سلام
من چند تا فرموير براي k750 مي خوام بايد از كجا دانلود كنم؟
سلام
من چند تا فرموير براي k750 مي خوام بايد از كجا دانلود كنم؟
سعيد جان چندتا براي چه ميخاي؟بهترين فريمور همان R1ca021 است.بيشتر پچ هاي معرفي شده براي اين گوشي واسه همين فريموره.البته اگه ميخاي بقيه فريمورها را هم دانلود كني به نظر من بري به سايت
اونجا هر چي بخاي هست يه چيز قشنگي كه داره اينه كه وقتي با برنامه دانلود منيجر دالود ميكني ادامه دانلود را بعد از قطعي اينترنت را ساپورت ميكنه ميدوني كه اينترنت ما گازوييليهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sallamsara61; 02-10-2007 at 01:13.
دیدی .
جناب من نگفتم شما چیزی بلد نیستید ولی معقول ترین راهش همون با باکس است .دوست عزیز شما 2 تا روش داری
1.با دستور gdfs کس داداشت داره db2020cid49to51
db2020cid49-51to52
2.یکی هم اینکه می تونی فریمور اون cid مورد نظرت رو رو گوشی فلش کنی که این راه از همه اسون تره تما الان نه باکس می خواد نه چیز دیگه ؟ راستی من با باکس setool-universal -cruser که جز باکس های حرفه ای هستن کار کردم
ضمنا من خودم با باکس های setool-universal-UFS3 هم کار کردم.
اگر می دونید یه جا معرفی کنید من این برنامه رو آپ کنم.
من هرجا بلد بودم تو این موج جدید ***** بسته شده.
[quote=sajadblog.blogfa;1659192]دیدی .
جناب من نگفتم شما چیزی بلد نیستید ولی معقول ترین راهش همون با باکس است .
ضمنا من خودم با باکس های setool-universal-UFS3 هم کار کردم.
اگر می دونید یه جا معرفی کنید من این برنامه رو آپ کنم.
من هرجا بلد بودم تو این موج جدید ***** بسته شده.[/quote
4share.ir
کمک کمک کمک
سلام من می خواستم گوشیمو فریم وارشو عوض کنم این کارو کردم.ولی فکنم کامل این کارو نکردم و وقتی گوشی رو روشن میکنم یه نواری میاد که بالاش نوشته pleas wait و کمی پر میشه بعد همین جوری ثابت وای میسه !! اصلا گوشیم بالا نمیاد کسی میتونه کمکم کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فوریه ؟؟؟
این صفحه pleas wait چرا نمی ره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟و چرا اون نواره پر نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میتونم کاری کنم که گوشیم کامل رست بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟و همه چیز default بشه یعنی بشه تنضیمات کارخونه.تا این مشکل منم بر طرف بشه ؟
اینجا جواب دادم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا من که آماتورم باید چه جوری update کنم یکی بیاد قشنگ بهم یاد بده
اقا من که آماتورم باید چه جوری update کنم یکی بیاد قشنگ بهم یاد بده
اینم لینک برنامه پدرمو در آورد تا آپ شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)