تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 215 از 624 اولاول ... 115165205211212213214215216217218219225265315 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,141 به 2,150 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

داره خودمونی میشه Rebel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آقا یه تست می کنین ببینین زیر نویس فارسی SRT با فیلم Divx رو پخش می کنه یا نه ؟

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

من دقیق نمیدونم مشکلتون چی هست. اما ببین این کارت رو راه میندازه؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تا حالا فیلم اچ دی و فول اچ دی با فرمت h.264 رو پخش کرد که خیلی عالی بود. یه شبکه رو پخش میکنه و اون یکی رو میزنه ضبط کنه. اینا همش خوب بود.

ببین کلا فایلش رو نمیدونم چرا هیچ برنامه ای درست تبدیل نمیکنه. همه رو هنوز تست نکردم. بعضی ها رو باید دانلود کنم. سرعت ای دی اس الم هم کمه ...

این برنامه فایل ها رو به هم میچسبونه. مشکلم با این فکر نکنم حل بشه. قبلا فایل دو تیکه کپچر شده داشتم با چند تا برنامه شبیه این خواستم بچسبونم که نشد. اصلا بی خیال چسبوندن شدم. یکی دیگه یه تیکه ضبط کردم اون رو نمیتونم تبدیل کنم.

هر وقت حال و حوصله داشته باشم ور میرم بالاخره یه کاریش میکنم.

دو تا مشکل دارم. یعنی در واقع این وسیله دو تا گیر داره. ببخشید سه تا.

یکی تبدیل فایلهایی که کپچر میکنه به هر فرمتی که بشه ... فرق نمیکنه با چه برنامه ای ... فقط تبدیل کنه ...

دومی هم همین زیر نویس. تا حالا که نتونستم زیر نویس فارسی srt توش باز کنم. قبلا اس آر تی ها رو تو ام کی وی مرج کرده بودم که اونها رو هم باز نمیکنه.
    نمیتونم بیارم بیرون از ام کی وی ها واسه همینه کارم گیره. یه فیلم دارم که اس آر تی فارسی داره ولی اون هم بدبختی استاندارد اینکد نشده و صداش رو باز نمیکنه که طبیعیه و انتظار ندارم زیرنویس رو هم درست باز کنه.

دارم میگردم ببینم فیلم پیدا میکنم همین فرمتای ساده باشه و زیر نویس هم داشته باشه که تست کنم خیالم راحت بشه یا نه.

البته یه راه کلی داره بازم. اینکه زیر نویس رو روی فیلم اصطلاحا burn کنم. اونجوری همیشه رو فیلم هست و اصلا جزء فیلمه. فقط عیبش اینه که شاید بخوام با زیر نویس انگلیسی باز کنم یا مثلا بدون زیر نویس فیلم ببینم و دیگه نمیتونم انتخاب کنم که زیرنویس نداشته باشه.

سومی هم که تقریبا حله: وقتی صدا رو با این وسیله کم میکنم و با تلویزیون زیاد میکنم نویز داره و صدای شبیه لرزش میده. احتمالا باید بخشایی از مدار گراند بشه که درست صورت نگرفته. ولی این مشکل خیلی مهم نیست چون اگه با تلویزیون صدا رو کم و زیاد کنم و یا بلوسنس زیاد بزارم باشه مشکل حله و نویزی شنیده نمیشه.

---------- Post added at 09:13 PM ---------- Previous post was at 09:13 PM ----------

آقا یه تست می کنین ببینین زیر نویس فارسی SRT با فیلم Divx رو پخش می کنه یا نه ؟
    مشکلاتش رو پست کردم. حل بشه باز پست میدم خبرتون میکنم ...

3. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Creative1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

آقا من زیرنویس SRT فارسی رو روی بلوسنس برای فرمت های DivX ، MKV و AVI تست کردم و جواب داد. با حروف فارسی (گ پ ژ چ) هم مشکلی نداره.

