من بردادر بزرگتر ما الفبای اعتراض رو بلد نیستیم
    چون هر اعتراضی رو قبل از دولت خودمون سرکوب میکنیم
    اگر بلد بودیم خیلی راحت به همون 3000 میلیارد هم اعتراض میکردیم
    شما برو سراغ اصل کاریا برو سراغ علتها من اگه گفتم چرا میری
    باور کنید باور کنید همین زوم کردن رسانه ای روی بازیکنا خودش یک انحراف افکار عمومی بود
    در حالی که اگر رسانه هامون ادعای آزادی و مستقل بودن دارن این بهترین فرصت بود برای جنجال سازی مثبت در جهت خصوصی سازی استقلال پرسپولیس
    یعنی با احترام به اکثریت اینجا و مردم عزیزم
    مردم ما دارن تو زمین اونا و برای اونا بازی میکنن
    اولین نتیجه ای که دولت از این اعتراضات مردمی(در قالب کامنتها در خبرگزاریها و نظرسنجیها) میگیره اینه که فصل بعد بودجه این دو تیم رو قطع کنه یا به حداقل برسونه

شما ادعای فرهنگ و ..... داره هرچی از دهنت در میاد به بقیه میگی ؟؟

واقعا هم ادب خوب چیزیه !!

یه چیز واسم جالبه
    در مورد این حرف شما

آدم معمولی ؟؟
    مگه فوتبالیست ها آدم های معمول نیستن ؟؟

اگه اونا از همین ملت نیستن ؟؟
    چرا میخواید یکسری فوتبالیت رو اینقدر مقدس نشون بدید ؟؟

به قول دوستمون تو پست بالاتر
    مردم ما به خاطر چند هزار تومان نون شب به هزار راه میزنن و آخرش هم جلوی زن و بچه شرمنده میشن
    اونوقت یه عده تو همین مملکت (( فوتبالیست ها )) به کشکی ترین حالت ممکن میلیاردی پول میگیرن

اینکه میگید تو اسپانیا هم اینطور هست

یعنی هرکی هرجای دنیا یه غلطی کرد ما هم تکرار کنیم ؟؟

اینکه تو اسپانیا دولت نمیتونه به جای پرداخت میلیادری به بازیکن ها به مردمش رسیدگی کنه
    پس ما هم بیایم روز و شب نخود بخوریم و به فوتبالیست های محترم بگیم شما بفرمایید روزی 1 میلیون خرج کن چون تو کل دنیا همین شکلیه ؟؟

اگه یه جای دنیا اشتباهی صورت گرفت کسی نباید اعتصاب و اعتراض کنه ؟؟
    اتفاقا باید به این حرکت فوتبال ما اعتراض کرد

چرا تو مملکتی که فقر و مشکلات مالی بی داد میکنه یکسری فوتبالیست که تو زمین چمن لگد میکنن باید میلیاردی پول بگیرن ؟؟

واقعا شما میخوای مثل کشور های دیگه که با هزار جور کثافت های مالی دست و پنجه نرم میکنن زندگی کنی ؟؟

واقعا لیاقتمون همینه صبح بریم سر کار
    شب دست خالی بیایم خونه جلوی زن و بچه خجالت زده بشیم
    بعدش یه مشت فوتبالیست تا میتونن دزدی کنن !!!

تو مملکت یکسری مردم واسه پر کردن شکم بچشون مجبور به تن فروشی میشن
    اون وقت .......

