تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 215 از 269 اولاول ... 115165205211212213214215216217218219225265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,141 به 2,150 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای دیدار با استقلال: کاروان الشباب دوشنبه با هواپیمای اختصاصی به تهران می‌آید

تیم فوتبال الشباب عربستان در اولین دیدار مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا در گروه A باید روز سه شنبه به مصاف استقلال برود و از همین رو یک روز قبل از این دیدار به تهران خواهد آمد.

اعضای این تیم بامداد دوشنبه با یک پرواز اختصاصی وارد تهران شده و سپس در هتل همای تهران مستقر خواهند شد.

دیدار دو تیم استقلال ایران و الشباب عربستان از ساعت 19 و 30 روز سه شنبه در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد.

Abieteh

2. 4 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Esteghlal_Paydar44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Mashad

پيش فرض

4. 9 کاربر از Esteghlal_Paydar44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه anita.blue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    خیلی دور خیلی نزدیک

پيش فرض

آخی چقدر دلم برای اسطوره فرهاد تنگ شده...

6. 5 کاربر از anita.blue بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اگه گفتید نشسته از سمت چپ کیه؟

8. 8 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

اگه گفتید نشسته از سمت چپ کیه؟
    تیموریانه فکر کنم !

این عکسو تا حالا ندیده بودم تشکر

10. 9 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

یه فایل با اکسل درست کردم که جدول کنونی و بازی های باقی مانده داخلش هست
    خودتون می تونید احتمالات مد نظرتون را وارد کنید ببینید کی قهرمان میشه
    فقط خیلی سریع ساختمش و زیاد روش کار نکردم.دیگه ایراد بصری را خودتون ببخشید
    نکته مهم:داخل فایل احتمالات خودم را آوردم که شما می تونید پاکش کنید
    نکته:تیمها با بالا و پایین رفتن امتیاز در جدول بالا پایین نمیشن.خودتون از روی امتیاز و تفاضل گل متوجه میشید.تا کمی روش کار کنم اینو درست کنم البته بلد نیستم باید ببینم می تونم درستش کنم.کسی بلد بود درستش کنه
    الآن فهمیدم که وقتی تمام بازی ها را شما وارد کنید(3 بازی باقی مانده برای هر تیم)تعداد بازی ها و بردها و باختها تغییر نمی کنه یعنی فرمولش را وارد نکردم که البته زیاد مهم نیست.مهم امتیاز و تفاضل گل هست
    اکسل 2013
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اکسل 97-2003
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یه ایراد داشت که درستش کردم.مجدد دانلود کنید
    من به شخصه اعتقادم ایــنه شانس استقلال و فولاد خیلی بیــشتر هست .ولی یه نکته میمونه این وسط , اونم بازی بعدی استقلال و نفت هست که نتیجه تساوی تو اون بازی یا شکست استقلال قشنگ پرسپولیس رو مدعی اصلی قهرمانی میکنه .
    احتمال اینکه سرنوشت قهرمانی روز اخر به تفاضل گل هم بکشه شانس پرسپولیس از بقیه خیلی بیشتره ولی اینو یادمون نره پرسپولیس دوتا بازی بیرون از خونه سخت داره که یکی از اونا با داماشی هست که داره واسه سقوط نکردن میجنگه و اس اهوازی که اگر پرسپولیس هفته اخر با برد بتونه قهرمان بشه مطمئنن با توجه به جو اهواز و مردمش کار سختی رو داره
    دوتا گزینه دیگه هم هست فولاد جلو تراکتور بی انگیزه که به نظر من این روزا داره به بقیه ظلم میکنه برنده بشه و مسلما جلو استقلال هم شانس برنده شدنش زیاده و بازی پایانی اسونی که داره
    و گزینه اخر هم بنده شدنه استقلال در هر سه بازی بدون در نظر گرفتن نتایج حریفاشه که باید از دو بازی تو خونمون نهایت استفاده رو بکنیم مخصوصا هوادارا بازی با نفت رو باید بد جوری حمایت کنن تو اهواز هم میتونیم غریب نباشیم چون همه اهوازیاا بالاخره ته دلشون یه جورایی ابی هستن
    و میمونه بازی با تراکتور که چه روزی بشه اون روز

12. 6 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

قلعه نویی؛همیشه با استقلال
    سرمربی تیم فوتبال استقلال با صدور اطلاعیه‌ای نسبت به شایعاتی درباره تیم فصل آینده خود واکنش نشان داد

سرمربی تیم فوتبال استقلال با صدور اطلاعیه‌ای نسبت به شایعاتی درباره تیم فصل آینده خود واکنش نشان داد. در اطلاعیه امیر قلعه‌نویی که شامل سه بند است، آمده:

1 - هر ساله وقتی به روزهای حساس رقابت‌های لیگ‌برتر نزدیک می‌شویم برخی شیطنت‌ها درباره مذاکرات اینجانب با سایر تیم‌ها منتشر می‌شود که همواره بی‌اساس و غیر واقعی بوده است. صرف نظر از رسانه‌هایی که به قصد اطلاع‌رسانی گاهی اوقات ناخواسته به این سناریوها دامن می‌زنند، خطاب به جریان‌هایی که در تلاش هستند با این گونه اخبار کذب، برای تیم استقلال در مسیر موفقیت حاشیه‌سازی کنند، عرض می‌کنم که اگر با امیر قلعه‌نویی مشکل دارید، لااقل به منافع ملی و آبروی ایران فکر کنید و در آستانه مسابقات استقلال در لیگ قهرمانان آسیا و بازی با تیم الشباب عربستان به اینگونه خبر‌سازی‌ها پایان بدهید

2 - یکبار دیگر به همه هواداران محترم تیم استقلال عرض می‌کنم که اولویت اول و گزینه همیشگی بنده، استقلال است و در حال حاضر به چیزی جز موفقیت تیم محبوبم فکر نمی‌کنم و شما هم به این اخبار بی‌اساس توجه نکنید.