در ضمن من با پشتیبانی شرکت سما تماس گرفتم اونا گفتن آپگرید های جدید بلوسنس تو سایت شرکت به آدرس زیر قرار داده میشه:
    کد:

5. این کاربر از Creative1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mahdimp5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

یکی تبدیل فایلهایی که کپچر میکنه به هر فرمتی که بشه ... فرق نمیکنه با چه برنامه ای ... فقط تبدیل کنه ...

[
    برنامه VLC Media player ميتونه هم اين فايلها را پخش کنه و هم کانورت کنه...مال من پروويژن هست و هر برنامه‌اي رو تست کردم با صداش مشکل داشت ولي خود VLC درست کانورت کرد.

داره خودمونی میشه Rebel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

لوول !

این بلوسنس چرا USB رو برده پشت دستگاه ؟

اینطور که متوجه شدم هیچگونه LED نشون دهنده کانال و این حرفها رو نداره نه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

کانتینر ts توش همون mpeg2 ذخیره میشه. فکر کنم اگه پسوند فرمت رو عوض کنید و بزارید mpg مشکلات حل بشه.

اما خب این حدسه فقط ...

حالا به چه فرمتی میخوای تبدیل کنی ؟ واسه چه وسیله ای ؟

يه نرم افزار هست به نام TMPG كه فرمت هاي ts و TRP رو بدون ايراد نبديل ميكنه
    برو تو وبلاگ ماديران و بگير لينكشو اگر پيدا نكردي. اون جا بهت ميده
    کد:
    تو قسمت نظراتش پست بده

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

برنامه VLC Media player ميتونه هم اين فايلها را پخش کنه و هم کانورت کنه...مال من پروويژن هست و هر برنامه‌اي رو تست کردم با صداش مشکل داشت ولي خود VLC درست کانورت کرد.
    كانورت با vlc خراب ميكنه فايلو
    سايزش و رزولوشنو به هم ميريزه

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

يه نرم افزار هست به نام TMPG كه فرمت هاي ts و TRP رو بدون ايراد نبديل ميكنه
    برو تو وبلاگ ماديران و بگير لينكشو اگر پيدا نكردي. اون جا بهت ميده
    کد:
    تو قسمت نظراتش پست بده

آره این نرم افزار دو جور ورژن داره یکیش مال دی وی دی ساختنه و یکیش هم تبدیل فایل. 33 مگ هست. دیشب در حال دانلودش بودم .... سرعت پایینه باقیش رو امروز دانلود کنم ببینم چی میشه. چند تا برنامه تو وبلاگ ها دیدم هیچ کدوم جواب نداده ... خدا کنه این یکی بده ... غیر از این یه دو سه تا بیشتر نمونده ...

VLC واسه تبدیل تا حالا استفاده نکردم. کیفیتش رو قبول ندارم. البته خیلی وقت پیش تست کرده بودم ... حالا اون رو هم چک میکنم. ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

جالبه. سایت ایران آپدیت تر از سایت رسمی بلوسنسه ؟؟؟؟

اونجا فرم ویر ورژن دو گذاشته:
    کد:
    سایت ایران ورژن 2.5 گذاشته !!!!!؟؟؟؟:

کد:
    چه طوری ممکنه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

خب تی ام پی جی هم تست کردم و وی ال سی. هیچ کدوم تنونستن تبدیل کنن !!!!!!!!!!

باید برم سراغ آپدیت فرم ویرش. حالا تازه بعد از این داستان میرسم به بخش زیر نویس.

راستش من خودم نه تلویزیون میبینم و نه این فیلم چرت و پرتای هالیوودی و .... . اصلا کارم به این دستگاهه گیر نمیکنه، ممکنه گاهی فیلم رزمی نگاه کنم .

فقط میخوام هر کی تو خونه استفاده میکنه مشکلی نداشته باشه.

اینجا کسی هست بلوسنس رو خودش داشته باشه ؟ اگه هست بگه با چی تبدیل کرده و تنظیماتی که استفاده میکنه چیه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •