نه عزیزم پاک نمیشه خیالت راحت مشکلی پیش نمیاد پاک نمیشه آپدیت بایوس میمونه
نه عزیزم پاک نمیشه خیالت راحت مشکلی پیش نمیاد پاک نمیشه آپدیت بایوس میمونه
با سلام به همه
یکی از مشکلاتی که تو بعضی از سایت ها بهش اشاره شده بود برای z500,داغ کردن بیش از حدشه.
کسایی که دارن آیا این داغ کردن براشون مشکلی هم ایجاد کرده؟
فرقی نمیکنه سخت افزارتون چی باشه چون بایوس مربوط به تمام لپ تاپ های z500 هست مطمئنن اینکه یکی از قطعات فرق کنه در تغییرات کلی تاثیر چندانی نداره مگه اینکه مشکلاتی در رابطه با همون قطعه درش پیدا بشه که اونهم در ورژن بعدی تصحیح میشه
ببین واسه من اول در حالت عادی خیلی داغ میکرد میشد عین کوره آجر پزی. حدود دمای 75 الی 80یعنی دستتو میبرد جلوش کمی میسوزوند. چند روز بایاسشو آپدیت کردم. در حال حاضر هم دما شده 48 الی 50. انقده گرماش کم شده که دسستتو بگری جولوی فن گرماشو خیلی کم حس میکنی. واسه ما که با بایاس برطرف شد. زمان بازی خب داغ کردن طبیعیه میره حدود 80 تا 90. اما اگه کولپد بذاری میرسه به 70 الی 75.پس زیاد نگران داغی نباش
1. اینکه همه درابور ها رو نصب کنید 2. مواردی که استفاده نمیکنید (مثل بلوتوث و وای فای ) رو خاموش کنید 3. روشنایی صفحه رو به اندازه مناسب بزارید 4.سعی کنید برنامه های سنگین و بازی ها و ویدئو رو با شارژر اجرا کنید
از کول پد استفاده میکنید؟
بایوس یک قطعه جدا بر روی مادربورده و هیچ ربطی به هارد و ویندوز نداره
هیچ وقت از بایوس های نامعتبر برای لپ تاپتون استفاده نکنید و از سایت خود لپ تاپتون تهیش کنید چون اگه مشکلی در حین آپدیت بوجود بیاد لپ تاپتون دیگه بوت نمیشه و کارتون به تعمیرگاه میکشه
سلام
چطوری برای شما 1.18 بود
دادید بیرون براتون ویندوز نصب کردن
مدل لبتاب شما کودم هست ؟ یعنی گرافیک 740 هست یا 635 ؟؟
سلام این دماها که میگید صدمه ای به لبتاب نمیزنه !!
اخه من اگر بخوام پای لبتاب بشینم حداقل 4-5 ساعت مدام باهاش بازی کنم این پایه های سی پی یوش اب نمیشهاین دوستمون که میگن 90 درجه ! خیلی زیاد نیست ! میشه روش نیمرو درست کرد
اونوقت این دماها که میگید تو همه لبتابها طبیعیه؟(( با فرض اینکه بایاس رو هم اپ کرده باشم ))
من با یک لبتاب دل 4030 حدود 7 ساعت مدام کار (( کار که نه بازی pes 13 )) میکردم اونقدر داغ نکرده بود که به چشم بیاد تازه بدون فن رو پام گزاشته بودم
توی لپ تاپ های Core i7 به نظرم طبیعیه من قبلا 5110 دل داشتم میرفت تا 90 نه مشکلی براش پیش نمیاد پایه های سی پی یو مگه کشکه که آب بشه ؟؟ کمپانی فکر همه جاشو کرده
بله کولپد هم موقع بازی استفاده می کردم.البته مدلش رو دقیق نمی دونم ولی یک فن داره که در وسط قرار گرفته .فکر می کنم اگه دوتا فن داشت بهتر می شد.در ضمن اینو بگم این بازی PES که دوستمون میگه تا حالا بازی نکردم.یه نکته دیگه هم اینکه در بازی های جدید و با گرفیک بالا ، کارت گرافیک بیشتر درگیر میشه وکار بیشتری انجام میده.شاید تو بازی pes اینقدر داغ نکنه.دوستانی که pes دارن یا داشتن بگن دما چقدر میشه.
CPU من i5 هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)