3 - صدور این اطلاعیه به نشانه تکذیب همه این خبرهای بی‌اساس است و در صورت تکرار، قطعاً از طریق مراجع قانونی پیگیری‌های لازم صورت خواهد گرفت.

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال

14. 6 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قلعه نویی؛همیشه با استقلال
    سرمربی تیم فوتبال استقلال با صدور اطلاعیه‌ای نسبت به شایعاتی درباره تیم فصل آینده خود واکنش نشان داد

سرمربی تیم فوتبال استقلال با صدور اطلاعیه‌ای نسبت به شایعاتی درباره تیم فصل آینده خود واکنش نشان داد. در اطلاعیه امیر قلعه‌نویی که شامل سه بند است، آمده:

1 - هر ساله وقتی به روزهای حساس رقابت‌های لیگ‌برتر نزدیک می‌شویم برخی شیطنت‌ها درباره مذاکرات اینجانب با سایر تیم‌ها منتشر می‌شود که همواره بی‌اساس و غیر واقعی بوده است. صرف نظر از رسانه‌هایی که به قصد اطلاع‌رسانی گاهی اوقات ناخواسته به این سناریوها دامن می‌زنند، خطاب به جریان‌هایی که در تلاش هستند با این گونه اخبار کذب، برای تیم استقلال در مسیر موفقیت حاشیه‌سازی کنند، عرض می‌کنم که اگر با امیر قلعه‌نویی مشکل دارید، لااقل به منافع ملی و آبروی ایران فکر کنید و در آستانه مسابقات استقلال در لیگ قهرمانان آسیا و بازی با تیم الشباب عربستان به اینگونه خبر‌سازی‌ها پایان بدهید

2 - یکبار دیگر به همه هواداران محترم تیم استقلال عرض می‌کنم که اولویت اول و گزینه همیشگی بنده، استقلال است و در حال حاضر به چیزی جز موفقیت تیم محبوبم فکر نمی‌کنم و شما هم به این اخبار بی‌اساس توجه نکنید.

3 - صدور این اطلاعیه به نشانه تکذیب همه این خبرهای بی‌اساس است و در صورت تکرار، قطعاً از طریق مراجع قانونی پیگیری‌های لازم صورت خواهد گرفت.

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال
    فصل بعد باید هرطور شده قلعه نوییو حفظ کنیمو یه تیم خوب براش ببندند ولی خیلی بعید قلعه نویی بخواد تمدید کنه....میگن فصل بعد سپاهانه...اون تقدیری هم که قبل بازی با سپاهان در اصفهان ازش کردند دلم بیشتر شور افتاد

امیرخان تراکتور هم که بود گفت اولویتم تمدید با تراکتوره ولی همه میگفتن امسال میاد استقلالو اومد...اولویتش با تراکتور بود ولی یه سنگ جلو پای تبریزیها انداختو گفت با همه فصل پیشو تصویه کنیدو درصدی هم به عنوان پیش پرداخت به بازیکنای جدید داده بشه وگرنه من نیستم.....

اگه همچین چیزیو از استقلال بخواد که واقعا نشدنیه....هرچند حق داره بخواد با ارامش کار کنه هر بازیکنیو که خواست بگیره و فکرو ذکر بازیکناش پول نگرفتن نباشه....

من شنیدم فصل بعد منصوریان روی نیمکت میشینه...البته اینا همش شایعست و امیدوارم امیرخان بمونه....

16. 7 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

من شنیدم فصل بعد منصوریان روی نیمکت میشینه
    رفتن امير خان100%خواهد بود.شك نكن.
    اومدن منصويان هم از قبل تموم شدن نيم فصل اول رو زبونها افتاد و 90%واقعيت داره.البته شايد گزينه سومي هم باشه كه خيلي خيلي بعيد به نظر ميرسه فرهاد مجيدي سال ديگه سرمربي استقلال بشه!(هرچيزي ممكنه)

18. 8 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

موندن یا رفتن امیرخان به دو عامل بستگی داره

1 - موندن یا رفتن فتح الله زاده

2- صعود استقلال به مرحله بعد لیگ قهرمانان آسیا

اگر استقلال از گروهش صعود کنه مطمئنا فتح الله زاده هم میمونه و یک تیم خوب را برای فصل بعد جمع و جور میکنه و اونوقته که امیر خان هم میمونه تا به آرزوش که قهرمانی استقلال در آسیاست دست پیدا کنه

باید منتظر موند و دید که در این 6 بازی چه نتایجی رقم میخوره

به نظر من سپردن تیم به منصوریان و مجیدی خیلی زوده و چند سال باید در کنار قلعه نویی به عنوان مربی کار کنن تا بتونن برای استقلال مفید باشند

20. 5 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •