دوستان شك روي دسته رو كه روشن ميكنم، ديگه جهت ها كار نميكنن، مشكلي هست يا كلا همينطوريه؟ توي 2012 اينجوري نبود 2013-14 اينطوري شده
دوستان شك روي دسته رو كه روشن ميكنم، ديگه جهت ها كار نميكنن، مشكلي هست يا كلا همينطوريه؟ توي 2012 اينجوري نبود 2013-14 اينطوري شده
سیستمت نسوخت اور کلاک کردی؟:| یعنی منم میتونم اور کلاک کنم cpu رو؟![]()
cpu e5300 دارم![]()
رم 4و گرافیک 5450 ati
:|
من دیشب بازی رو دانلود کردم و از دیشب تا حالا چند دستی بازی کردم
یه سری تغییرات خوب و یه سری تغییرات دیگه که زیاد هم جالب نیست صورت گرفته
تغییراتی که تو پاس تو عمق و شوت زدن انجام شده واقعا بازی رو سخت کرده، مخصوصا پاس تو عمق که عملا دیگه پاس تو عمق دادنش خیلــــــــــــــی سخت شده و این به نظرم اصلا جالب نیست
چیزی که واقعا تو فوتبال واقعی هم می بینیم دادن پاس تو عمق انقدر سخت نیست که تو PES2014 سختش کرده!!!!تو PES 2013 من خیلی از گل های که میدادم با پاس تو عمق بود ولی الان دیگه خبری از این پاس ها نیست
ضمن این که مکانیزم شوت زدن هم تغییر کرده وقتی شوت میزنی توپ بلند میشه و مثلا تو محوطه جریمه هستی وقتی شوت میزنی شاید فکر میکنی خیلی راحت توپ گل میشه ولی میبینی توپ بلند میشه یا دروازبان دفع میکنه یا میره بیرون
در صورتی که همون صحنه تو pes 2013 اگر پیش میومد خیلی خیلی راحت توپ گل میشد
البته به نظرم با شوت میشه کنار اومد به هر حال عادت کنیم ولی پاس تو عمق واقعا نمیدونم بگیم سخت شده یا بگیم خیلی بد شده
البته یه مشکل دیگه هم که به نظرم خیلی برای PES 2014 شاید بد باشه نوع توپ گرفتن بازیکنا هست؟!!یه جورای خیلی آماتور گونه هست این طور توپ گرفتن !!!!
این که بازیکنا همین جوری میرن تو هم دیگه و توپ رو تیم حریف میگیره یا بلعکس چیزی که اصلا تو pes 2013 به این شکل نمی دیدیم
نحو دویدن بازیکنا هم انگار یکم غیرطبیعی شده انگار یه جوری حالت صحنه آهسته شده ولی فکر میکنم pes 2013 یکم طبیعی تر بود
در کل به نظر من هر جور که حساب کنیم نه میتونیم بگیم بازی شاهکاره و عالی شده و نه می تونیم بگیم بازی افتضاح هست داغون یا بقول بعضی از دوستان بدترین pes
بعضی از دوستان که میگفتن چمن داغون شده شبیه موکت یا فیس بازیکنا خیلی داغون هست به نظرم یکم کم لطفی میکنن چون به نظر من اصلا این جوری نیست
به نظرم این تغییرات کلی که PES داده هنوز خیلی جای کار داره درست مثل خیلی چیزهای دیگه که وقتی اولش میاد هنوز کامل نشده pes2014 هم مثل همین میمونه
سیستم من 2 ساله اورکلاکه !
اینجا جاش نیست حرف بزنیمولی الان من میتونم اور کلاک کنم؟
تو تاپیکای سخت افزار بپرس اونجا بهت میگن کامل
من با همه چیز بازی موافق هستم غیر از شوت داخل محوطه جریمه هرکاری میکنی محکم بزنه نمیره بیشتر گلها هم توجه کردین روی ریباند زده میشه 100 حمله 2 گل ...یه ذره اغراق امیز شده من خودم ایتالیا بر میدارم 10 بار با بالوتلی تک به تک میشم هر کاری میکنم یواش شوت میکنه اعصاب نذاشته واسم
دوستان چطوری تنظیمات دسته رو مثل دسته ی پلی استیشن کنم ؟ شوت روی مربع و پاس روی x و ... ممنون
کار سختی نیستبرو تو کنترولر و وقتی رو گیم پدت کلیک کردی تنظیمات رو انجام بده (برا اسون تر شدن از رو دسته ایکس باکس انجام بده)
دکمه هایی که رو ایکس باکس هست دقیقا مثل پلی استیشن هست![]()
دوستان کسی میدونه چه بلایی سر فیلمای بازی اومده ؟ دیگه مربی نشون نمیده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)