البته اینایی که گفتن ربطی نداره
    چون به قول دوستمون تو همه جای دنیا اینجور کثافت بازی ها هست و تو ایران هم باید باشه و کسی نباید جلوشو بگیره !!!
    داداش وقتی هنوز متوجه نیستی که به شما چه ربطی داره یک سواله نه توهین، چرا باید بحث رو با شما ادامه بدم

4. این کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

پست من چه ربطی به سرمایه داری داره داداش
    حرف من رو نگرفتی دیگه چرا برچسب میزنی
    اینکه اگر کاگرها پولشونو ندادن حق اعتراض و اعتصاب داشته باشن سرمایه داریه؟
    خواهش میکنم درست پست منو بخون بعد جواب بده برادر عزیز
    من گفتم احترام به حقوق دیگران و براشون حق اعتراض قائل بودن کمک میکنه به جامعه بهتری برسیم
    اصلا اساس یک جامعه بهتر همینه
    وقتی کل بحث من رو نگرفتی من به کجای پست شما جواب بدم

آلمان و انگلیس رو یک نگاه دقیق بنداز
    اخوی خریدهای بایرن و چلسی و سیتی و... دست کمی از بارسا و رئال نداره
    سلام
    مجبورم خط به خط توضیح بدم
    این ربطی به سرمایه داری نداره.شما میگی به ما چه که فلانی چقدر میگیره.من می گم در جامعه ای که ثروت عادلانه پخش نمیشه(یعنی جامعه سرمایه داری)هم سرمایه دار میگه به من چه که کارگر چگونه زندگی می کنه و به کارگر چه که من چطور پول در آوردم.یعنی همون به ما چه که فوتبالیستا چطور پول در میارن(یعنی همون حرف سرمایه داری به رعیت ربطی نداره ارباب چطور پول در میاره)
    یعنی یک و نیم میلیارد حق یک بازیکن بی کیفیته و ما نباید بهش اعتراض کنیم؟!!!!یعنی اینها اگه 20 میلیارد هم بگیرن با این کیفیت ما نباید اعتراض کنیم؟!
    این قسمت رو متوجه نشدید.من میگم چرا در انگلیس و آلمان اعتراضات مردمی به سیاست های پولی دولت نیست؟چون دولتش سیاست های درست پولی داره.اصلاً من حرفی از مسی یا ریبری نزدم حرفی از بازیکن نزدم
    شما میگی حتی توی کشوری مثل اسپانیا که مشکلات مالی داره به این پولهای درشت بازیکنان اعتراض نمیشه.دلیل داره برادر من چون اونجا فوتبال ناب را می بینن.ضمناً همینطور که دوستمون در بالا گفتن چه دلیلی داره که بگیم هرچی اجنبی میگه و میکنه درسته؟می خوام بدونم اونا هم برای 20 تا تخم مرغ و 10 کیلو برنج دعوا راه میندازن؟
    مصدومیت بیل ربطی به کیفیت بازیش نداره.کیفیتش را تو جزیره دیدیدم(اما بله 100 تا هم براش زیاد بود)نیمار بدبخت که تازه یک سال هم نیست اومده بارسا دیگه چکار باید کنه؟تو یه سرزمین جدید با فرهنگ متفاوت دور از همه اون چیزی که با اونا بزرگ شده.مطمئنم در آینده خیلی بهتر میشه البته به پستش هم دقت کنید و با مسی مقایسش نکنید

این بحث را زیاد ادامه ندیم بهتره.اما کل حرف من و دوستان اینه که مردم معترضاً به دستمزد های میلیاردی و کیفیت ریالی(این جمله اشاره ای هست به حرف یکی از کارشناسان فوتبال که اسمش یادم نیست).کیفیت این بازیکنان هم مثل دستمزدشون بشه ما اعتراضی بهشون نداریم و البته امیدواریم بر اساس لیاقت و کارآیی دستمزد داده بشه و اینقدر شاهد شکاف طبقاتی نباشیم.
    به خدا طرف با لیسانس بیکار هست و افسردگی گرفته اونوقت یه مشت...میلیون براشون پول خورده.درد ما اینه
    Last edited by وین رونی; 12-02-2014 at 19:46.

