تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 215 از 626 اولاول ... 115165205211212213214215216217218219225265315 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,141 به 2,150 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminhitman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

نه عزیزم پاک نمیشه خیالت راحت مشکلی پیش نمیاد پاک نمیشه آپدیت بایوس میمونه

2. 2 کاربر از aminhitman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با سلام به همه
    یکی از مشکلاتی که تو بعضی از سایت ها بهش اشاره شده بود برای z500,داغ کردن بیش از حدشه.
    کسایی که دارن آیا این داغ کردن براشون مشکلی هم ایجاد کرده؟

4. این کاربر از ma33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

البته لازمه که گفته بشه بنده و چند نفر دیگه که آپدیت کردیم گرافیک 635 داریم حالا اینکه سری جدید هم خوب بشن هیچ تضمینی نیست. ممکنه بشه ممکنه نشه
    فرقی نمیکنه سخت افزارتون چی باشه چون بایوس مربوط به تمام لپ تاپ های z500 هست مطمئنن اینکه یکی از قطعات فرق کنه در تغییرات کلی تاثیر چندانی نداره مگه اینکه مشکلاتی در رابطه با همون قطعه درش پیدا بشه که اونهم در ورژن بعدی تصحیح میشه

6. 3 کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه stepheno_1919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام به همه
    یکی از مشکلاتی که تو بعضی از سایت ها بهش اشاره شده بود برای z500,داغ کردن بیش از حدشه.
    کسایی که دارن آیا این داغ کردن براشون مشکلی هم ایجاد کرده؟

ببین واسه من اول در حالت عادی خیلی داغ میکرد میشد عین کوره آجر پزی. حدود دمای 75 الی 80یعنی دستتو میبرد جلوش کمی میسوزوند. چند روز بایاسشو آپدیت کردم. در حال حاضر هم دما شده 48 الی 50. انقده گرماش کم شده که دسستتو بگری جولوی فن گرماشو خیلی کم حس میکنی. واسه ما که با بایاس برطرف شد. زمان بازی خب داغ کردن طبیعیه میره حدود 80 تا 90. اما اگه کولپد بذاری میرسه به 70 الی 75.پس زیاد نگران داغی نباش

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خیلی خیلی زود باطری شارژتموم میکنه شاید به یک ساعت نرسه راه حلی داره؟باید چه کار کنم؟لپ تاپمو همین دیروز گرفتم
    1. اینکه همه درابور ها رو نصب کنید 2. مواردی که استفاده نمیکنید (مثل بلوتوث و وای فای ) رو خاموش کنید 3. روشنایی صفحه رو به اندازه مناسب بزارید 4.سعی کنید برنامه های سنگین و بازی ها و ویدئو رو با شارژر اجرا کنید

این دو تا عکس مربوط به گرمای cpu و کارت گرافیک هست.داشتم بازی Need for speed mw2 رو اجرا می کردم.دقت کنید دمای cpu به 93 ، 94 (max)می رسه.وقتی از بازی خارج شدم عکس دوم رو به فاصله چند ثانیه گرفتم.خیلی زود دما کاهش پیدا می کنه.

از کول پد استفاده میکنید؟
    خوب بایوس وقتی برای 8 هستش حالا بگیرم و نصب کنم و بعد ویندوزو با فرمت کردن درایو C عوض کنم پاک میشه
    نصب بایوس قبل از نصب ویندوز چ کمکی میکنه در حالی ک بعدش پاک میشه؟
    بایوس یک قطعه جدا بر روی مادربورده و هیچ ربطی به هارد و ویندوز نداره
    هیچ وقت از بایوس های نامعتبر برای لپ تاپتون استفاده نکنید و از سایت خود لپ تاپتون تهیش کنید چون اگه مشکلی در حین آپدیت بوجود بیاد لپ تاپتون دیگه بوت نمیشه و کارتون به تعمیرگاه میکشه

9. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aziz.m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    gorgan

پيش فرض

مرسی اره ورژن 1.18 پیش فرض روش نصب بود
    سلام
    چطوری برای شما 1.18 بود
    دادید بیرون براتون ویندوز نصب کردن
    مدل لبتاب شما کودم هست ؟ یعنی گرافیک 740 هست یا 635 ؟؟

داره خودمونی میشه aziz.m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    gorgan

پيش فرض

سلام این دماها که میگید صدمه ای به لبتاب نمیزنه !!
    اخه من اگر بخوام پای لبتاب بشینم حداقل 4-5 ساعت مدام باهاش بازی کنم این پایه های سی پی یوش اب نمیشه این دوستمون که میگن 90 درجه ! خیلی زیاد نیست ! میشه روش نیمرو درست کرد اونوقت این دماها که میگید تو همه لبتابها طبیعیه؟(( با فرض اینکه بایاس رو هم اپ کرده باشم ))
    من با یک لبتاب دل 4030 حدود 7 ساعت مدام کار (( کار که نه بازی pes 13 )) میکردم اونقدر داغ نکرده بود که به چشم بیاد تازه بدون فن رو پام گزاشته بودم

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminhitman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

توی لپ تاپ های Core i7 به نظرم طبیعیه من قبلا 5110 دل داشتم میرفت تا 90 نه مشکلی براش پیش نمیاد پایه های سی پی یو مگه کشکه که آب بشه ؟؟ کمپانی فکر همه جاشو کرده

13. این کاربر از aminhitman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mohammad_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

بله کولپد هم موقع بازی استفاده می کردم.البته مدلش رو دقیق نمی دونم ولی یک فن داره که در وسط قرار گرفته .فکر می کنم اگه دوتا فن داشت بهتر می شد.در ضمن اینو بگم این بازی PES که دوستمون میگه تا حالا بازی نکردم.یه نکته دیگه هم اینکه در بازی های جدید و با گرفیک بالا ، کارت گرافیک بیشتر درگیر میشه وکار بیشتری انجام میده.شاید تو بازی pes اینقدر داغ نکنه.دوستانی که pes دارن یا داشتن بگن دما چقدر میشه.

15. این کاربر از mohammad_203 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mohammad_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

توی لپ تاپ های Core i7 به نظرم طبیعیه من قبلا 5110 دل داشتم میرفت تا 90 نه مشکلی براش پیش نمیاد پایه های سی پی یو مگه کشکه که آب بشه ؟؟ کمپانی فکر همه جاشو کرده
    CPU من i5 هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •