تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 215 از 293 اولاول ... 115165205211212213214215216217218219225265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,141 به 2,150 از 2928

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | فصل 2013-2014

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

الکسیس: من بارسا را انتخاب کردم چون می‌خواهم برای نوه‌های خود از جام هایی که برده‌ام صحبت کنم نه پول‌هایی‌ که بدست آوردم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 10 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

" و سرانجام کاپیتان هم به خط پایانِ خودش در بارسا رسید."

هیچوقت یادمون نمیره خدمات فوق العاده ارزشمندی که برای تیمت انجام دادی.
    برای گل های فوق العاده ات.
    برای توپ گیری های فوق العاده ات.
    برای بازگردوندنِ روحیه به تیمت.
    و همه و همه چیز.
    یادمون نمیره اون آرامشی که داشتی و اخلاق فوق العاده ات وقتی بازیکنان حریف سعی در ایجاد حاشیه توی بازی میکردن که تو خودت و تیمتو کنترل میکردی!
    یادمون نمیره اون فندکی که توی سانتیاگو برنابئو سمتت پرتاب شد رو از بازیکن خودی گرفتی تا به داور نشون نده تا بازی به حاشیه کشیده نشه و چندین و چند حرکت از این قبیل.
    تو یکی از یک مدافعانی هستی که من اگه تیم منتخب انتخاب کنم، در قلب دفاعی میبودی
    تو بازیکنی هستی که اکثر هواداران هر تیمی دوستت دارن. نه فقط به خاطر بازیِ فوق العاده ات. بلکه هم برای انسانیتت.
    تو فوق العاده ای. یک کاپیتان به تمام معنا.

متشکرم کارلس عزیز...
    به خاطر آنچه در بارسا به میراث گذاشتی.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by M E S S I; 04-03-2014 at 23:19.

4. 13 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

زمانی داشتیم تنیس با پا بازی می کردیم. کارلس خودش رو کاملا پرتاب کرد تا یک امتیاز با هد شیرجه ای بدست بیاره. وقتی بلند شد صورتش زخمی شده بود و تمامش پر از خون بود. ولی او از امتیازی که از دست رفته بود عصبانی بود و می خواست ادامه بده تا امتیاز رو پس بگیره.
    بیشتر بچه های 14 ساله اونجا دراز می کشیدن و ناله می کردن و برای خودشون تاسف می خوردن.

او اون زمان خیلی رقابتی بود.
    یک اصیل که ظرفیت یاد گرفتن خیلی سریع چیزها رو داشت.

دلم براش تنگ میشه چون روحیه بردش رو پخش می کرد.

Jordi Mauri
    مربی محلی La Puebla
    Last edited by nw_nk; 05-03-2014 at 00:17.

6. 11 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

خوب کاپیتان پویول هم به بازنشستگی نزدیک شد. در عین حال که بسیار متعصب بود، خیلی هم با اخلاق و دوست داشتنی بود. فکر می کنم تصمیم مناسبی گرفت با توجه به شرایط بدنی و مصدومیت هاش.

8. 10 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

مدافع بارسلونا در نامه‌ای پر احساس پس از خداحافظی کاپيتان تيمش او را فرشته نجات خود توصيف کرد.

جرارد پيکه نامه‌ای خطاب به کاپيتان کارلس پويول که روز گذشته پس از 15 فصل خداحافظی اش را از اين باشگاه اعلام کرد، نوشت. وی پويول را «فرشته نجات» خود توصيف کرد که منحصر به فرد و تکرارنشدنی است.

پيکه در پيغامي در صفحه شخصي‌اش در شبکه اجتماعي فيس‌بوک نوشت:‌

مي‌خواهم بدانی که دلم برای صحبت‌هايمان در رختکن، توصيه‌هات و بالاتر از همه شوخی هايت در زمين تنگ مي‌شود. تو منحصر به فرد و تکرارنشدنی هستی. وقتی مردم از به خدمت گرفتن يک پويول ديگر حرف می زنند، خنده‌ام می گيرد. آنها بايد مدت‌ها به دنبالش بگردند زيرا هرگز کسی مثل تو را پيدا نمی کنند.

وی ادامه داد: اين روز فرا رسيد و تو مي‌روی. هرچند اين قانون زندگی است اما برای من غيرممکن است که خودم را بدون تو در بارسا تصور کنم. اگر به پاريس يا رم نگاه کنم، اولين چيزی که به ذهنم می رسد تو هستی که جام قهرمانی اروپا را بالای سر برده‌ای. در ومبلی اين افتخار را به آبيدال دادی؛ چيزی که باعث بزرگی بيشتر تو شد. نسل من و جوان‌ ترها بارسا را بدون پويول با بازوبند کاپيتانی و شماره پنج پشت پيراهنش در خط دفاعی نمي‌شناسند. فکر نمی کنم همه‌ چيز مثل گذشته باشد.