6. 4 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام
    مجبورم خط به خط توضیح بدم
    این ربطی به سرمایه داری نداره.شما میگی به ما چه که فلانی چقدر میگیره.من می گم در جامعه ای که ثروت عادلانه پخش نمیشه(یعنی جامعه سرمایه داری)هم سرمایه دار میگه به من چه که کارگر چگونه زندگی می کنه و به کارگر چه که من چطور پول در آوردم.یعنی همون به ما چه که فوتبالیستا چطور پول در میارن(یعنی همون حرف سرمایه داری به رعیت ربطی نداره ارباب چطور پول در میاره)
    یعنی یک و نیم میلیارد حق یک بازیکن بی کیفیته و ما نباید بهش اعتراض کنیم؟!!!!یعنی اینها اگه 20 میلیارد هم بگیرن با این کیفیت ما نباید اعتراض کنیم؟!
    این قسمت رو متوجه نشدید.من میگم چرا در انگلیس و آلمان اعتراضات مردمی به سیاست های پولی دولت نیست؟چون دولتش سیاست های درست پولی داره.اصلاً من حرفی از مسی یا ریبری نزدم حرفی از بازیکن نزدم
    شما میگی حتی توی کشوری مثل اسپانیا که مشکلات مالی داره به این پولهای درشت بازیکنان اعتراض نمیشه.دلیل داره برادر من چون اونجا فوتبال ناب را می بینن.ضمناً همینطور که دوستمون در بالا گفتن چه دلیلی داره که بگیم هرچی اجنبی میگه و میکنه درسته؟می خوام بدونم اونا هم برای 20 تا تخم مرغ و 10 کیلو برنج دعوا راه میندازن؟
    مصدومیت بیل ربطی به کیفیت بازیش نداره.کیفیتش را تو جزیره دیدیدم(اما بله 100 تا هم براش زیاد بود)نیمار بدبخت که تازه یک سال هم نیست اومده بارسا دیگه چکار باید کنه؟تو یه سرزمین جدید با فرهنگ متفاوت دور از همه اون چیزی که با اونا بزرگ شده.مطمئنم در آینده خیلی بهتر میشه البته به پستش هم دقت کنید و با مسی مقایسش نکنید

این بحث را زیاد ادامه ندیم بهتره.اما کل حرف من و دوستان اینه که مردم معترضاً به دستمزد های میلیاردی و کیفیت ریالی(این جمله اشاره ای هست به حرف یکی از کارشناسان فوتبال که اسمش یادم نیست).کیفیت این بازیکنان هم مثل دستمزدشون بشه ما اعتراضی بهشون نداریم و البته امیدواریم بر اساس لیاقت و کارآیی دستمزد داده بشه و اینقدر شاهد شکاف طبقاتی نباشیم.
    به خدا طرف با لیسانس بیکار هست و افسردگی گرفته اونوقت یه مشت...میلیون براشون پول خورده.درد ما اینه
    عزیز من کسی نگفته اعتراض نکن
    اتفاقا تمام حرف من اینه که حق اعتراض رو هم برای خودمون هم دیگران قائل باشیم
    ولی شما هدفتو اشتباه گرفتی
    بازیکن دنبال منافعشه دقیقا مثل من و شما که اگر توی این فوتبال با همین استانداردهای پایین به جایی میرسیدیم ادعا میکردیم که همین پولم کافیمون نیست
    بازیکن یک شهرونده که حق داره اگر تیم بر اساس قراردادش عمل نکرد اعتراض کنه اعتصاب کنه
    جایی که باید بهش اعتراض بشه (که نمیشه چون عملا کسی توی این کشور قوانین اعتراض رو بلد نیست) وزارت ورزشه نه بازیکنا
    شما روز و شب به این بازیکنا فحش بدین نتیجش این میشه که اینا رو رد میکنن یه سری دیگه میارن
    وقتی ما اصل رو ول کردیم چسبیدیم به فرع تنها چیزی که تغییر میکنه معلولها هستن

کاملا مشخصه جامعه به نوعی قصد داره انتقام نداشته های خودش رو از بازیکنا بگیره در صورتی که بازیکنا اینا رو ازشون نگرفتن بلکه مسئولین این کارو کردن

اگر مردم ما مثل طرفدارای اون تیم اسپانیایی توی این ماجرا موقتا و به خاطر منافع خودشون هوشمندانه از بازیکنا حمایت میکردن میدیدین که نتیجه خیلی بهتر از این میشد

مردم ما به جای فشار برای خصوصی شدن این دو تیم که نتیجش میشه هزینه نشدن پول بیت المال برای این بازیکنای بی کیفیت
    دقیقا جوری عمل کردن که دولت و وزارت میخواست

این دو تیم اگر واقعا خصوصی بشن بر اساس علم مدیریت و منافع مالک دخل و خرجشون هم نرمال و منطقی میشه
    بازیکنا و دایی فشارشون رو آوردن اما در کمال شگفتی و در بهترین زمان برای فشار آوردن به وزارت مردم با سرگردگی رسانه های معلوم الحال ازشون حمایت نکردن

تا حالا دقت کردین چرا وزارت با امثال فتح الله زاده مشکل چندانی نداره و توی هر دولتی تقریبا مدیر بوده؟
    چون فتح الله زاده همیشه مشکلات مالیش با بازیکنا رو کدخدامنشی میکنه
    در صورتی که تا با ریش سفیدی و کدخدامنشی تیمداری میکنیم فوتبال به جایی نمیرسه

فردا هم هدایتی میاد و باز این داستان در پرسپولیس ادامه خواهد داشت

دولت این دو تیمو اسیری گرفته رهاشونم نمیکنه چون کسی نیست ازشون حمایت کنه

8. 4 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

پنالتی عابدزاده به شیلی قبل جام جهانی 98
    حتماً ببینید.خونسردیش مثال زدنیه
    البته یه سری از آقایون بی نوای بی پول که پنالتی زدن هم بلد نیستن هم این کلیپ را ببینن بد نیست
    برای دانلود روی عکس کلیک نمائید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 18 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

پنالتی عابدزاده به شیلی قبل جام جهانی 98
    حتماً ببینید.خونسردیش مثال زدنیه
    البته یه سری از آقایون بی نوای بی پول که پنالتی زدن هم بلد نیستن هم این کلیپ را ببینن بد نیست
    برای دانلود روی عکس کلیک نمائید
    شاهکارش توی این پنالتیها با شیلی
    اون صحنه ای بود که دروازبان شیلی پنالتی رو وسط زد عابدزاده هم گول نخورد همون وسط ایستاد و توپ رو دفع کرد

توی فوتبال ایران واقعا حیف شد که دو نفر نتونستن بعد از بازیشون وارد عرصه مربیگری بشن
    یعنی یکیشون شد و با وجود موفقیت خیلی دوره کوتاهی مربیگری کرد

قایقران و عابدزاده

مطمئنم هر دو مربیهای فوق العاده ای میشدن بخصوص خود عابدزاده اما خب برای قایقران اون حادثه پیش اومد و عابدزاده هم اونجوری سکته کرد

12. 11 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

بحث اسم نیس، ذات اصلی این رفتاری که در فوتبال ایران هست مورد نقد این نوشته بسیار زیبا هست ، مسئله ای که چند ساله همیشه من اعتقاد داشتم که باعث این همه اتفاقات بد حاشیه ای هست.

آيا اين جادوگر رك و روراست فوتبال ايران است كه ديگران را تشويق به تظاهر و رياكاري مي‌كند؟ يعني گناه علي دايي اين است كه او را نخواسته و خيلي شفاف اين موضوع را مطرح كرده است؟

1- از عزت تا عزت؛ اين شايد يك برش از زجرها و زخم‌هاي اين ساليان پرسپوليس باشد، تيمي كه انگار همه فرزندانش سعادت آن را «فقط» در حضور خودشان مي‌بينند. 17 ارديبهشت 91 بود كه علي دايي با مصاحبه عجيب خودش آتش به جان قرمزها انداخت: «خداوند به من عزت داد تا بالاتر از اين تيم قرار بگيرم.» سرمربي آن روزهاي راه‌آهن بي‌اعتنا به روح خراشيده هواداران پرسپوليس، انتقام غيابي‌اش از حبيب كاشاني را با جست‌وخيز روي اعصاب آنها گرفت تا روشن شود دور از اقليم سرخ، هرگز علاقه‌اي به كاميابي اين تيم نداشته است. ورق اما برگشت تا علي دايي به پرسپوليس بيايد و اين بار علي كريمي از جمع سرخپوشان جدا شود. آكتورها تغيير كردند، اما سناريو عوض نشد تا يك بار ديگر همان كليد واژه جهنمي مثل تازيانه روي پيكر پرسپوليسي‌ها فرود بيايد: «عزت و ذلت دست خداست. يك روز همه چيز در اختيار شماست، اما فردا وضع تغيير مي‌كند.» كاپيتان پيشين پرسپوليس كه روز واقعه نتوانسته بود در كنار دوستانش جلوي هت‌تريك بهادر عبدي و تحقير سرخپوشان را بگيرد، سرانجام انتقام شخصي‌اش را از علي دايي گرفت، غافل از اين‌كه در كشاكش گرو‌كشي‌ها و ستيزه‌‌جويي‌هاي فردي، اين پرسپوليس بي‌نواست كه قرباني مي‌شود؛ شايد شبيه مادري از نفس افتاده كه يك گوشه نشسته و ميراث‌خواهي بي‌رحمانه پسرانش را تماشا مي‌كند. چرخ گردون چرخيد و شما هم صاحب «عزت» شديد آقاي كريمي؛ دلت خنك شد برادر؟
    2- مشكل از دايي و كريمي نيست، اشكال شايد از فرهنگ غلط و خودخواهانه‌اي باشد كه در قلب مريض فوتبال ايران ريشه دوانده است. اينجا قهرماني تراكتور همان قدر به جادوگر فرصت رجزخواني مي‌دهد كه دست عنصري مثل جواد كاظميان را هم باز مي‌گذارد تا براي تيم سابقش خط و نشان بكشد: «جواب خوبي به آنهايي دادم كه باعث جدايي‌ام از پرسپوليس شدند!» شايد بايد لعنت فرستاد به ذات اين فوتبال پلشت كه در آن حتي نيمكت‌نشين تراكتورسازي هم براي خودش در پرسپوليس جايگاهي ابدي و غيرقابل تغيير قائل است. همه داستان اما همين نيست. چه بسا اگر توپ ادينهو به جاي تير به تور تراكتوري‌ها بوسه مي‌زد و فينال ميليمتري را مس مي‌برد، اين بار «عزت» به اردوگاه شيث رضايي مي‌رفت و مدافع اخراجي سرخپوشان فتح اين جام را توي سر دايي و پرسپوليسي‌ها مي‌كوبيد، كمااينكه در صورت قهرماني فولاد، غلامرضا رضايي نيز از همين شانس برخوردار مي‌شد! انگار قرار نيست تيم‌هاي فوتبال در ايران ليست مازاد داشته باشند و هر كسي را جذب كردند تا آخر عمر بايد نگه‌اش دارند. در اين معادله ناميمون فقط تكليف اين موضوع مجهول باقي مي‌ماند كه چرا دست روزگار همه عزت‌ها را در ايران پخش مي‌كند و مثلا به اسپانيا عزت نمي‌رسد؟ يكي مثل رائول گونزالس همه عمرش را وقف رئال مي‌كند و راه به راه با اين تيم افتخار كسب مي‌كند، اما وقتي نامهربانانه پرتش مي‌كنند بيرون و با تيم متوسط شالكه قهرمان جام حذفي آلمان مي‌شود، هيچ كسي را به باد بد و بيراه نمي‌گيرد. اگر علي كريمي كه طي اين سال‌ها حتي يك سهميه آسيايي هم براي پرسپوليس نگرفت، جاي رائول بود چه مي‌كرد؟
    3- دل‌مان خوش بود كه اگر شماره هشت دوست‌داشتني فوتبال ايران مملو از حاشيه‌هاي مخرب است و اگر از نظر فني در سراشيبي سقوط قرار گرفته، دست‌كم خصايل جوانمردانه‌اش را حفظ كرده است. حالا اما با اين علي كريمي چه بايد كرد: «آنقدر فكرشان كار نكرد كه مرا صدا كنند و مثلا بگويند به توافق نرسيديم. از اول گفتند فلاني نباشد!» آيا اين جادوگر رك و روراست فوتبال ايران است كه ديگران را تشويق به تظاهر و رياكاري مي‌كند؟ يعني گناه علي دايي اين است كه او را نخواسته و خيلي شفاف اين موضوع را مطرح كرده است؟ وقتي يوونتوسي‌ها دل‌پيه‌رو را نخواستند، اول صدايش كردند و به هواي مذاكره غيرواقعي، نازش را كشيدند؟ آيا همين توقعات مطلقا غيرقابل قبول و سهم‌خواهي‌هاي زياده از حد نيست كه فوتبال ما را به اين فلاكت انداخته است؟ علي كريمي در حالي در حساس‌ترين مقطع فصل يقه دايي راگرفته و ول نمي‌كند كه براي به ياد آوردن آخرين رستگاري پرسپوليس در حضور او بايد به سال‌هاي بسيار دور سفر كرد. از زمان بازگشتش به جمع سرخپوشان، جادوگر حداقل با هشت زوج مديرعامل- مربي كار كرده و در زمان هيچ‌كدام از آنها موفق نبوده است. مصطفوي- قطبي، انصاري‌فرد- پيرواني، انصاري‌فرد- وينگادا، كاشاني – استيلي، رويانيان – استيلي، رويانيان – دنيزلي، رويانيان- خوزه و رويانيان – گل‌محمدي تركيب‌هاي متنوعي بودند كه كريمي در حضور آنها براي پرسپوليس بازي كرد و عجيب اين‌كه وضع قرمزها امروز از تمام آن اعصار بهتر است! اگر لابلاي اين دوران دايي دوبار بدون كريمي سرخپوشان را قهرمان همين جام‌حذفي كرده، معني‌اش آن است كه خداوند شهريار را عزيز و جادوگر را ذليل كرده است؟ با اين تفكرات پوسيده و ماورايي جلوه دادن همه چيز، چه آخر و عاقبتي انتظار ما را مي‌كشد؟ اگر كريمي ادعاي پرسپوليسي بودن دارد، در عمل بايد خير اين تيم را بخواهد، نه آنكه بي‌تفاوت به پيشنهاد گزاف سيد جلال، با تماس تلفني‌اش مانع از قطري شدن آندرانيك تيموريان شود و در عوض با انواع و اقسام مصاحبه‌هاي گاه وبيگاه، براي به حاشيه كشاندن سرخپوشان سنگ‌تمام بگذارد. جام تبريزي‌ها نوش‌جان‌شان آقاي كريمي، اما كاش حالا كه براي پرسپوليس از اين كارها نكردي، حداقل حواست به علاقه قلبي هواداران تيم سابقت باشد و اين مختصر موهبت را از آنها نگيري.
    4- چهار هفته به پايان ليگ، پرسپوليس همچنان در كورس قهرماني است، اما همه انرژي اين باشگاه صرف مبارزه با مسايل پيراموني مي‌شود. آخرين‌شان همين كه فرزندان اين تيم چپ و راست به جان هم مي‌افتند و چوب تفرقه به جان هواداران مي‌زنند. گاهي بايد درود فرستاد به شرف هواداران آرسنال كه سال‌هاست خون دل مي‌خورند، اما پشت تيم‌شان باقي مانده‌اند، وگرنه ما زير آسمان مملكتي نفس مي‌كشيم كه مردمش با يك برد عاشق مي‌شوند و با يك باخت فارغ، با دو نتيجه مطلوب ارتش 63 درصدي اميدوار به قهرماني تشكيل مي‌دهند و با يك توقف خارج از خانه، دل‌شان هواي «داش علي» مي‌كند!

14. 8 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال New-P30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

1

فولاد 51 امتیاز - 27 بازی - تفاضل 11

اس تهران 50 امتیاز - 26 بازی - تفاضل 13

نفت تهران 48 امتیاز - 27 بازی - تفاضل 13

سپاهان 46 امتیاز - 26 بازی - تفاضل 14

پرسپولیس 45 امتیاز - 26 بازی - تفاضل 15

مسه برد سپاهان و زنده شدن امیدها الان هم شکست صبا و گرفتن 3 امتیاز میتونه امیدهارو بترکونه!

و لابد با توجه به تعطیلی لیگ، بازی بعدی تو خونه داماش مسه بازی با فجر مساوی یا و روز از نو روزی از نو!!

16. 5 کاربر از New-P30world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال New-P30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

1

دايي: از پرسپوليس نمي‌روم

سرمربي پرسپوليس مي‌گويد براي اين تيم برنامه سه ساله دارد. او جدايي‌اش از پرسپوليس در پايان ليگ را "شايعه" خواند.

سرمربي پرسپوليس در پاسخ به اين سوال که شايعه شده شما در آخر فصل از پرسپوليس جدا مي شويد و آيا اين شايعه صحت دارد؟ اظهار کرد: متاسفانه هميشه عده‌اي چنين چيزهايي را مطرح مي‌کنند. من براي حضوري يک ساله هيچ وقت به پرسپوليس نمي‌آمدم. قرارداد من با اين باشگاه سه ساله است و براي پرسپوليس برنامه‌اي سه ساله دارم. نتيجه‌ کار من بعد از سه سال مشخص مي‌شود. خدا را شکر از برنامه سال اول عقب نيستيم و اگر بچه ها تلاش کنند مي‌توانيم جلو هم بيفتيم. من روزي از پرسپوليس مي روم که دينم را به هواداران و مردم ادا کرده باشد.

وي ادامه داد: متاسفانه عده‌اي براي خودشان چنين حرف‌ها و شايعاتي را مطرح مي‌کنند. پيش از پايان قرارداد سه ساله‌ام تنها در صورتي از
    پرسپوليس مي روم که مالکيت اين باشگاه مشخص شده باشد و مديران و مالکان آن من را نخواهند. متاسفانه خيلي ها ، خيلي زود رنگ عوض مي‌کنند و به خاطر منافعي مشترکي که احساس مي‌کنند مي‌توانند داشته باشند، دست به چنين اقدام‌هايي مي‌زنند، اما مطمئن باشند که علي دايي تا روزي که هست ادامه مي‌دهد تا شرمنده مردم نباشد.

/varzesh3/

من خودم با توجه به مسائل پیش اومده تا اینجای فصل، نگران بودم با اتمام فصل، تیم از هم ب ِ پُ ک ِ!

اگه دائی راست گفته باشه! و البته اگه بزارن که بمونه و ثبات در کادر فنی رو داشته باشیم! فصل بعد رو هم میشه امیدوار بود و عشقه

18. 5 کاربر از New-P30world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

گل زیبا و به یاد ماندنی کریمی(سلطان دریبل) به تراکتور سازی
    برای دانلود بر روی عکس کلیک نمائید

20. 4 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •