خیلی ممنون.
خیلی ممنون.
[QUOTE=vakafanzel;963080]فرقی نمی کنه فقط معمولا این مشکل زمانی پیش میاد که با این برنامه پاک کنی نه با گوشیت...حالا یه بار دیگه و این بار با خود گوشی پاک کن...اشاالله درست می شه...بازم می گم خیلی مهم نیست
شاد باشید
[QUOTE=mostafa_khan;962503]من هم با برنامه پاک کردم.یعنی مشکل از اینه؟
سلام ، چه جوری میشه فایا های فلش رو تو دبلیو 810 دید ؟!![]()
salam agay mehdi mamnon az tavagoheton vali mage in emkan dareh ke bedon felash driver seda avaz beshe?
salam man emroz dadam felash goshhemo avaz kardan vali az bad bakti har vagt zang mikoreh ya zang mizanam goshim komosh mishe va bala nemiyad![]()
nemidonam bayad chekaresh kard tahala baram 10:: 30toman ab kordeh help rahnamiyi konid ostad
لطفا فارسی تایپ کن
از وقتی که( این بار آخریه ) فلش کردی اینطوری شده یا از قبل اینطوری بوده؟
راه خاصی نداره.. بریز تو گوشیت اگه حجمش زیاد نباشه اجرا میکنه...البته فک میکنم اندازه فایلش باید اندازه مانیتور 810 باشه(176*220)
Last edited by sony_W810i; 29-03-2007 at 16:35.
ممنونم از راهنماییت ...
و اما ...
چه جوری میشه یه فایل اس دبلیو اف رو تو یه تم مث اوربیت به جای منوی اون گذاشت ؟! مثلا منوی اکولایزر رو گذاشت بهخ جای منوی اوربیت ؟! برنامه ی حرفیه ای طراحی تم برای دبلیو 810 نیس ؟!![]()
دوستان فضای داخلی گوشی من 37MB هست مال شما چقدر است؟
من اهنگی با فرمت .WAVE روی گوشیم ریختم با حجم 36MB روی حافظه خود گوشی (رم و درو وردم) به راحتی کپی و اجرا شد .
مشخصات گوشی:
sony Ericsson W810i
ساخت مالزی (خودم از سوریه اووردم گوشی رو خودم چنخ کردم هیچ تغییراتی روی گوشی انجام نشده )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)