تو کاپيتان و نشانه اين تيم هستی و وقتی جوان بودم؛ آماده اين بودم که دنيا مرا ببلعد. از اولين روز در داخل و خارج از زمين خيلی آسان با هم جور شديم. در کنار تو احساس امنيت می کردم؛ می دانستم که اگر روزی به هم بريزم، تو آنجا هستی تا مرا نجات دهی. تو فرشته نجات من هستی.
    به خاطر همه چيز سپاسگزارم.

هافبک بارسلونا پويول را کاپيتان هميشگی کاتالان‌ها دانست.

سسک فابرگاس درباره خداحافظی پويول گفت‌و‌گويي با راديو مارکا انجام داد و گفت: همه ما می دانستيم. می توانيد احساسات، حرکات و شرايط فعلی او را ببينيد. پويول زمان سختی را می گذراند و سخت است که ببينيم يکي از دوستانمان چنين تصميمی را گرفته است.

وی به تمجيد از کاپيتان بارسلونا پرداخت و نوشت:
    هر کسی جرأت ندارد در حالي که هنوز 2 سال از قراردادش باقی مانده است، چنين تصميمی بگيرد. اگر تمرينات روزانه پويول را ببينيد؛ هرگز فکر نمی کنيد که 36 سالش باشد. او مثل يک جوان 18 ساله به نظر می رسد.

فابرگاس گفت: تا جايی که من می دانم، او کاپيتان هميشه بارسلونا خواهد بود.

کاپیتان کارلس پویول در طول 15 فصلی که در بارسلونا توپ می زد لحظات زیبایی را در ذهن هواداران بارسلونا حک کرده است. از زمان اولین بازی رسمی خود برای بارسلونا، "کاپیتان جاودان" نمونه ای برای حرفه ای گری، عشق واز خود گذشتگی برای باشگاهش بوده است.

کاپیتان کارلس پویول در طول 15 فصلی که در بارسلونا توپ می زد لحظات زیبایی را در ذهن هواداران بارسلونا حک کرده است. از زمان اولین بازی رسمی خود برای بارسلونا، "کاپیتان جاودان" نمونه ای برای حرفه ای گری، عشق واز خود گذشتگی برای باشگاهش بوده است.

یکی از اولین لحظات به یاد ماند "پویی" شبی بود که فیگو با پیراهن رئال مادرید در نو کمپ حاضر شد. در آن دیدار پویول مستقیما مسئول محافظت از لوئیس فیگو هم تیمی سابقش بود. در آن دیدار پویول آنقدر عالی کار کرد که نه تنها فیگو بلکه کل مجموعه ی تیم رئال مادرید را از کار انداخت. در آن دیدار بارسا بردی به یاد ماندنی داشت ...

در اکتبر 2002 ، شبی که بارسا در برابر لوکوموتیو مسکو به میدان رفته بود در حالی که دو تیم در دقیقه ی 65 در عدد صفر مساوی بودند پاسی که از میانه ی میدان به سوی مهاجم لوکوموتیو ارسال شد، با بی دقتی دروازه بان پویول و تک مهاجم بارسا را در برابر دروازه ی خالی قرار داد که این بار "شجاع دل" به تعبیر هواداران بارسا شوت حریف را با "قلب" خود به بیرون فرستاد.

کلیپ این لحظه ی به یاد ماندنی را از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید.

... اگرچه خیلی در حملات حضور نداشت اما کاپیتان بارسا گل های بسیار مهم و بیاد ماندنی را در بازی های مهم و حساس به ثمر رسانده است. یکی از آن ها گلی بود که در بازی معروف 2-6 برابر رئال به ثمر رساند. پویول در آن بازی در حالی که رئال و بارسا 1-1 مساوی بودند در دقیقه ی 20 بازی با یک ضربه سر عالی روی ارسال ژاوی گلی را به ثمر رساند که آغازگر گلباران رئال در بازی معروف شش تایی بود. اوسپس بر بازوبند کاپیتانی اش بوسه زد و نشان داد همیشه سرباز بارسلونا بوده ...

کلیپ این لحظه ی به یاد ماندنی را از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید.

صحنه ی زیبای دیگر گل حساس پویول به ژرمن ها بود.گلی که به برد یک صفر اسپانیا مقابل آلمان انجامیدو با بازی های خوب پویول و هم تیمی هایش اسپانیا قهرمان جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی شد.

... پویول همیشه سمبل اخلاق در باشگاه کاتالان بوده. در جریان بازی های گمپر 2010 او جایزه ی تیمش را به رونالدینیو که با لباس میلان به نوکمپ بازگشته بود اهدا کرد و به نوعی خواست قدردان زحمات رونالدینیو در فصول گذشته در باشگاه بارسلونا باشد...

در کنار گل های عالی اگر تصویری از پویول وجود داشته باشد که همیشه در ذهن هواداران بارسا باقی بماند آن تصویر قهرمانی بارسا در فینال ومبلی سال 2011 است. بارسا با بازی درخشان خود 1-3 مردان سرالکس فرگوسن را درهم کوبیدند. پس از این بازی آن ها اریک آبیدال بازیکن سابق خود را که دچار سرطان از ناحیه ی کبد شده بود به زمین مسابقه آوردند و پویول بازوبند کاپیتانی بارسا را بر بازوی آبیدال بست ... اشک های آبیدال و شوق هواداران بارسا از دیدن این لحظات، هرگز از یاد فوتبال دوستان نمی رود...

اما این همه ی ماجرا نبود پویول پس از دریافت جام تی شرتی به تن کرد که روی آن جملاتی در حمایت از میکی روک بازیکنی که دچار سرطان شده بود پوشید.

... بی شک پویول از آن دسته بازیکنانی است که خاطرات تلخ و شیرینی که در لباس بارسا و تیم ملی اسپانیا آفریده از یاد هواداران نخواهد رفت.

نیم نگاهی به عناوین قهرمانی پویول: 21 عنوان

شش قهرمانی لالیگا:

5-2004، 6-2005، 9-2008، 10-2009، 11-2010، 13-2012

سه قهرمانی لیگ قهرمانان:

6-2005، 9-2008، 11-2010

دو قهرمانی کوپا دل ری:

9-2008، 12-2011

دو قهرمانی سوپرکاپ اروپا:

10-2009، 12-2011

دو قهرمانی جام باشگاه های جهان:

10-2009، 12-2011

شش قهرمانی سوپر کاپ اسپانیا:

6-2005، 7-2006، 10-2009، 11-2010، 12-2011، 14-2013

یکبار قهرمانی در جام جهانی 2010

یکبار قهرمانی در جام ملتهای اروپا 2008

قهرمانی در رقابت های المپیک 2000 سیدنی

پویول متشکریم : ویدئو کوتاهی که سایت رسمی از دوره 15ساله اسطوره منتشر کرده

لینک مستقیم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یوتیوب: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by M E S S I; 05-03-2014 at 10:39.

10. 8 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

12. 9 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

14. 8 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

بارتومئو : ما حداقل دو خرید خواهیم داشت ، یک دورازه بان و یک مدافع !
    بارتومئو : بارسا مسی را نخواهد فروخت ، او بهترین بازیکن در دنیاست و بیشترین دستمزد را خواهد گرفت !
    بارتومئو : مسی از نظر ورزشی اینجا رشد کرده است ، او انتخاب ما در اینجاست. امیدوارم دوران ورزشی اش را اینجا به پایان برساند.

16. 7 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

بارسا در پی ارائه پیشنهاد 30 میلیونی برای جذب داوید لوئیز هست ، احتمال به فروش گذاشتن لوئیز در پایان فصل از چلسی وجود دارد !

تیترهای روزنامه اسپرت ۵مارچ

بزرگ تیم ۳۰ژوئن بارسا را ترک خواهد کرد

متچکریم پویی

۲۱قهرمانی ۱۹فصل ۵۹۳بازی

اسپانیا - ایتالیا ۰۰:۳۰ بامداد به وقت ایران
    ۵بازیکن از بارسا و اولین مسابقه دیگو کاستا

آفریقای جنوبی - برزیل ۲۰:۳۰ به وقت ایران
    رمانی - آرژانتین ۲۲:۳۰ به وقت ایران

نیمار و مسی رهبران تیم هایشان

گلزنان لالیگایی بارسا تا به اینجای کار !

اگه لــــئــــو مــــســــي با تيم آرژانتين روماني رو شكست بده، 50مين برد رو ميتونه بدست بياره لئو.
    تا به الان 49 برد از 83 بازي بدست اورده ( 49 برد، 17 مساوي، 17 باخت)

18. 7 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال موسیقی راک و متال Metalhead56's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

واقعاً پویول یکی از بازیکنانیه که نظیرش رو کمتر میشه در فوتبال امروز دنیا دید.بازیکنی که فوتبال رو به عشق فوتبال و با تعصب فوق العاده ای بازی میکنه.بازیکنهای حال حاضر شاید نود درصد فوتبال رو برای شهرت و ثروت بازی میکنن.جاش برای همیشه خالی میمونه تو بارسا چون بعید میدونم بارسا حتی بعدها هم بتونه یه مدافع اینجوری که هم رهبر خط دفاعی باشه و هم تعصب فوق العاده ای داشته باشه پرورش بده.

20. 5 کاربر از Metalhead56 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •